-
Jaj, tak hodne zabavy pri hrani no *1* *1* -_-
-
Tak sem mrkl asi na 40 minut s Assassins Creed Syndicate a musim se smat *1* co to je za brak. Totalne mrtvy mesto bez atmosfery, kun co toho znici vic nez buldozer, grafika jako z Rogue, nedivim se ze hra slape v pohode taky podle toho vypada.
AI to spatne vtip, stejne jako ten hak, a arkadova hratelnost ktera uz snad ani vetsi byt nemuze.
Von si tohle fakt nekdo dokaze predobjednat??? Nebo koupit??? Neverim. Ta hra nema cenu ani stokoruny.
BRAK!!! -
Není možný *15*
-
Borderlands Pre-Sequel
snad se nekomu bude hodit, ja to nehraju
G3NXX-7AW5L-PF8VE -
Tvl to není možný :D
-
Darksiders 2 – Original Xbox 360 vs. Deathinitive Edition PS4 Graphics Comparison
https://www.youtube.com/watch?v=Ri2UZUPCHz0 -
Ne není to to samé. Měli jít cestou dražší konzole jako byla PS3, ale byla to špička v té době. Když vyšla PS4 byl to silný průměr, co měl rok zpoždění. U pc zastaralou komponentu vyměníš, u konzole pochybuji, že Sony bude vyměňovat PS4 za novou a výkonnější PS4 za doplacení rozdílu ceny. A to je zásadní prů*er. Ti, co si koupili PS4 a budou chtít lepší PS4, budou si muset koupit za plnou cenu. Ano, namítneš, že můžeš prodat starší PS4. Ale i tak budeš mít na tom minimálně 2-4 000 ztrátu, pokud by jsi PS4 prodával teď a kupoval jsi ji, jak byla u nás představena.
-
Kámo jestli mlýny opravdu melou, tak tebe čeká něco strašného.
-
Vánoce *15* *14* *3*
-
Díky, já v tomhle totálně plavu, naposled jsem hrál asi Fifu 13. Chci to hlavně jako party hru.
-
Haha, no to jim tahle generace vydrzela fakt dlouho.
-
Hezký víkend na Steamu:)
C8EEA-IL6KX-79MV6 New Kind of Adventure
HCD6P-4W5PZ-XGW4P Star Chronicles Delta Quadrant
E4JJY-4RHF8-BN9TG Hacker Evolution
KLI5N-5FX37-TDLJM Flesh Eaters
4H4YB-ILAV9-PTNA7 Crystals of Time
6YJLQ-03QJ7-6GRY2 Hacker Evolution Untold
PX3WX-V22IQ-H0EMJ Bermuda
RHP89-PYIT3-IFHCR Terra Incognita Chapter One The Descendant
Napiště pak, jaký kód jste si vzali, aby lidi zbytečně nezkoušeli. -
Na PS4 není co řešit, tam jednoznačně PES. Pro toho bych hlasoval i na PC, ale už ne tak jednoznačně. (V loňské Fifě mám ve FUT nahráno myslím kolem 200h)
-
Někdo důvod nevidí, někdo vidí. Někdo vaří, někdo ne. Někdo vraždí, někdo ne. Svět je rozmanitý :-)
-
Nevidím jediný důvod proč si k počítači kupovat konzoli. Možná tak aby měli na čem hrát děti.
-
Však to dělají majitelé konzolí také. Konzoli mají navíc k PC, autu, bicyklu, bytu atd. Nic se vzájemně nevylučuje.
-
ako to ze nemam, listol som ti 158 futbalovych hier
ludom sa nezavdacis -
Už jsem to našel, hledal jsem to v klientovi a ono je to na webu. Ale koukám, že jenom na nezlevněné tituly, takže nevyužiju.
-
Koupil jsem FIFU, chvíli mi to připadalo, že prošla velkou změnou. Nakonec jsem zjistil, že to tak pouze ze začátku vypadá. Až na pár nových featurek je to úplně stejné jako 15.
-
skoro stejny, jen uzivatele ostatnich pc bez pochybnych operacnich systemu jsou zvykli si sami vybirat komponenty, pripadne aplikace, co si do nej pusti