Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už maminka pofoukala bebí?
  • Takže říkáš, že současný PC HW není dostatečně pořádný aby zvládnul ty lepší hry?
  • Vojta_Ilavsky

Jaké znáte hry?

#halloween
  • Já jsem asi slepej, ale kde tam jsou ty vouchery?
  • Pár známejch....... :D Taky to jsou takoví hlupáci jako ty?
  • Čekal někdo něco jiného? Hrůza. Kdosi tu psal, že to předobjednává, díky takovým bude další díl stejný brak :(
  • ringmancz

Video / Obrazem: Fanoušek Metal Gear Solid pracuje na předělávce hry do Unreal Engine 4.

ne hry, jenom dělá prostředí. jinak už by to Konami dávno zakázalo
  • Tahle generace je fail jako blazen. Jiste ze nedrzi podivej se na Zaklinace hra pada pravidelne pod 30 FPS a nikdo to neresi, musi byt fakt lahudka to hrat treba 3 hodky a pak od toho vysekane stoupnout a vnimat realitu. Mam par znamejch kteri sou nastvani, ale zbytek to prejde a bude ti tvrdit ze on zadny propady nema. Pritom ani nevi jak vypada plynule obraz! jezis jak me tihle lidi stvou!!
  • Lukyz
    Navíc podle analýzy ani jedna konzole nedrží 100% stabilních 30FPS při 900p, XO je na tom jako obvykle o něco málo hůř.

Opravdu jsem zvědavej, jak dopadne PC verze, když si posunuli datum vydání o měsíc kvůli optimalizaci.
  • Aby se hry mohli rozvijet potrebuji poradne HW! Nextgen konzole opravdu vic nezvladnou a tak Ubisoft udelal co musel osekal hru napadrt aby byla i na te nove uzasne generaci konzoli hratelna ve 30FPS. Boze kam sme to dospeli, tohle uz je fakt smutny.
  • Já ti to neberu a nekritizuju tě za to, ale jednou, až se z té diskotéky probudíš, budeš hodně zklamaný *3*
    Jen mi nejde do hlavy, že jsi jim tak věrný... Takový oni chtěj a pak se máme divit tomu, co vychází za paskvily.
  • Goat Simulator v reálu *7*
  • Trochu tě opravím. Jakékoliv mikrotransakce ve hrách, za které zaplatíš, jsou špatně!
    P2W je nechutnost mobilního průmyslu, kterej se teď všichni snažej zavést i do her na PC/konzole. Ono když si ovečky zvykli kupovat předražené season passy, proč nezkusit i tohle?
    Chce se mi zvracet, když ještě tohle recenzenti přehlíží...
  • Morraw
    Tak třeba v Unity to byla fakt prasárna. Kdo chtěl hrát jen příběh, tak narazil. Měl slabé vybavení a musel grindit vedlejší obsah, použít tu appku atd. Kdo nechtěl, tak dokoupil body za peníze na nákup vybavení.
    Ale to je jedno, jakékoliv mikrotransakce v AAA hře jsou špatné. Bez debat.
  • Tak to o vyvoji nic nevis kdyz si myslis ze kdyz se neco ubere neni to optimalizace
  • Veskoslav
    Tak to se přiznám, že ti neřeknu, ale divil bych se opaku. Přeci jenom je to Ubisoft.
  • Morraw
    Já vím, že zůstat měly ty, které ti odemknou celou mapu nebo skrýte poklady. Měl jsem za to, že se odstraní mikrotransakce, které byly v Unity. Tzn. nákup bodů (helix points ?), za které pak šlo koupit vybavení ve hře. To tam furt je ?
  • Veskoslav
    Asi bude pro tebe zklamání, ale mikrotransakce neodstranili.
  • Morraw
    Hm hm. Tak lepší než další fail jak loni s Unity. Ale je to špatně. Hry se mají rozvíjet. Když Unity nabídne davy lidí a živé město, tak další díly by v tom měly pokračovat. Holt zprasený engine. Snad další díl stavějí už na něčem jiném a lepším.
    Nejvíc mě ale štvalo to příšerné doskakování textur a nízká vzdálenost vykreslování textur. Vidím, že už to je asi ok, ale uvidíme v PC verzi.

Jinak proč naivně doufám, i byť třeba v malou, změnu v Syndicate. Odstranili mikrotransakce, companion appku a multiplayer. Co-op v Unity mě sice bavil hodně, ale aspoň se tak zaměřili na single a příběhovou část. Jsem zvědav jak to hru ve výsledku ovlivnilo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit