-
Tak hlavne ze to ty hnupe napises i sem. Ja sem to treba cetl az prvne tady od tebe, ty pako. Hru planuju hrat az pred vanocema.
-
Podle dabérky Clementine z The Walking Dead: The Final Season vyjde už jen druhá epizoda poslední sezóny. To by mohlo znamenat ukončení série bez závěrečného rozuzlení.
To by mě slušně řečeno už NASRALI do vyšin! 😈🤮
-
Ano, nicméně i náznakům se dá nějak obšírněji předejít - třeba to napsat tak nějak zaakorouhle jak jsem poznamenal níže 🙂 berte to prosím jako typ do budoucna nikoli hejt.
-
Já jsem v klidu ale ty co to nedohráli... tak mohli být ochuzeni o moment překvapení.
-
Death Stranding: YT
nevšiml jsem si, že by to tu bylo.
-
Podle dabérky Clementine z The Walking Dead: The Final Season vyjde už jen druhá epizoda poslední sezóny. To by mohlo znamenat ukončení série bez závěrečného rozuzlení.
jaký smysl má vydávat nedokončenou sezónu? hráči si kupovali komplet, tedy 4 epizody. takže jestli to nedokončí, tak se počítám budou vracet peníze... a v takovém případě nemá cenu namáhat se s vydáním druhé epizody...
-
Chápu, ale tohle v té hře ani není. V době vydání bleskovky už to update dávno poslal do křemíkového nebe. Já jsem na spoilery alergický, ale tohle fakt nespustilo ani můj citlivý spoiler-sense :) Respektive chápu, že každý to máme nastavené jinak, ale někde tu střední cestu najít musíme, protože pamatuju, kdy nám někdo vyčítal, že obrázek k článku mohl něco naznačit.
A neříkám, že nám někdy něco neujede, ale už neexistující scéna, která nemá absolutně žádný vztah k celému předchozímu ději, mi fakt ani po tomhle nepřišla jako spoiler.
-
Nezlob se, Aleši, ale nesouhlasím. Spoiler to pro mě je i když se to netýká děje, jde o fanservis atd. jelikož mi to jednoduše vyzradí něco co mě mohlo ve hře překvapit. Stejně jako jste v jiné bleskovce propálili to, že ve hře budeme hrát za malou Laru. Vždycky se to přeci dá naspat nespoileroidně, jde jen o formulaci a upozornění, vždyť to není tak sližité.
-
v původním "konci" žádný dopis není ani jiné další hinty že by to měl být prequel k originálu na mobilu ale i otagované spoilery vidím jako normální příspěvek takže se tímto případým mobilním čtenářům omlouvám za spoiler 🙂
-
Jenže tohle není spoiler, to je něco jako potitulkový teaser na další film od Marvelu a tím že to nakonec odstranili tak to není spoiler tuplem, zbytečně vyšiluješ není to vůbec důležitá informace
-
- je to alternativní konec a potitulková scéna
- ve hře byla omylem, není kanonická a už tam není
- je to věc, která se nijak netýká děje hry a šlo o fanservis
Možná by to chtělo nejdřív si tu hru zahrát, než propadat děsu. Protože to je větší spoiler i fakt, že má na konci Lara obě oči, aby si mohla něco přečíst...
-
Damage has been already done, on už to každý četl. Beztak.
-
Přesně je jedno, jak to bylo spoiler je spojler stačilo by úplně kdyby to tam bylo n aznačeno. Prostě minulému bleskaři se to nestalo že by vepsal spojler. Napíšu tučným SPOJLER
To tam nemaji tag na spojler nebo se to nemusí vůbec psát... To že to bylo před patchem to je buřt.
Napsal bych třeba : Nový Shadow of the tomb raider má po day one patch jiný konec, protože byl podobný staršímu tomb raideru nebo něco...
-
No sice dohrávám už po druhé, ale ta finální animace, jak originální tak nová, neobsahuje příběhové spoilery na to co se dělo předtím. Jinak obecně souhlas na spoilery by si měli dávat bacha
-
To je normální fluktuace co odešel původní bleskař ten nový to fláká, ten předtím se aspon trochu snažil. Podle mě neprávem se na něj kydal mnohdy hnůj. Prostě pohodlnost nebo nevím
Nebo třeba téma : "Dělá to tak každej i na zahranišním webu, co bych nedělal i já"
-
mne spoilery nikdy nevadili, ci uz v knihach, filmoch alebo hrach. to kricanie niekoho, ze si potom neuzije hru, pretoze vie ze na konci bude nejaky dopis, mi pride rozmaznane a afektovane
-
Ten záběr tam teda je, nebo není? Spoiler je to že tam je dopis z prvního Tomb Raidera, nebo že ta hra má konec? Prosím odpovězte ve Spoileru
-
A proto ten spoiler přilepíš i sem 😂 bych vám pleskl oběma.
-
Jako nerad, ale souhlas s Jackem. Co poslední dobou blázníte s těma spoilerama v bleskovkách? 😕
-
Day One patch pro Shadow of the Tomb Raider změnil konec. Hra původně končí záběrem na dopis od Jacqueline Natla, záporačky z úplně prvního Tomb Raider.
No kdybych ted hrál a to hle si přečetl tak to je prostě strašné!
Co to je za způsoby že si dovolí bleskař napsat spojler na novou hru, přímo v titulku to je prostě bezohlednost😈😬