-
Já ne jen nechápu to datum 12/7/18?
-
Pokud je to pravda, tak nový bleskař nezačíná moc dobře :D
-
Mimochodem je tahle bleskovka i krásný příklad šíření dezinformací, protože v článku PC Gameru, na který odkazuje, žádné "dočasně" není.
-
Novinařina hadr.
-
Klasiky Shadow Warrior, Stargunner, Bio Menace a Tyrian 2000 jsou dočasně zdarma na GOGu.
Tady někdo objevil Ameriku 😀
Tak předně - ty hry jsou zadarmo permanentně, ne dočasně (pokud se nezmění práva / vydavatel nebo něco podobného nepředvídatelného).
Už tam jsou takhle pár let, takže to ani není žádná novinka 😀
Kromě těch zmíněných jsou to i Beneath a Steel Sky, Lure of the Temptress, Teenagent, Ultima 4, Treasure Adventure Game, Ultima: The Savage Empire a Ultima: Martian Dreams.
A původní Shadow Warrior je už nějakou dobu zadarmo i na Steamu 😀
-
YES ! Tohle jsem jim vzdycky zavidel !!! :D
-
Ze slušnosti ? k ostatním abych neměl hned prvenství ale některé diskuse jinak zejí prázdnotou prostě jak psal PreidaQ.
Už mě unavuje furt psát o tom že si můžete ODTROLLIT v DETROLLERU... Prostě radši každému kdo mě nechce číst napíšu nechceš= detroller( neplatí to třeba o tobě ale jinejch křiklounech)
-
Zbytečně ho nešpičkuj.
Nebo ještě na tebe vybafne :D
Podle mě jen někdo kdo chápe základní pravidla hry... Nemusí nutně bejt mistr světa nebo mistr evropy 😀
-
Ale jak nebudeš mistr světa v Siege, tak nepočítej, že by si z tebe LV zahrál. Nějaký hejhulové, co nehrajou Six Invitational (nebo jak se ten turnaj jmenuje), jsou pod jeho úroveň. 😬
-
To bylo smazáno, nebo dán i ten ban?
-
A to, že někdo trpí aspergerem nebo jakoukoliv jinou poruchou, má autmaticky znamenat, že všichni ostatní ty žvásty musí tolerovat? Jako jasně, je to diskuse, je tu od toho, aby se diskutovalo, ale Jack je prostě úkaz, který za každou cenu píše ke všemu a většinou to vůbec nedává smysl jak gramaticky, tak obsahově. V lepším případě je to aspoň k tématu, ale často ani to ne. A to, že se takhle chová kvůli nějaké poruše, je sice určité vysvětlení, ale to přece neznamená, že to každý musí tiše tolerovat.
Když to hodně přeženu pro srovnání - kdybych byl těžce mentálně retardovaný a denně ti běhal nahý před domem, křičel a občas ti počůral branku, tak by ses k tomu stavěl jak? Vadilo by ti to a snažil by ses tomuhle závadnému chování nějak zabránit, nebo bys pokrčil ramenama s tím, že jsem přece vlastně chudák a nemůžu za to a toleroval bys to?
-
Sovětský BioShock Atomic Heart předvádí možnosti ray tracingu v tech demu.
Ty že počkáš několik hodin než něco plácneš? Tak to mě teda hodně pobavilo :-D
-
Jeho příspěvky mají takovou váhu, že jsem si jako pravidelný čtenář Hrej vůbec nevšiml, že by tam tento člověk někdy psal.
-
LV ?
-
Tak to by byl ještě ke všemu naiva. Důkazem jsou minimálně ti dva další čtenáři vyskytnuvší se v diskuzi, co onomu názoru přikládají větší než nulovou váhu, jak garantuje šéfredaktor.
-
neřeže si pod sebou větev, spíš tak nějak čeká, že jsou čtenáři diskuzí inteligentní a že taky vidí to, co on.
popravdě mě by spíš přišlo za čárou to, kdyby tam napsal ten tvůj příklad.
-
O pravdu tu tentokrát nejde. Jde o komunikaci. Když už chce šéfredaktor dotyčného nějak upozornit, pokud rovnou nezvolí výmaz, měl by napsat něco ve smyslu:
Ahoj, nelíbí se mi, že píšeš stejný názor pod každý článek o téhle hře. Tohle je varování, příště už rovnou mažu. Děkuju za pozornost.
Když ale začne z nasranosti fabulovat, že názor prudícího prudiče je všem fuk, a garantovat, koho ve skutečnosti ovlivní nebo neovlivní, tak si pod sebou řeže větev.
-
PC
-
Na jaké platformě?