Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

No víceméně štěstí že tě to rovnou neposlalo do reklam!

• Chtěl bych upozornit na menší chybu co tu máte.

Chtěl jsem se podívat jaké hodnocení dostaly předchozí Spider-Man hry a při kliknutí na Spider-Mana z roku 2001 a Spider-Man 3 mě stránka poslala na zprávy o politice z roku 2010. Nevím jestli to dělá ještě něco dalšího.

• Jack1947

Takhle rychle ne ale zvědavost je kolikrát silnější, jednoznačně stará verze 200x lepší 🙂😉

• Veskoslav

Když nevíte, za co by jste mohli vyhodit peníze:)

Horizon Zero Dawn™ - The Board Game

• Veskoslav

Bože.....ten system spoilerů.....Z toho bolí očí, protože se snaží zaostřit na ten rozmazaný mišmaš.....

Katastrofa

• SalemCZ

ale musí se na to člověk soustředit, když nebude chtít tak to nepřečte

• MickeyMutant

Když pročítám diskuzi dole, tak s překvapením zjišťuju, že text opatřený spoiler tagem je celkem v pohodě čitelný ve své rozmazané formě. Test:

"Tak nám zabili Ferdinanda," řekla posluhovačka panu Švejkovi, který opustiv před léty vojenskou službu, když byl definitivně prohlášen vojenskou lékařskou komisí za blba, živil se prodejem psů, ošklivých nečistokrevných oblud, kterým padělal rodokmeny.

• MickeyMutant

Dnešním bleskovkám z časů 12:00, 13:00, 14:00, 16:00, 17:00 a 18:00 chybí zdroje. Snad to není nový trend, ale jen nepozornost.

• Still

Vědlo se o tom z editoru map, že tam ten trigger je, ale nikdo právě nenašel způsob, jak to aktivovat.

• SalemCZ

jako mohly by dát do bleskovek něco jako je  tady  

spoiler spoiler spoiler

• Lukyz

To sice ne, ale zbytečně ti vyzradili něco, co tě mohlo ve hře mile překvapit. 

Napsat to trochu rozumněji a s upozorněním na spoiler určitě šlo ✌️

• SalemCZ

ti to vykecalo celý příběh?

• Jugamaru

Unikly obrázky mladistvé Lary Croft dovádějící na rodinném panství z Shadow of the Tomb Raider . 

No nevím jaký borec napsal tuhle bleskovku se spoilerem
     a nevím jestli si to uvědomuje, ale jestli
    si uvědomoval že píše spoiler a chce kazit zážitky ze hry, tak mu usekat ruce 
    😈aby
    si uvědomil co psát a co ne a jak upozornit na SPOILER .. a pokud se jedná o
    omyl, tak maximálně ho pro fackovat a zakázat mu nějaké psaní bleskovek,
    i když ten spoiler na Fallout 76  taky je perlička a jedná se určitě o stejného
    mistra. 

• Khanemis

Příběh Assassin's Creed Odyssey se inspiruje řeckou tragédií. Nabídne opravdu obtížná emocionální rozhodnutí, z nichž žádné nebude špatné.

Nechci jim do toho kecat, ale kdyby se chtěli vážně inspirovat řeckou tragédií, tak by naopak mělo být každé rozhodnutí špatné (a vést ke stejnému nezvratnému výsledku) :)

• RaketovyZid

Tak to vypadá, že Geralta nám bude hrát Henry Cavill.

• MickeyMutant

Turnaj ve Fortnite musel rozhodnout hod mincí.

Co takhle:

O postupujícím z posledního místa kvalifikace na turnaj ve hře Fortnite musel rozhodnout hod mincí.

Zní to sice mnohem hůř, ale zase je to mnohem víc pravda.

• i586

Cože??? Teprve teď po 24 letech byly objevený všechny secrety v Doomovi 2? Ta hra mě nepřestává překvapovat. Good job ID.😎

• MickeyMutant

Jedna z obětí střelby na turnaji v Madden NFL 19 v Jacksonville žaluje EA kvůli nedostatečnému zajištění bezpečnosti.

To bude bezpečnostní oříšek, jak ochránit jedny e-sportovce před druhými e-sportovci, co by si pár finálních fragů rádi připsali v reálu.

• Mart9

Mně je to fuk, já pouze celou dobu píšu svůj názor. Jen vy mi tady pokládáte nějaké dotazy a chcete to vysvětlovat. Já jsem žádnou větu otazníkem nezakončil.

• Worhammer

Warhammer? To jsem nikdy nehrál. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit