Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

SPíše je to ukázka toho že je tu návštěvnost jak na váhách... jinak díky to jsem netušil ale holt tady to hodně lidem vadí kolikrát počkám několik hodin než něco plácnu. Jinak určitě tu "nemoc" nemám od narození když jsem byl menší tak jsem naopak se veřejně i rád vyjadřoval. Jenže sdá se to brát jako něco vážného ? hodně lidí poví že ne ale já to beru jako vadu - a kéž by byla jediná. Sice to může znít jako výmluva a tady se řídí jen podle toho jak má člověk, teda hodnotí nastudovanou klávesnici ( njn nejsem prstokladný jak jiný)

• PreidaQ

Já zase nechápu, proč sem pleteš nějaké IQ, když Jack (jak sám tvrdí) trpí Aspergenovým syndromem, takže prostě následkem toho nezná míru a nemá tak vytříbenou sociální obratnost jako ty. Sociální kontakt se s takovou poruchou v reálném životě zřejmě navazuje docela těžko, takže se následkem toho Jack ventiluje tady. Jak může mít vůbec někdo někomu za zlé to, že se nenarodil tak, jako všichni "normální" lidé? Navíc když vezmu, co za lidi tu běžně přispívá (otevření nacisté, zlí militantní pc master race), je tu Jack z rozhodně jeden z těch "lepších". Mě osobně třeba udělá vždycky radost, když by býval příspěvek zůstal navždy bez jakékoliv odezvy, ale místo toho pod něj přispěje alespoň Jack a člověk hned ví, že alespoň on ten příspěvek četl.

• Jack1947

O oblíbenosti erotických her není pochyb. Server Nutaku se dostal do top 500 nejpopulárnějších webů na světě.

Taky jsem si pár her zkusil... a světe div se jsou docela zajímavé, mají i příběh a celkem ucházejicí hratelnost. Jinak je většina grind... hlavně ty karetní.

• Jack1947

Jde čistě jen o pocit, ale to auto ušlo. Polygony netuším...

• Worhammer

Tak to jsi asi slepý. Ten model má 40 000 polygonů, průměrné auto v Mafii 2 má jen 6000. 

• Jack1947

No přesně tak! Jak dlouho ti to trvalo na to příjít ?

• Jack1947

To už je lepší 😉

• Jack1947

Spíše jde o ten model , navíc to bylo jen než vystoupil z auta.

• Jack1947

Už si slyšel o detrolleru ? Jinak jak bys chtěl měřit IQ když anonymům stačilo ( teda botoaonymům vyplnit captchu) spíše jde o to že už většina nechtěla vyplnovat registraci... nebo nad IQ 5 by nevyplnil ani cvičenej šimpanz ? neurážej se.

• Jack1947

Mickey má radost že se mi konečně pod jeho dohledem podařilo zaplnit nejnovější příspěvky :D

• Jack1947

Battle royale The Culling to zkouší znovu s příhodně nazvaným free-to-play titulem The Culling: Origins.

Není to spíše F2P verze prvního dílu ? Když lol ten druhej díl radši stáhli ze steamu😀😬

• Worhammer

MAFIA 1 REMAKE v MAFII 2 

https://media.discordapp.net/attachments/455728859921514536/485145442242265098/Mafia2_2018-08-31_20-48-29-32.jpg?width=1125&height=633

https://media.discordapp.net/attachments/455728859921514536/485145497263407104/Mafia2_2018-08-31_20-51-15-20.jpg?width=1125&height=633

https://media.discordapp.net/attachments/455728859921514536/486577442513747968/Mafia2_2018-09-04_19-00-49-89.jpg?width=1125&height=633

https://media.discordapp.net/attachments/455728859921514536/485145498815168524/Mafia2_2018-08-31_20-53-29-84.jpg?width=1125&height=633

• On si tím pravděpodobně nahrazuje nedostatek kontaktu v reálném životě, jinak si to nedovedu vysvětlit. Bohužel, dutej sud nepotopíš.

• Worhammer

Tak to jsi slepý. 

• Lukyz

Já vám nevím, já jsem pro svobodu slova, říkej si názory i když s nimi nesouhlasím, bavme se o tom, ale tohle mi celkem leží v žaludku a opravdu mi to dost těžce vadí, což překvapilo i mě samotnýho. Číst tady několik let v kuse takový neuvěřitelný výblitky, který nedávají hlavu ani patu, ale zřejmě trpí nějakým OCD, že musí komentovat vše i když nemá co říct. Adminům je to šumák, proč taky, IQ nad 5 není v pravidlech diskusí - nešlo by to prosím zavést? A navíc je to jak se zdí - tu neurazíš, nic jí nevysvětlíš, nic s ní nehne 😭

Omlouvám se, ale muselo to ven ! 

• MickeyMutant

Jackův noční full house. Gratulace!

• Jack1947

No zdá se že nemáš dostatek sebevědomí nebo neznáš hodnotu vlastní ( no dobře upravené práce)? nicméně by se snad šlo s původním autorem nějak domluvit když on ten model zdá se neudělal úplně nejlépe.

Možná to chce více si věřit a pak taky k něčemu dojde ? nevím... minimálně vidět že ze strany pár uživatelů games by jistý zájem byl. ( podle mě nejen jich)

• Jack1947

Mafia 1 je stále o pár tříd výše. Nicméně je to jedno když nedojde beztak k realizaci. Chvílema ale mi ta grafika přišla horší než z Mafia1 než jsem se zaměřil na postavu a hle byl to VIto🙂

• Worhammer

A nebo se ti to zdá, kvůli tomu, že se jedná o starší verzi Embéčka, kde byl předek auta trochu jiný než u těch pozdějších. 

• Worhammer

Pochybuju. Mé jméno, které používám mimo Games.cz je T3mas1, můj PayPal je veřejný u mého profilu na GTA5-mods.com. Za celé ty roku dělání módů jsem dostal jen jediný donate o hodnotě 10 dolarů, to mě sice hodně potěšilo, ale od té doby jsem nic nevydělal, spíš naopak jsem poslal zase já jinému moderovi donate, abych ho podpořil. O donate bych mohl teoreticky prosit už teď třeba za konverty aut, co jsem už vydal (program ke konvertování stojí měsíčně peníze - kvůli tomu asi přestanu hlavně dělat konverty do Mafia 2), nebo jiné mé módy (Motorfield), ale vím, že mi stejně nikdo nedonatne. Modely aut modelovali nadšenci, nebo lidi, co se tím živí. Já jsem po nich pátral a potom je konvertoval, což nebylo vůbec jednoduché, protože konvert do Mafie 2 je omezenější než třeba do GTA. Konkrétně Embéčko je možné zakoupit na internetu za asi 100 dolarů. Kvůli tomu, že model má svou prodejní hodnotu, nemůžu jej v žádné formě volně šířit. Není to špatný model, ale hodně, opravdu hodně jsem věcí jsem na něm musel dodělávat. Domodelovat podvozek, kufr, vyplnit škvíry v karoserii, vyřešit bugy a zajistit, aby vše dobře vypadalo i ve hře a i vlastně fungovalo. Podobně to bylo s tzv. Škodou Octavií (kterou lze na rozdíl od Embéčka stáhnout). Model Octavie je ze hry My Summer Car. Model Tatry je zase od nadšence, který jej volně sdílel s komunitou hráčů už před lety pro hru GTA Vice City, auto překonvertoval do Mafie 2 původně agens, ale bohužel to moc neřešil a nedostatky modelu ignoroval, u modelu chyběly vnitřní strany oken, byly špatně nanesené textury apod. S agensem jsem se domluvil, že jeho konvert opravím a vylepším a výsledek je možné vidět na obrázku. Novou aktualizovanou verzi Tatry je také možné stáhnout. Co se týče modelu budovy vyobrazené ve videu, tak to je model, který jsem modeloval já od nuly, kdy jsem si dělal i textury. Způsob vložení objektu do scény hry jsem popsal ve svém příspěvku na MafiaScene. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit