Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mart9

Před pár měsíci jsem to zase spustil a ta hra se stále dobře hraje i vypadá. Vůbec nezastarala. Je tedy škoda, že druhým dílem ten první zabijou. Bylo by lepší, kdyby se po tom skvělém early accessu o tu hru i dál starali a třeba přidali nové tratě, což byla největší slabina toho prvního dílu. A ne aby dělali na novém díle.

• Draken69CZ

A důvod?

• Mart9

Druhá polovina 2020 by byla akorát.

• Draken69CZ

Budou to tři roky, kdy by podle tebe nastal ten správný čas?

• Mart9

Škoda, na druhý díl ještě nenastal správný čas.

• Lukyz

Bez zdroje a detailu to nedává vůbec smysl, jelikož konverze bude absolutně jiná u příběhových her jako např. od TT nebo MP smaženic typu Overwatch, PUBG atd.

+ by mě zajímalo, co podle té tvé statistiky dělá zbylých 15% 🤔

• Lukyz

Codies právě oznámili DiRT Rally 2.0, které vyjde 26.2.2019 😍

• Draken69CZ

Tak zas můžou mít nutkavou potřebu se rozhodnout jinak a projít si to podle sebe i když ty rozhodnutí ve výsledku mají menší vliv než se snaží aby to vypadalo. Tak to máš pravdu, ale zároveň to nevylučuje, že určitému procentu diváků se to zalíbí natolik že si hru pak koupí.

USA lidi co sledují LP videa.

33% - si poté hru koupí

26% - koukají protože si to nemohou sami zahrát

26% - už si hru nekoupí protože to viděli

• Lukyz

Zrovna u her od Telltale o tom dost pochybuju. Znovuhratelnost nula nula nic, takže proč to hrát když jsem to viděl na streamu? Zároveň si myslím, že lidi co na to koukají to dělají spíš kvůli jejich oblíbenýmu YT, takže to taky není cílovka, která by si hru jinak koupila. 

• Draken69CZ

No a plno lidí se kouknou na stream a pak si to koupí.

• Johnny

Včerejší tvrzení dabérky Clementine se nepotvrdilo. Telltale hledá řešení, jak dokončit zbylé epizody The Walking Dead: The Final Season. Pomoc jim nabídlo několik partnerů.

Zažaloval bych streamery. Ti to hrajou a spousta lidi místo toho aby si to koupili a zahrali, na to jen čuměj.

• SalemCZ

tak se snažili Dirt Rally dělat tak jak to chtějí fanoušci, ladili to podle nich. Tak se nediv.

• RaketovyZid

I kdyby to pro hráče byla blamáž, arogance a neznalost (přehlížení?) vlastního publika už byla odhalena. Škoda byla napáchána tak jako tak.

• Draken69CZ

Jde to jen několik minut po zveřejnění příspěvku.

tak asi 10 minut

• Jack1947

2 palce stačí, aby tady už někomu se di neotvírala motorovka v kapse 😛

• Jack1947

Nechci rýpat do nového bleskaře ale je to trochu horší jak z překladače.  jinak asi 2minuty - těžo říct co s tou zkrácenou editací vyplynulo.

• PreidaQ

PS: Existují tu vlastně teď nějaká pravidla, za jakých okolností je člověk zpětně schopen editovat příspěvek?

• Inquisitor

Když se jich sejde akorát tak dost tak si jeden dám. 

A to je kolik to akorát? :D

• PreidaQ

Snažil jsem se za ten výraz dosazovat různé termíny jako "generální inspekce", "generální oprava", "generální údržba", ale opravdu by mě jen tak nenapadlo, že "generálka" znamená žena-generál.

• Draken69CZ

Na tohle slova nestačí 😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit