Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz

To je celkem hustý, vůbec jsem netušil, že na tom dělají. Jsem teda zvědav co to bude a zda se poučili z posledního dílu a bude to zase Xko. 

• PreidaQ

Egosoft ohlásil, že X4: Foundations vyjde 30. listopadu 2018.

• ucho

zdražovat není potřeba, peněz mají  dost. jako chápu, že pro ně je jednodušší darovat multiplayerovku. tam jsou studia často ráda, že to někdo vůbec hraje. tenhle měsíc je fail hlavně proto, že dali rovnou dvě multiplayerovky. i tak je ale spousta her, které už se prakticky neprodávají a dát by to tam mohli.  třeba takový The Order: 1886.

• Veskoslav

Ať to klidně zdraží, ale tyhle hry jsou naprosto o ničem....

• Veskoslav

Co to zase meleš Jacku, jdi raději hajat.....

• Jack1947

Jenže tam zase nemá žádné pořádné vlastní hry😬

• SalemCZ

Dát Pátek 13. po Dead by Daylight, mi přijde trochu až moc.

• Mart9

Jako kvůli tomuhle jsem si PS Plus do roku 2020 nepředplácel....

• Veskoslav

To i Xko má lepší nabídku na říjen....

• Draken69CZ

Po tom co lidi čekali Nioh a D3 je to odpad.

• ucho

jako ty hry nejsou špatné, jenže pro lidi, kteří multiplayer moc nehrajou (jako já), je to bohužel o ničem.

• Veskoslav

PS Plus tento měsíc:

Friday the 13th: The Game a Laser League

Tenhle měsíc celkem o ničem....Hlavně dát dvě primární MP hry mi přijde jako prasárna. Po zajímavém a příjemném září přichází nudný říjen, kdy oba hlavní taháky jsou hru, které fakt člověk nechce:)

• To by mu nedošlo ani tak. Vždyť ani nepochopil, jak směsný je když někoho označuje za karikaturu games a sám je největší jouda ze všech zdejších 😀 

• Veskoslav

Asi budeme muset naprogramovat cedulku "ironie", aby to tvé duté palici došlo. 

• ucho

Ten PS Store asi nikdy nepochopím.

Battlefield 1 na PS4 (Revolution edice, tedy s přídavky) stojí 1349,-

Battlefield 1 základní verze jde koupit za 136,-, a Premium Pass lze aktivovat zdarma.

• Jack1947

No dobře, možná ne tak úplně vycucal...

• Jack1947

Někdo to udělat musel🙂

• Draken69CZ

11. stránka, ale je to trochu jinak než jak mi to bylo předkládáno. S tou konverzí budeš mít pravdu.

Zdroj 

• Draken69CZ

Usvědčen místním pablbem, jaká to potupa.

• Jack1947

Zajímavá dedukce, nicméně sis to vycucal z prstu protože jinak si už nudná karikatura games😀

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit