-
No spíš tak často. To byl asi zásadní problém.
-
To já bych to zas rád dořešil, když přede mnou někdo takhle záludně schovává neexistující pointu.
-
To spíš byla reakce na to že Jack sám nějakou firmu nevytrhne. Jinak ty hry co dělali byl votřes překvapuje mě že to vydrželi dělat tak dlouho.
-
Na druhou stranu, pokud se ukáže, že se ve hře třeba nic nezměnilo, procentuální šance na generálku zůstává už léta stejná, a celé je to jen bouře ve sklenici vody, tak to pro ty rozčilující se hráče nakonec vypadá na celkem slušnou blamáž. Pokud.
-
Mluvil jsem o pointě. Nechápeš ji. Takže to nemusíme dál řešit.
-
Spojuješ Jackovo pirátství, případně pirátství všeobecně, s koncem Telltale Games. Co je na tom k nepochopení? Jen ti píšu, že to spolu nesouvisí. Falešná příčina a následek.
-
Zvýšený počet generálek v Total War: Rome II spustil vlnu negativních recenzí na Steamu. Z téměř jednoho tisíce hodnocení z poslední doby je jen 18 % kladných.
Jedním z důvodů je reakce jedné ze zaměstnankyň Creative Assembly ve stylu Když se vám něco nelíbí, tak tu hru nehrajte, salámové!
A všichni víme, jak se tohle vyplatilo EA a DICE, že?
-
Jako vážně se dá za spoiler považovat něco, co ve hře není a ani tam být nemělo? Jako taky jsem na spoilery dost háklivý, ale tohle už je teda dost přitažené za vlasy. Kdyby to byla opačná situace a v bleskovce se objevilo "Day One patch pro Shadow of the Tomb
Raider změnil konec. Hra nyní končí záběrem na dopis od Jacqueline
Natla, záporačky z úplně prvního Tomb Raider." , tak budu jeden z prvních, který tady bude nadávat. Ale když bleskovka informuje o tom, že to tam není a nemá být? -
Takže nechápeš. Nevadí. Třeba se chytne sám Jack 😀
-
Protože spojuješ následek s nesouvisející příčinou.
-
Včerejší tvrzení dabérky Clementine se nepotvrdilo. Telltale hledá řešení, jak dokončit zbylé epizody The Walking Dead: The Final Season. Pomoc jim nabídlo několik partnerů.
Myslím, že pointu toho mého příspěvku chápeš, ne? Proč chytat za slovo, kór u Jacka?
-
A vono ne. Když se teď koukám na množství nelegálních stáhnutí série TWD, tak nevidím nejmenší důvod, proč by za jejich neúspěchem měli vězet zrovna piráti. Daná čísla jsou spíš průměrná. A pokud vím, tak v téhle souvislosti ani podobný důvod nebo spíš záminku dosud nikdo nevyslovil. Naopak jsem slyšel spekulace o úplně jiných příčinách.
-
Zvýšený počet generálek v Total War: Rome II spustil vlnu negativních recenzí na Steamu. Z téměř jednoho tisíce hodnocení z poslední doby je jen 18 % kladných.
To právě není jisté, že vývojáři v Creative Assembly nějak měnili procentuální šance pro ženu na pozici generála. U většiny národů prý dosud byla od v průměru mezi 11 a 12 procenty. Na vyjádření autorů, zda do toho v poslední době nějak vrtali, se ještě čeká. Zatím jde asi jen o spekulace z individuálních kampaní jednotlivých hráčů, což je k jejich možnému počtu statisticky dost neprůkazné.
-
Korunka ke korunce, to si řekne plno lidí že "kvůli mě přece nezkrachují" no a vono jo 😂
-
Kdyby si Jack postupně nakoupil celou sérii, tak by za ni třeba na Steamu utratil něco přes 2 500 korun. Myslíš, že by to stačilo, aby se Telltale udrželo nad vodou?
-
Kdybys to kupoval a newarezil, třeba by nemuseli zavřít.
-
tohle není ale k dalšímu dílu, ale k minulému dílu, ke kterýmu to vlastně neni ani teď už.
-
Je to jak řekl Lukyz, prostě i náznak zamrzí, takhle by se pak dalo říxcct to cos napsal... Pokud jsem ten film ještě neviděl a je tam potitulkovaná scéna odkazující na pokračování a dozvím se to předem z internetu je to spoiler.
-
To je takovej ten hnusnej svět, kde bych se jako hlavní hrdina radši sám zabil hned na začátku.
-
Dokud tady někdo neprozradí jak to skutečně končí tak nepřišli o nic. Něco jiného by bylo kdyby tam tenhle konec by třeba jako bonus za stoprocentní dohrání nebo pro majitele ultimátní Croft edice, kterou mám ale hru jsem nestihnul dohrát do oficiálního vydání minulý pátek takže jsem měl konec jako všichni ostatní. Jestli někdo považuje 5 let po vydání prvního dílu restartu série za spoiler to, že opustili příběh původních dílů tak tomu fakt nerozumím.