Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

To je ale škoda... zta hra za to stála!

• i586

Zrovna tohle mě moc nepřesvědčilo. K čemu jsou lepší světla a odlesky, když kvalita textur a geometrie je za opicema. Asi kompenzace kvůli výkonu. Holt RTX ON, FPS OFF.

• 0011

Veřejně se přiznám že jsem se nedostal přes první hacking, osmisměrky luštím celý život ale dát to do hry na čas a navíc pokaždé náhodně generované je stupidní a úplně mi to zabilo potenciálně dobrou hru, kde se nedostanu za tutorial... jestli je nějaká ofiko modifikace sem s ní

• MickeyMutant

Podívejte se, jak funguje ray-tracing na příkladu Metro Exodus.

No pokochejte se videem a řekněte upřímně, nestojí tenhle skvělý vizuální upgrade za nějakých mizerných 15 000 korun, co zaplatíte navíc za novou kartu oproti její starší verzi (2080 Ti - 35 000 vs. 1080 Ti - 20 000)? Samozřejmě že stojí, odpovím si sám. Při pořizování takových zázraků techniky byste neměli váhat, navíc vás bude hřát pomyšlení, že svou malou stopou prošlapáváte cestičku vědeckému pokroku.

Ale dámy a pánové, nechci se vás dotknout – kdo z vás to má? Nebylo by možné na podobné bohulibé investice čerpat třeba nějaké státní granty nebo aspoň rozvojové dotace EU pro východoevropské trhany?

• ringmancz

Ale tvoje čeština je zajímavá. Asi nějaká temná chvilka.

• RaketovyZid

Alpha Protocol a Crazy Taxi že nejsou zajímavé?

Hereze!

• Jack1947

ale jo třeba Alpha Protocol bylo dobré.

• Osviceny

tyhle hry by nebyli zajímavé, ani kdyby mi vývojáři za jejich hraní platily

• Jack1947

Tak sjed rovnou do diskuze a ne neklikej slepě na bleskovku, MUHWEEEHHHAHAHA😈

Free weekend je přeci něco trochu jiného. To dává slevu i UBI.

• První necenzurovaná erotická hra na Steamu je zakázaná v 28 zemích včetně Německa, Japonska, Austrálie nebo Ruska.

Ty slevy jsou casteji. Ctrnact dni pred odhalenim Overwatche na Humblu byl free weekend a 50% sleva na Overwatch. Ja ho koupil, takze docela smolik (i kdyz nelituji, hra bavi, takze za ty prachy stoji). Ted byla sleva na Diablo. Tak dva mesice zpatky zase Overwatch. Vypada to, ze Blizzard dela slevy na sve hry temer kazdy mesic, mozna obmesic kdyz nejsou zadne velke herni akce (E3, Gamescon, Blizzcon).

Edit: Lol, tam zustal nadpis z reakce, kterou jsem mel v planu predtim... A nejde to vymazat, Muhehe!

• ringmancz

Nový herní Humble Bundle

https://www.humblebundle.com/games/one-special-day-bundle

Pokud ty hry nemáte, tak celkem zajímavá nabídka. A přijde mi, že poslední dobou už nepřidávají bonusový hry do BTA po týdnu.

• Jack1947

No právě.

• RaketovyZid

Může to být občas matoucí. Ale na to, aby hra vyšla 12. července, už je přece jenom trochu pozdě 😀

• skaven

The Bards Tale 4 je vonku

• Jack1947

😬Nebo ty ? 😯 talk nějak nechápu co máš na mysli tím my" vás je víc Veskoslavů? 😱

• Jack1947

Na PC vyjde remaster konzolového JRPG Resonance of Fate

Upřímě,  tohle by si mohli nechat - už tehdy mi to přišlo takové nemastné neslané. Ne každá konzolovka stojí za port na pc😉

• Veskoslav

A my si mysleli, že jsi to ty. 

• Jack1947

taky si říkám ale dal bych mu ještě šanci... ( že by někdo z redakce dočasně?)

• Jack1947

Pak jsem si to uvědomil pěkně zavádějicí 😬😈😱

• RaketovyZid

Evidentně ho nechápe ani Honza Srp, který ten článek napsal. 

Je to americký formát psaní data - měsíc/den/rok.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit