Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lol co to je za nazor. Jakym znudenim proboha. Jinak se neboj hry me porad bavi, o vikendu sem koupil Armu 3 a uz v ni mam 17 hodin a to pracuju 10 hodin denne. Takze znudenim to fakt nebude studente.
  • Jasny, nemuze ho bavit zadna hra a je to jeho chyba, protoze ty jsi maly dite a nemuzes rozdejchat cizi nazor. Tolololol. Jdi se lecit.
  • kennyB
    Jestli to bereš takhle, tak tě už nemůže bavit žádná hra. A hrou to nebude, bude to znuděním.
  • Morraw
    Sry, ale tady jde i o tu sběratelku. Vím, že předobjednávky jsou zlo a normálně to nedělám, ale u her u kterých vím, že si je stejně koupím a budu hrát v den vydání, ať už dopadnou jakkoli, si je stejně vždy předobjednávám. Třeba Unity byl fakt šílený fail, ale s tou sérií jsem už od začátku a těžko se opouští.
  • Lukass
    Jj hral sem to uz nekolikrat, akorat pokazdy v jinym prostredi.
  • Morraw

Witcher 3 patch 1.11

Dnes vyšel další patch 3.3GB
    http://wpc.4d7d.edgecastcdn.net/004D7D/media/THE%20WITCHER%203/Pdf/patch_1_11_changelog_en.pdf

Zatím tam mám 50h a žádný větší bug jsem nepotkal. Spíše hodně zábavné glitche hlavně při soubojích, kdy mrtví vojácí zůstávají zamrzlí v půlce pádu atd. *1* A nebo když Geralt chodí jako kačena 2 metr nad zemí.

http://i612.photobucket.com/albums/tt207/morraw/capture_21102015_223147_zpsvvoraye7.png
    http://i612.photobucket.com/albums/tt207/morraw/capture_19102015_193721_zpsno0a6wkj.png

Hned ze startu jsem měl také rozpadlé textury u některých budov, ale verifikace souborů to vyřešila.
  • ty vole vážně ? já ti to nezávidím ale opravdu si musíš předobědnávat hry o terejch víš uplny prd ? v dnešní době ? předobědnávky jsou největší zlo herního prumyslu *10*
  • kennyB
    Já nevím, ale hrál jsi to, že by jsi tomu dal 4/10??? Nebo jsi se nechal jen unést zdejší vlnou, která tu hodnotí hry, které ještě ani nikdo nehrál, ale je jim jasné že je to tak jak říkají??? (jen tak na okraj, minulej assassín mě bavil).
  • Lukyz
    Ono je všechno subjektivní, např. každý vidí subjektivní hodnocení taky jinak, takže subjektivní hodnocení jako takové je taky subjektivní *1* (OMG)

Já bych do takového hodnocení zahrnul:
    1) Gameplay - jako člověka co hrál všechny předchozí díly nevím, zda to chci ve více či méně pozměněné formě hrát už po deváté.
    2) Příběh - formu vyprávění a kvalitu v rámci žánru a v případě série jeho návaznost
    3) Technické zpracování - grafika, optimalizace, bugy a hlavně bych drasticky srážel hodnocení za nepodařený PC porty!
    4) Online funkce - chyby připojení, mikrotransakce, síťový kód

No prostě a jednoduše, každý to má jinak - Howgh *1*
  • Lukass

Call of Duty: Black Ops 3 bude na starých konzolích jen ve 30 fps

A na novych v 35 *1*
  • Lukass
    pak to nema jit vsechno do kopru *9*
  • Lukass
    Tak pokud te subjektivne bavi hrat 5 let stejnou hru furt dokola + jako bonus dostanes mikrotranskakce taj fajn. Me to opravdu nebavi.
  • Morraw

Uplay Club 20% voucher

Předevčírem jste se tu posmívali novince od Ubi. Já také více aplikacím neholduji a beru to jen jako nutné zlo, ale jedna věc mě na Ubi klubu potěšila.
    Možnost zakoupit 20% voucher na jakoukoliv hru včetně předobjednávek. A to za 100 Uplay bodů. Říkám si, že konečně můžu ty body k něčemu využít - celkem 580.
    S předobjednávkou sběratelky Syndicate jsem doteď otálel, ale se slevou to byla jasná koupě. Sběratelka mě tak vyšla skoro o 1000,- levněji. Hned jsem musel vzít i sběratelku Division, která vychází dokonce levněji než u nás.
    Jsem zvědav, kam tohle povede a co Ubisoft vymyslí, ale jsem rád, za takové oživení, když si jejich hry stejně kupuju
  • To nevíš, že hodnocení her je subjektivní a tedy "zasložených 4/10" odpovídá v tvém případě? Každého snad baví něco jiného a už chci vidět, jak když já tady zhodnotím nějaký oblíbený RTS na 4/10, jak mě tady budou v tom všichni podporovat a schvalovat mi to.
  • Hodina ježdění buginou v Elite: Dangerous

https://www.youtube.com/watch?v=b3jlcPe8cII
  • Presne proto se hry nikam neposouvaji. Kdyby hra dostala zaslouzenech 4/10 takl by je to treba trklo.
  • Bojkotovat všechny PC hry, který toto svinstvo budou obsahovat. Tohle ať si strčej za svý pozlacený klobouky. šmejdský obchodní praktiky
  • Lukyz
    Taky mě to hned praštilo do očí, ale na druhou stranu, sledování PewDiePie bych klasifikoval jako formu SM *1*
  • ringmancz

PewDiePie bude mít nový pořad ve zpoplatněné službě YouTube Red.

Red ve spojení s Tube ve mě evokuje něco úplně jiného. to moc nevychytali
  • Lukyz

Assassin’s Creed: Syndicate

Tak už vycházejí recenze na nový AC a hodnocení zatím moc nepřekvapí.

Gamespot – 9
    Xbox Achivements – 80/100
    Polygon – 8.5
    Post Arcade – 8.5
    Eurogamer – No score
    DigitalSpy – 4/5
    IGN – 8.2
    GamesRadar+ – 4/5

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit