Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A mně se to zase líbí takhle... A jestli jsi takhle zvědavý, to už si tam rovnou najedeš myší ;)

• MickeyMutant

Akademie věd a Karlova univerzita má zas na triku hru s háknkrajcama. Prostě všude samí nacisti.

• Draken69CZ

Ty voe😂 v SCUM zas nacistický symboly.

• MickeyMutant

Maximální počet hráčů pro mód Blackout v Call of Duty: Black Ops 4 se zvýšil z 80 na 88.

Heil Treyarch!

• TheGGG

Další z řady případů anti white rasismu, který se na západě rozmáhá. Není divu že lidé zuří a bojkotují netflix. Americká arogance a opovrhování kulturou slovanů a východní Evropy jsou dobře známé. Black panthera by taky běloch hrát nesměl. 

• SalemCZ

nejspíš i k této příležitosti je na Steamu hra v akci.

• MickeyMutant

Attentat 1942 vydán i v Německu

Hra byla včera téměř po roce legálně zpřístupněna i na tamním trhu. Stala se tak první výjimkou na PC obsahující nacistickou symboliku, kterou regulační úřad schválil po deklarované změně svého postoje k videohrám letos v létě.

• drasta

Ja teda nejsem moc serialovej a ani nevim jestli na ten serial budu koukat ale mala Ciri cernoska by mi asi nejak extra nevadila.

• MickeyMutant

Už je to tak.

• madPav3L

"According to the castling call, which may or may not be legitimate"

takže jedna paní povídala a vypadá to spíš, že někdo chce vyvolat kontroverzi...

• Jack1947

Já se spíše divím že tu není už článek... a asi ani nebude.

• PreidaQ

Nechává mě to naprosto chladným. Osobně jsem si sám vždycky Ciri představoval jako Asiatku.

• NEkromanT

já myslím, že se jim nepovedlo, nebo ani nezkoušeli mu vysvětlit, co znamená BAME

• MickeyMutant

Třeba tady.

• Jack1947

Tak nesmrdí mu prachy že

• risa2000

Zdroj?

• SalemCZ

Že ty vlasy co má Ciri asi hodně vyniknou 

• Magister_Peditum

No, dalo se čekat, že se Amíkům nebude líbit, že žádná z hlavních postav není černoch... Když z Emhyra udělají černocha, tak by to ještě mohlo klapnout, bez většího kvikotu fanoušků.  

• skaven

😉ked to preslo cez Sapkowskeho, ako konzultanta, preco nie

• jindra.veliky

nevydrzim a zeptam se

ci rikate na to, ze Netflix hleda pro postavu Ciri nebelosku?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit