Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

drasta je takový Homola diskuzí GAMES! 😱

To by mě vůbec nenapadlo!

• SalemCZ

první izometrický animovaný seriál

• Johnny

Po Zaklínači se seriálového zpracování od Netflixu dočká i Diablo.

žeby první izometrický film? :D

• skaven
    Po Zaklínači se seriálového zpracování od Netflixu dočká i Diablo

Dufam, ze teraz bude netflix vyberat do roly Diabla herca kaukazskeho typu

😛

• i586

To ale chytrák iSpirit nemohl vědět. Kdo dneska čte v angličtině...😂

• drasta

Hrozne se mi libi tvoje paradni povysenost :D Ano na moji cestinu neni zrovna hezky pohled a mozna to bude tim ze pres 90% psanyho textu i mluvenyho slova co mi projde pres den pod rukama je v anglictine. Knizku v cestine jsem naposledy cetl pred nejakejma 5ti rokama a vsechno co si ted ctu nebo posloucham je v anglictine.

Momentalne se nachazim ve stavu kdy mam casto problem vzpomenou si jak se nektery veci reknou v cestine protoze anglictina je proste to co mi naskoci jako prvni.

Rad bych te taky upozornil ze za celou dobu co si tu spolu povidame jsem se nesnizil k urazkam. Chapu ze kdyz jsi se tak paradne trigernu a tak se proste nedokazes udrzet ale pusobi to trochu hloupe :D

• i586

Koukám, že pokračuješ v ještě větších blábolech. Dobrý perly musim říct.

"Není to argumentace, je to tip." 

Argumentace (její definice) nemá přímou souvislost s faktama. Doporučuju nastudovat základní pojmy, než začneš sám někoho poučovat. Argumentace je obecně vedení debaty, oponování, přesvědčování (zahrnuje samozřejmě pocity i dojmy). Všechno, co si napsal, byla forma argumentace, bez ohledu na to, jestli si to vydával za fakta nebo ne.

To, co tady předvádíš, je na léčbu. Absolutně to nedává smysl. Kdyby to totiž smysl dávalo, tak by nemohlo existovat nic jako argumentační fauly, protože podle tvojí nesmyslný logiky by cokoliv, co není faktem (nebo není za fakta vydáváno), nebylo vlastně argument, což je hloupost, protože je obecně známo, že velká spousta argumentačních faulů je založena na logických klamech a ne na faktech.

"Nevydávám to za fakt, čili nemusím argumentovat."

Tohle je non-sequitur blábol, aka irelevantní závěr. Další typ argumentačního klamu. Doporučuju taktéž nastudovat. Nikdo tady nemá zájem, abys argumentoval, to je naprosto irelevantní. Nemá to totiž žádnou souvislost s faktem, že tvůj původní post (kde si podle svých slov nevydával nic za fakta, což je opět irelevantní) byl argumentační klam formy nad obsahem. Tak. To by bylo. Ještě jednou, pro Tebe. Po druhé. Po třetí to neudělám. To si trololuj už někoho jiného.

• iSpirit

Už neblábol Drastíku, už jsi toho neblábolil zase až moc...

• drasta

Blabolich? Ty se v literature asi moc nevyznas... :D

• iSpirit

Takže ještě jednou i pro tebe. Není to argumentace, je to tip. Není jisté, že Drasta je takový tupý ignorant, na kterého vypadá. Nevydávám to za fakt, čili nemusím argumentovat. Jinak čtení pomáhá pravopisu, o tom snad nemusíme vést debatu.

https://www.pravopisne.cz/2009/02/jak-se-naucit-pravopis/

• iSpirit

to není argumentace jelítko, to je tip, nikde to nevydávám za světopravdu, takže si definuj pojmy příště.

• iSpirit

Mistr blábol píše o blábolích, to by se jeden dosral 😂

• Extrémně tupá argumentace, dále se raději neztrapňuj.

• drasta

Samozrejme ze je to blabol. Tesil jsem se na slet LOTRovksejch elitaru a musim uznat ze jich je to mnohem min nez jsem cekal. 

• i586

Hlavně celý jeho příspěvek je blábol. Argumentační klam formy nad obsahem.

• vlastik.plaminek

Větná stavba tvého posledního příspěvku taky není nějaká extra hitparáda. Souvětí je zbytečně dlouhé a kdybys ho rozdělil na 2 věty, nemusel bych si vytírat krev z očí.

• iSpirit

Jelikož čtení formuje pravopis, tak si tipnu, že se bavím s literárním ignorantem, proto je škoda s tebou dál komunikovat.

• drasta

"Mas nahovno pravopis takze tomu nerozumis" je moje oblibena ukoncovacka diskuzi! Bravo! Uplne jsi me deklasoval :D

• iSpirit

Už dle tvého pravopisu bych si tipl, že krásná literatura je pro tebe tabu, takže se raději už neztrapnuj.

• drasta

JJ definoval to Drasta. Uznavam ze LOTR je sice nuda ale kdyz primhourim obe oci tak by se mozna tohle becko s prvky eposu mohlo uchazet o vyssi literarni pricky ale porad je to jedna vlastovka ktera rozhodne jaro nedela.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit