Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • WetBandit

Nehrava tu nekdo siege ? Hledam nejake cz lidi z kteryma bych mohl zahrat

• Jack1947

No to je ale Humble snad poprvé... krom Diabla .

• iSpirit

ty máš fakt smutný život, co tak se začít nějak realizovat jinak než hledaním chyb u herních textů, nevím, ale mně se to zdá takové nízké.

• Veskoslav

Doporučuji se podívat, kde a všude Makal píše. V tomhle 100 % stojím za tím, co šéfredaktor napsal a ještě mu to napsal slušně.

• Veskoslav

A jak jsi na to Jacku přišel? Každé dva měsíce je na něco sleva (Diablo, Starcraft, WoWko). Destiny 2 bylo také nedávno v Humble zdarma (ideální promo před vydáním nového datadisku). Do toho jsou pravidelné slevy v HoTS. Všechno je pak pravidelně zobrazeno v jejich launcheru.

Toto je nejlepší typ marketingu. Protože prodat toho prodali více než dost, co se týče Overwatche. Dají takto peníze na charitu a mají další potencionální zákazníky v nákupech beden s kosmetickými předměty a i kdyby to bylo 1% z těch, co takto tu hru "dostanou", pořád na tom vydělají a budou za "hrdiny".

• solomon.short

Tusim to tam ted je poprve, nebo jsem predchozi nezaznamenal. Jinak ale Blizzard slevove akce jednou, dvakrat do roka dela. Vetsinou to propaguje primo ve svem launcheru

• drasta

Ne ze by se neco takovyho sluselo a patrilo ale vsichni vime ze to je pravda :D

• MickeyMutant

Sobotní přesčas na Hrej

Práce pro Hrej.cz musí být emočně nesmírně vyčerpávající. Nakonec dostane každého šéfredaktora. A to i v situaci, kdy má pod články průměrně jen kolem tří reakcí. Výběr ze sobotní přestřelky s jedním notoricky-monotematickým stěžovatelem (kopíruju pro případ smazání):

michalnezval napsal 15. 9. 2018 v 12.22 - No to je něco ...Zvýraznit,že AC 3 byla hra s nejvíce dokončovacími údery a potom udělat takové paskvily v Origins a v Odyssey,to prostě nepochopím,jak mohli souboje takhle sprasit.Přitom vývojáři dokázali,že souboje umí udělat,aby vypadaly ssdkvěle;-)..A napsal bych spíš:Co by bývalý ředitel změnil na Ac Origins a Odyssey? já tak 80% hry,tohle už není žádnej Assassin.tohle jim neodpustím....Mitsurugi čau:-D;-)

pavel.makal napsal 15. 9. 2018 v 12.49 - michalnezval: Hele, chvíli mi to přišlo i vtipný, ale už toho prosimtě fakt nech. Všichni víme, že nemáš rád novej Assassin's Creed. Fakt, i já to vim. A všem je to úplně stejně jedno. Názor jsi vyjádřil, dokonce se ti povedlo vetknout nám ho do paměti, a určitě si to ještě zopakuješ pod recenzí, tak to do té doby vydrž, jo?

michalnezval napsal 15. 9. 2018 v 16.23 - pavel.makal: ...Můžu tě se svými názory štvát a otravovat,ale jak můžeš někomu do vámi poskytované debaty napsat???: A všem je to stejně úplně jedno...i kdyby bylo,tohle je od tebe jako od redaktora myslím dost mimo,stejně jako styl,kterým si mě odpověděl.Myslím,že tohle snad nemáš za potřebí;-)

pavel.makal napsal 15. 9. 2018 v 16.47 - michalnezval: Nevím, co je na tom mimo. Píšeš to pod každou novinku o AC a přesto jsem ochoten garantovat, že to nikoho neodradí/nepřesvědčí od/k nákupu...

Šéfredaktor tedy garantuje, že názor čtenáře je všem fuk a nikoho nepřesvědčí😎

• Jack1947

Přesně tak, je hezké se zde vzájemně podporovat pomáhat si. Dokonce i ten predátor se zastavá ostatních s Veskoslavem se dalo bavit jen přesně do té chvíle než přišel na mou vadu psaní

PreidaQ: Proč bych se dohadoval s ním nebo jiným ( dobře uznavám že občas zasírám diskusi ale už jsem se zapřísahl že to dělat nebudu - dám jim přesně tu posledni reakci a pak at se ukoušou třeba pro mě za mě zlostí)

Jinak bacha na navážení se do Veskoslava ( neno možná kohokoli jiného?) nepsané pravidlo😉

Jeětě že sem pravidelně chodí dost lidí co můj text chápe, nebio umí vyčíst... těžké zavděčit se všem že.

Also, myslím že jsem se za ty roky určitě zlepšil, je nemožné dělat nějakou činnost bez zlepšení se. Hlavně já mám klidné spaní... ale mohlo by mít jasné že lidi co neznají lidi s poruchou psaní tak je vždy urazí.

• PreidaQ

Může se to zdát k nevíře, ale zrovna Jack už v diskuzi s tebou zde mnohokrát prokázal, že má v porovnání s tebou mnohem víc inteligence i rozumu - a to když bez povšimnutí častokrát přešel tvé zbytečné zlé a jedovaté urážky (a předešel tak naprosto zbytečnému konfliktu i "zasírání" diskuzí). I přesto, že jeho psaní je špatně srozumitelné a někdy informativně nepříliš obsáhlé, chová se k ostatním slušně, což se o tobě a tvém stylu neustálého napadání ostatních opravdu říct nedá.

• Jack1947

Predátore ? to jsi dneska snědl něco špatného... že si spleteš nick lol

Takže si zase někoho musel urazit v tvém příspěvku. Za to ty nemáš soucit s nikým a toleranci na bodu nuly. Stačí aby někdo neuměl trochu psát česky a hned musíš nejdříve vlnu urážek... ale to mě ani u TEBE nepřekvapuje!

• Jack1947

Cože tam dávají i Overwatchh wtf lol... zrovna BLIZZARD kterej dělá slevy atp velice zřídkakdy.

• Johnny

Fallout 76 podle Bethesdy vydrží navždy. Pete Hines argumentuje stále existující komunitou u 16 let starého Morrowindu.

až na to že 76 za par let nikdo hrát nebude.... porovnavat to s morrowindem je uplně přes čáru... samozrejmě sem 76 jeste nehral, ale mam takové tušení...

• solomon.short

darovano

• iSpirit

mlč prosím tě, bolí mě to i číst.

• iSpirit

dobře ty!

• solomon.short

Nechce nekdo Overwatch? Venuji kod z humble monthly

• Veskoslav

Že zrovna ty Predátore se pouštíš do odstaních diskutujících. A jestli považuješ Jacka za jednoho z těch "lepších", tak to vypovídá o Tobě, ne o nás. 

A je jedno, že má Jack postižení. Ano, soucit je jedna věc, zasrat každou diskuzi je ta druhá. Není tu jenom on. A menšina se přizpůsobuje většina, ne naopak. To, že se teď společnost přizpůsobuje každému šaškovi, bláznovi, trangender blbci, je spíše smutný důsledek....

• Veskoslav

Bohatě by stačilo omezit počet příspěvků na osobu na den. V tomto případě bych to viděl na číslo 50....

• Veskoslav

Co takhle si to předtím přečíst než být za idiota?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit