-
To je celkem hustý, vůbec jsem netušil, že na tom dělají. Jsem teda zvědav co to bude a zda se poučili z posledního dílu a bude to zase Xko.
-
Egosoft ohlásil, že X4: Foundations vyjde 30. listopadu 2018.
-
zdražovat není potřeba, peněz mají dost. jako chápu, že pro ně je jednodušší darovat multiplayerovku. tam jsou studia často ráda, že to někdo vůbec hraje. tenhle měsíc je fail hlavně proto, že dali rovnou dvě multiplayerovky. i tak je ale spousta her, které už se prakticky neprodávají a dát by to tam mohli. třeba takový The Order: 1886.
-
Ať to klidně zdraží, ale tyhle hry jsou naprosto o ničem....
-
Co to zase meleš Jacku, jdi raději hajat.....
-
Jenže tam zase nemá žádné pořádné vlastní hry😬
-
Dát Pátek 13. po Dead by Daylight, mi přijde trochu až moc.
-
Jako kvůli tomuhle jsem si PS Plus do roku 2020 nepředplácel....
-
To i Xko má lepší nabídku na říjen....
-
Po tom co lidi čekali Nioh a D3 je to odpad.
-
jako ty hry nejsou špatné, jenže pro lidi, kteří multiplayer moc nehrajou (jako já), je to bohužel o ničem.
-
PS Plus tento měsíc:
Friday the 13th: The Game a Laser League
- Master Reboot, PS3
- The Bridge, PS3 (Cross Buy with PS4 and PS Vita)
- Rocketbirds 2: Evolution, PS Vita (Cross Buy with PS4)
- 2064 Read Only Memories, PS Vita (Cross Buy with PS4)
Tenhle měsíc celkem o ničem....Hlavně dát dvě primární MP hry mi přijde jako prasárna. Po zajímavém a příjemném září přichází nudný říjen, kdy oba hlavní taháky jsou hru, které fakt člověk nechce:)
-
To by mu nedošlo ani tak. Vždyť ani nepochopil, jak směsný je když někoho označuje za karikaturu games a sám je největší jouda ze všech zdejších 😀
-
Asi budeme muset naprogramovat cedulku "ironie", aby to tvé duté palici došlo.
-
Ten PS Store asi nikdy nepochopím.
Battlefield 1 na PS4 (Revolution edice, tedy s přídavky) stojí 1349,-
Battlefield 1 základní verze jde koupit za 136,-, a Premium Pass lze aktivovat zdarma.
-
No dobře, možná ne tak úplně vycucal...
-
Někdo to udělat musel🙂
-
11. stránka, ale je to trochu jinak než jak mi to bylo předkládáno. S tou konverzí budeš mít pravdu.
-
Usvědčen místním pablbem, jaká to potupa.
-
Zajímavá dedukce, nicméně sis to vycucal z prstu protože jinak si už nudná karikatura games😀