-
Ty seš taky taková smůla noo , Btw 99 a mám 25k lol
-
škoda že je každou chvíli mažou
-
Měl Jack smůla no 😂
-
84000 post😀
-
Rage 2 se obejde bez battle royale módu.
Chvála bohu !
-
GDS 2018
Možná se to řešilo někdy v podcastu, ale ten nestíhám sledovat, tak se ptám: GDS letos nebude? Facebook i web od loňska mrtvej.
-
Kdo má Twitch Prime, tak je nová sada her zdarma (Darksiders, Soma atd.)
-
Nojo ale na 4K se kouká skoro z 0,8metru, FHD tak 2metry protože to rozlišení moc nízké.
-
Ano to je samozrejmě. Alejá říkám že na 42" Tv to ze tří a pul metrů nepoznáš.
Kolik lidí sedí metr od televize aby si vychutnali 4K? xD Brácha má 4K TV a jako 4K je paráda! ale ze sledovací vzdalenosti nepoznáme rozdíl mezi FHD a 4K
-
Já to chápu kvůli 4K filmům ale na to je zase potřeba nějaký lepší přehravač( nebo výkonnější pc) 42" 4k ze tří metrů vždy čím větší rozlišení tím menší vzdálenost kvůli tomu aby to někdo poznal. A ano FHD a 4K i u filmů je setsakramentskej rozdíl...
-
Celkem zajímavý video, kolik asi tak vydělávají twitch streameři od Disguised Toast.
Čekal jsem, že to bude hodně, ale až tak hodně tedy ne...
-
100%. Stačí si přečíst fóra od Sony. Cenzor si to tam už nejspíš hodil😂
-
Ty jo to byla pěkná doba no, bleskař není, ubylo anonymů ... Mrtvo ? mrtvo jako že tu není tolik flamu, flameawrs a trollování ? tak ano mrtvo tu je.
-
vše při starém, LV426 čas od času dostane ban za trolování, sem tam nějaká zajímavá bleskovka. lidi ještě užívají konce léta, tak jsou asi u vody.
-
nezda 😉
-
Teda, člověk tu 4 měsíce není a v diskuzích najednou uklizeno :D Může mě někdo stručně informovat o změnách ? Zdá se mi to nebo zmizeli i anonymní uživatelé ?
-
ono na 4K hru v 60fps nebo nedej bože 144fps už je potřeba hodně slušný železo. plus cena případného monitoru...
K PC si dovedu 4K predstavit, ale nechápu 4K Televize. Většina lidí čumí na TV z cca 3-5ti metrů a běžná uhlopříčka co mam u klientů vypozorováno je od 42" do 55".... pochybuju že někdo pozná kvalitu 42" 4K TV ze tří metrů...
-
Ok ok, ale ta anketa byla zajímavá ... 😬
Dokonce i starej bleskař to chápal , no nic no.
-
PlayStation už odhalil PS Plus hry pro listopad – Yakuza Kiwami a Bulletstorm: Full Clip Edition.
proč to odhalili už teď? že by měli nějaké negativní reakce na aktuální měsíc, tak chtěli tišit davy? no za mě každopádně spokojenost. zahraju obojí. -
:D tvl