Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

Chtělo by to nějaký automatický skript, co tě rozpozná jako virus a preventivně zablokuje.

• SalemCZ
    https://twitter.com/romero/status/1035625146458025984
  • SalemCZ

Poslední secret z Doomu 2 odhalen 

https://www.youtube.com/watch?v=irNoHfnLXRM

Kills 100%

items 100%

secret 100%

kdo z vás to má?

• Johnny

Hry, které se během vývoje kompletně změnily.

Borderlands měli nechat puvodní... ten cellshade nebo jak se ta kravina nazývá je děs.

• Jack1947

HD + ? může být jenže není HD jako hd některé hry přinesou jen rozlišení, jinde jsou to hr textury a tak dále, tohle je podle mě stará verze.

• victor

A nemá náhodou u sebe přívlastek HD+ ?

• Jack1947

To se zde psát nesmí, proto to taky nikdo nikdy neuvidí proč kdo dostal ban 😉

• Draken69CZ

No když vidím co tu plodíš tak co proboha musíš napsat abys dostal ban 😂

• Jack1947

Spíše byl ban, ale to je fuk.

• Lukyz

Ty máš zase vycházky, že byl pár dní klid a teď to tu musíš zpětně dospamovat? 🤔

• Jack1947

Vážení čtenáři bleskovek, po téměř 8 letech a 30 000 krátkých
    zprávách v tomto sloupku bych se s Vámi chtěl rozloučit a popřát hodně
    štěstí nejen ve hře, ale i v životě. Díky za veškerou pozornost, věcné
    poznatky a komentáře. S pozdravem Jan "Braveman" Cestr.

Není nad to když už i to ten celkem povolaný, zabalí, doufám že v jiné ( možná lepší?) práci budeš spokojenejší.

• Jack1947

Tohle je vtip... nicméně kdo ti dneska dvacku dá že ?

• Jack1947

ty nešli ani před tím clam tits 😉

• Jack1947

Na webu Humble Bundle můžete do zítřejší 19. hodiny získat Warhammer 40,000: Space Marine zdarma.

To jsem rád, paradoxně hra která mě donutila na upgrade na 4jádro, no ono se to hrálo celkem nic moc když cpu bylo 99% - dám si to rád i dneska remake by se tohohle šiknul nebo aspomn high res remaster😉

• SalemCZ

Japonský YouTuber vytvořil funkční repliku robotického detektoru z Death Stranding.

Co všechno umí detekovat, když je to tedy funkční. 

• ringmancz
  • RaketovyZid

Celkem vtipný od někoho, kdo nedokáže rozdýchat že tu někteří chtějí zprávy o esportech.

• ucho

právě jak je něco v šílené slevě, tak to tam časem šoupnou, protože už to má každej, kdo by za to byl ochotnej zaplatit. Doom i Order 1886 se pohybujou kolem 200,- hodně dlouho. jako lákadlo pro nové členy jsou takové hry ideální. nebudou tam dávat něco, co se prodává ještě dobře :)

• Veskoslav

ME nebude. Tam byla šílená sleva. 120 Kč za základní verzi. Doom bych i bral, ale FPS na gamepad nemusím. Order 1886 jsem sice hrál, ale nemám. 

• ucho

já si teď koupil v těch akcích Overcooked. no už teď toho pomalu lituju, protože to tam beztak ještě letos šoupnou, když vychází dvojka a je to pro víc hráčů. Drake remasterovanej tam počítám jen tak nebude, to jsou tři hry. tři dobrý hry (který jdou navíc koupit samostatně, myslím).

jako podle mě největší adepti na následující měsíce jsou:

Doom, Order 1886, Alien Isolation, Mass Effect Andromeda.

jinak zásadně už nekupuju nic, co nehodlám hned hrát :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit