Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morraw
    Je pravda, že kvalita spadla. Trojka měla nevyužitý potenciál, ale Black Flag mě bavil. U Rogue jsem hrál sice jen příběh, ale byla to příjemná změna a líbilo se mi to. Tématicky skvělá série, ikdyž už docela stereotyp, ale pořád dostanu na AC aspoň jednou za rok chuť.
  • Jak je videt, tak ubisoft nezklamal :D
  • Lukyz
    Tak to je hustý, nevím jestli se dá zredukování populace na 1/4 říkat optimalizace *8*
    Jestli něčím u mě Unity bodovalo, byla to rozhodně atmosféra "žijícího" města, v Syndicate to zatím vypadá jak Kolín v deset večer *1* Škoda.
  • Veskoslav

Unity vs Syndicate

https://www.youtube.com/watch?v=h4YU_hy9xFk

Přijde mi, že kdyby mělo Unity navíc střídání dne a noci, tak ironií je to, že by Syndicate neměl co nabídnout navíc....Spíše mi přijde, že se s tím nechtěli tak piplat jako s Unity (které i tak bylo šíleně zabugované), tak Londýn osekali na minimum. Přitom v době, kdy se hra má odehrávat měl Londýn více obyvatel než Paříž za zmíněné revoluce. Navíc jsou neprůchodné domy, minimum lidí na ulicích, ulce mi graficky připadají mnohem nudnější než v Unity. A podle prvních ohlasů i když Unity byla zabugovaná hříčka, tak Syndicate je prostě už nudný.
  • stratego
    Vidíš to a já ji opustil po ACR, pro mě AC skončil se smrtí Ezia, a pak šla stejně kvalita šílené dolů, i když občas se jim něco povedlo, ale to je hodně málo na to, abych si to znova kupoval nebo dokonce předobjednával.
  • Oblečky pro hru Metal Gear Solid V: The Phantom Pain jsou již dostupné - každý z nich vyjde na 1€ (popř. bundle za 5€).

"The chest area can be unzipped for a tactical advantage."
    If you know what I mean *3*
  • kennyB
    Ne, já je hraju kvůli příběhu. Nejvíc mě bavil Unity, a to kvůli době, ve kterém se hra odehrávala. Docela se o to totiž zajímám...
  • Jestli to neni tim ze to je copypaste porad dokola. Pokud jsi hral predchozi dily, tak by me zajimalo kde beres tu viru ze se stane zazrak diky kterymu bude dalsi dil copypasty uplne jiny, revolucni a neskutecne zabavny.
    Asi jako "je to jenom beta, az to vydaji tak to bude 1000x lepsi" ve vsech p2w a wowkiller onlinovkach.

A pokud ti na nove hre staci ze je stejne dobra jak jeji predchudce abys dal stejny hodnoceni, tak muzes hrat porad to samy dokola, ale je zrejme ze lidi proste to samy porad dokola nebavi. Mozna proto se toci porad jiny a jiny filmy.
  • kennyB
    Lolwute, jak mám přijmout komentář Lukasse, který známkuje hru kterou nehrál??? Speciálně pro tebe vysvětlím, jak byl myšlený můj názor. Lukass psal, že poslední Assassín je čtyřková hra. Zeptal jsem se, zda ho hrál a on odpověděl, že ho hrál několikrát, jen v jiném prostředí. Tudíž jsem se domníval, že ho zmíněná hra ze začátku bavila a s každým dalším dílem jeho zájem opadal. Teď se tedy ptám: je to špatná hra, když je vlatně stejná jako díl, který Lukasse bavil??? Hodnotil hru, nebo jen svůj zájem o ni???
  • "nemas pravdu, protoze si myslis neco jinyho nez ja" neni nazor.

Tilwaen: Naopak, muj nazor je jediny s hodnotou. Vsichni se totiz hadaji jestli subjektivni nazor nekoho druheho je validni nebo ne, ale nikdo si neuvedomuje jak pokrytecke to je. A kdyz nekoho napomenu tak prispecha stado nemyslicich a sjednocene a hrde nadavaji ze si nekdo dovolil napsat pravdu.

Proto cechacci zustanou cechackama. Proto budou delat ovce za par kacek. A v hospode u piva si stezovat. *3*
  • kennyB
    Lolwut: a ty můj názor uznáváš???
  • Tilwaen
    @Lolwut: Zatím jediný názor bez hodnoty v této diskuzi je pouze ten Tvůj.
  • Tilwaen
    Update: záznam bude, ale až na konci zkouškového, tj. tak asi za tři měsíce. Pokud někde sledujete MU Game Studies (MUGS) nebo Teorii interaktivních médií, neměli byste o to přijít. Za mě to určitě za shlédnutí stojí *4*
  • Call of Duty: Black Ops 3 poběží na PS3 a X360 při 30 FPS.

A na ps4 60 v osekaných detailech a 900p? To je teda výhra. Nextgen jak má být *1* Taková hra měla běhat 100+ fps na plné detaily minimálně ve fullhd. Počkat to prý až na ps6 za 7 let :D
  • Protoze nazor cloveka, ktery neuznava cizi nazor nema zadnou hodnotu. Smir se s tim. Nulo. *15*
  • kennyB
    Proč sem zase pleteš tohle téma??? Bavíme se o hře, ne o platformě...
  • Ano, mas pravdu. Vsichni vime kdo je tu konzolove dite a breci a vzteka se pokazde, kdyz se napise neco co se mu nelibi. *3*
  • Lukyz

Deus Ex: Mankind Divided - Adam Jensen 2.0 Trailer

Nový trailer Jensen 2.0 *14*

Hudební podkres opět perfektní, jen škoda komprese videa, celkem tomu škodí.
    Opravdu zamrzí, že v dnešní době stále nepřidávají link na nekomprimované video..
  • Vem si jako priklad nedavno vydaneho Mad Maxe. Je to prvni dil serie, ale pouziva celkem uz zabehly system sveta, kde je zpousta ruznych markeru na mape s par drobnostmi a dohromady tvori variaci jen nekolika typu ukolu.

Ta hra dostala docela prisna hondoceni kolem 6/10, a casto i horsich, skoro uplne vsude a je celkem jedno, ze to jinak bylo celkem precizne zpracovane a nebyli tam ani technicke problemy (coz treba posledni AC byl pro vetsinu dost nehratelny).

Proto rikat o tom jak posledni dil AC je vlastne dobry a recenze maji pravdu, jen to neni podle jeho chute je dost nesmyslne, protoze ta hra se od prvniho dilu vzasade nezmenila.
  • kennyB
    Nevím, kde jsi vzal, že jsem student.

Pane Lolwut, všichni dobře víme, jak je to s názorama zrovna na této stránce. Já narozdíl od vás neurážím, takže léčba by měla být provedena jinde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit