-
Ahhaha tak ten byl fakt dobrej, asi ano 😂😛
Já jsem spíše rovnou šel za tím že když se něco nelíbí nekupujte"
-
Zvýšený počet generálek v Total War: Rome II spustil vlnu negativních recenzí na Steamu. Z téměř jednoho tisíce hodnocení z poslední doby je jen 18 % kladných.
Jsem jediný, kdo musel velmi dlouze přemýšlet, než mu docvakl výraz toho podivného slova "generálka"?
-
Jde o princip o nic jiného nejde 😉
-
Vy dva jste se hledali až jste se našli palce si nedávám, jenom když se jich sejde akorát tak dost tak si jeden dám ( je tady ta funkce je, i když to sám nechápu) ale líbí se mi jak tady všichni dostávají epileptický záchvat z toho hehe 😉
-
Tak nikdo jiný mu je nedá, mínuskovat ho nemůžeme, a on je nešťastný,
když tam žádné "hodnocení" jeho příspěvků není. Však níž sám píše, že je
to pro něj "simulace". Ne, že bych to chápal - možná stimulace? :-D -
nejlepsi je jak si Jack dava sam palce :-D
-
Stačí. Bohužel jsi to vyjádřil větou, která moc smyslu nedávala. Proto jsem reagoval.
-
Ted se musím přidat, zadarmo ? to asi ne hele...
-
Tak simulace? dneska nuda v práci... nebo copak ?
-
Video: Sledujte záznam mise s Master Chiefem ve Forza Horizon 4.
No když jsi to ty. Pointa samozřejmě byla rýpnout si do Jacka. Nic jiného. Myslím, že každému uvažujícímu člověku je jasné, že jeden pirát vývojářské studio nepoloží, a to opravdu ani nebyla pointa mého komentu. Ta byla spíš v tom, že Jack je tady známý pirát, který uwarezí i hru, která je v nějaké akci nabízena zadarmo. A za takové situace mi přišla hodně drzá a arogantní jeho reakce, že ho "nasrali do výšin" tím, že tu sérii nedodělají, když za to nikdy nedal ani korunu. Stačí takto?
-
"Já myslel..." nelži aspoň 😠
-
Tím bych ale už přišel o jednu z možností vrácení hry, myslím že se to nedá dělat donekonečna a něco na popud nějaké anti - kampaně či co - u hry která mě moc nezajímá to ne ne.
-
No jistě, co je na tom špatného koupil bych si spoustu her ale tohle asi ne, určitě zkrachují kvůli 5% pirátů tady v evropě heheh.
-
Slabej trolling
-
Víš, co bys měl, Jacku? Měl bys to výjimečně koupit, vzápětí to na Steamu vrátit, a napsat jim, že se ti nelíbí, že tam maj ženskou, kterou tví vojáci musí poslouchat, i když to není jejich máma. A že to není podle skutečnosti. Ať se chytnou za nos.
-
Vždyt jo a když se mi to nelíbí at si třeba zkrachujou, hry by měli být prohráče ne naopak😉
-
...pod vyšinutým managementem.
-
Já myslel že DIRT4 je nej reallye.
-
Dirt Rally 2
Pokud to zitra oznami tak parada. Chce to vic aut, trati, a doladit rallycross a bude to pecka.
Dirt Rally je nejlepsi rally co lze hrat.
-
Tak ono to půjde v ruku v ruce, moc her souběžně dělaných na jedno brdo mrzké kvality.