-
Tak stejný jako si koupit komponentu za 10 tisíc.
-
Sony zvažuje vývoj výkonnější verze konzole PS4 či podporu Ultra HD Blu-ray přehrávače.
hmm, to bylo rychlý, tytam jsou doby kdy vám konzole vydržela X let, pekně ste si nalítli za 10k a místo upgradu budete kupovat rovnou celej novej stroj, tam vám hry pujdou konecne 1080/60 fps, na starym to pude 30 stěží - realita do roka a do dne. -
Přiznám se, že jsem se během posledního dílu regulérně rozbrečel.
-
Ano, to s tím Davidem bylo docela k naštvání... A 1 nebo 5000 - no já jsem zvolila 1, protože pak by to všechno co jsem pro ni udělala nedávalo smysl. *4*
-
Když nemáš čim přispět tak radši nereaguj, díky.
-
nastve, ze mas na vyber 2
http://games.gamepressure.com/games_encyclopedia.asp?PLA=1&KAT=12&TEM=60
na pc by si mal 158 *1* -
Na uplay obchodě úplně nahoře je modrý proužek s odkazem.
-
Já už jsem zklamaný dávno z některých věcí, presto to není tak špatné abych si to každý rok nezahral. Navíc to už davo nekupuju kvůli typu. Jsem věrný této značce a nestydím se za to.
-
Zahrál bych si nějakej fotbal. FIFA nebo PES? PS4 verze.
-
Jednoduchá volba 1 < 5000 (nebo kolik tam žije obyvatel). Jinak co se epizody týče, jako celek se mi líbila... Hodně se povedla ta část, kdy dohromady splývaly všechny ty pokřivený časový roviny. Naopak mě trochu zklamalo pár logických kiksů. Zařveš na Davida (bývalýho vojáka) ať si dá pozor, a stejně tam nalítne jak trotl na porážku. Hodí po Jeffersnovi lahev a pak tam stojí jak trouba a čeká na popravu, to samý s tím kopnutím do stolu... útočník zavrávorá a on místo aby se proti němu alespoň pokusil rozeběhnout, tak si počká až Jefferson vytáhne zbraň a zastřelí ho. -
Sony zvažuje vývoj výkonnější verze konzole PS4 či podporu Ultra HD Blu-ray přehrávače.
"I have a high performance PS4. It's called a PC."
*1* -
Mně osobně to přišlo jako slabé finále.
U poslední volby jsem ani nemrknul a měl jsem jasno. Hra to byla skvělá ale to finále mi prostě nesedlo. Navíc se ukázalo, že volby kromě pár dialogů nemají skoro žádný efekt. Velká škoda. -
Life is Strange
Ahojky, co říkáte na finále Life is Strange ? Ta poslední volba byla teda něco... *8* -
Můžeš mrknout taky sem - https://www.gog.com/mix/my_favorite_horror_games_on_gog
Třeba Cat Lady bylo pro mě velké překvapení a jedna z nejlepších hororových adventur za poslední léta. Teď netrpělivě očekávám remaster Downfall. -
No vidíš, takže PC to utáhne v klidu, tudíž pořádný HW tu je a tudíž tedy vývojářům nic nebrání v tom, aby jej tedy naplno využili. Když se zamyslíš, ale opravdu zamyslíš a přejdeš ten typický první emocema podpořený názor, který tu je na fórech furt (tedy zas*aný konzole brzděj PC a hraní celkově), dojdeš k tomu, že konzole za to opravdu nemohou. Opravdu tady není žádné spiknutí bolševických iluminátních židozednářských fanboyů konzolí a vývojářů her, kteří chtějí ublížit PC hraní, jen jednoduchá ekonomika.
Poslechni si FC, Vávry se tam někdo ptal přesně na tohle - proč není KC jen na PC, jak by to mohla bejt lepší hra a kdesi cosi.
https://youtu.be/dW2KHklIHxw?t=1h34m25s -
Nepotvrzeno: Během Paris Games Week bude oznámeno velké DLC pro Driveclub.
Soma!!! -
Jo je to děs tohle, je ale zajímavé, jak najednou začínají odkládat o nějaký týden/měsíc PC verze her, co teď mají vyjít (tohle, NFS atd.) .... jsem fakt zvědavý, co z toho nakonec bude, jestli ta kritika z poslední doby k něčemu byla, horší bude, až vyjde nějaký paskvil zase i po "odkladu na optimalizaci".
Osobně zrona u AC čekám optimalizaci ve smyslu "opravíme případne bugy a přidáme nějakou grafickou fíčuru ve smylu dáme tam třeba možnost vyhlazování", ale pochybuju, že to zoptimalizují nějak kompletně graficky/výkonově :/
Už se nemůžu dočkat videa s Batmanem před/po optimalizaci :) -
Nepotvrzeno: Během Paris Games Week bude oznámeno velké DLC pro Driveclub.
Offroad? Sem s tim. -
soundtrack k AC: Syndicate
sice tu hru hrát nebudu, ale když jsem se dověděl, že soundtrack k ní dělal Austin Wintory, tak je jasný, že půjde o nejlepší věc na celé hře. a je vtipný, že jej sice může prodávat na bandcampu, ale bez poslechu. na youtube kanále labelu Ubisoftu to ale je... v popisku tam zase nenajdete link na bandcamp #ubilogic
https://youtu.be/-6WjOKqnszo?list=PLu6_FOgZp3eheTtQv0UQ7B4nZukeC1Hcs -
Koupil sem si ted Armu 3 a ta hra je uzasna, jde videt ze je to PC hra. A naplno ukazuje moznosti PC. Spolecnosti zamerne na PC slusne receno kaslou, najdi si treba Labuzo s Andrejem, borec ti to vysvetli. Ja uz na to nemam silu.