-
neznáte nejaky slovensky nebo česky letsplayery co točí civilizaci BE rising tide?
-
Welcome to the Ubisoft Club !
https://www.youtube.com/watch?v=PE3J9wvz16w
*15* -
zrejme slusnej oddil
https://www.youtube.com/watch?v=5xw8DJY7aZQ
fakt cumim.. by me zajimalo jak rychle se do toho dostal a nebo jeslti to je opravdu tak dobra realite podobna simulace -
jen menší OT, ale jak je tady ta reklama na naučení angličtiny za par dní, tak jsem na to kliknul a srandovní jak je pod temito články vždycky nejaka fake diskuze jakože to funguje, dokonce je tam i tlačítko pridejte komentar ale je neaktivní, stejne jsou neaktivní i profily diskuteru. ja si toho všimnul jen kvuli jedne profilove fotce jedne diskuterky ktera je hezka holka a tuhle fotku jsem už nekde videl.
Docela nechutne lživé praktiky. -
To se stává, když přeskočíš první díl.
-
Dej tomu na Metacritics nejnižší uživatelské hodnocení. Uleví se ti a svět bude zase v rovnováze.
-
ten mod sem kdysi zkousel a celkem dobry ale to video je strasny.
-
Assassins Creed
Ahojte, jsem zpět. *1*
Koupila jsem si ve slevě na Steamu Assassins Creed 2 ač jsem nikdy předtím žádný jiný díl nehrála a podle recenzí byl právě tento díl ten úplně nejlepší. Po první hodině nudy se v tom začínám ztrácet. Příběh je absolutně nesmyslný, nevím před kým se ten Desmod schovává, kdo a proč mu pomáhá, jak se dostal do těla toho Itala a proč tomu Italovi zabili rodinu ? Samotnou hratelnost nemá cenu ani rozebírat, boj a to poskakování probíhá pomocí držení jednoho tlačítka a ovládá se automaticky. *7*
Tohle je hra, která dostávala 9 a vyšší hodnocení ? To jste hodně klesli z nároků... *8* -
StarWars: Moviebattles 2 video
https://www.youtube.com/watch?v=dA6-A8LHmNQ
Když vidím že se točí mašina okolo hry StarWars Battlefront, tak bych rád postnul video z modifikace "Moviebattles 2" pro hru JediAcademy. DICE mají hezkou grafiku, ale mohli by se přiučit, jak udělat správnou SW šílenost ^_^ -
Chápu, že v největší humbuk, je kvůli tomu, že řekli, že tam nikdy nebudou mikrotransakce (ikdyž ten člověk už firmu dávno nevede). Ale dovolím si nepopulární názor. Payday 2 vlastním a něco jsem tam odehrál. Jak mě vlastně ovlivní tyto placené věci a všimnu si toho ? To není kompetitivní hra, takže jak budu jako hráč znevýhodněn ? Možná k tomu časem dojde, ale teď tam nevidím reálný problém.
-
rekni mamince da ti par drobnych na oblečky v payday 2
-
Upřesním. Nepadají zbraně ale pouze skiny (jako v CS:GO), ty boostují staty, i když pouze nepatrně (stále je to ale špatné). Tohle není ale hlavní problém. Bylo to přidáno v rámci crimefestu kde bylo slíbeno, že vše bude zdarma. A právě tady je ten kámen úrazu.
-
Tak ono se ta hra tak mesic pred vydanim vubec posle na ty DVD lisovat a tak vetsinou za ten mesic pak vznikne jeste day 1 patch, ale jinak mas samozrejme pravdu.
-
* PR kecy (miluju automatický opravy)
-
Nejsmutnější na tom je, že nejen na tomto herním serveru se denně dozvíš akorát PC kecy o AS, SW BF, ale co se děje s ostatními hrami, které mají milionovou komunitu, se nedozvíš vůbec nic
Tu hru bohužel pohřbili. Lhali komunitě. Defakto celou dobu opíjeli rohlíkem a teď tohle. Je zajímavý sledovat, kam až to zašlo. Hodnocení hry na Metacritics se ke dnešku snížilo na 5.0 a stále klesá. Na Steamu z 96% na 86% a stále klesá. Tisíce negativních článků, komentářů a satir... komunita bojuje.
A tady zase jenom AC, SW BF, CoD, ... *7* money money money -
HL2
https://www.youtube.com/watch?v=aqRUjjuUl7U -
Jak mi mohla ta hra uniknout? safra, no nezbívá než jí taky sbalit ( sic je hrát nikdy nebudu ale ten pocit mít něco zdarma je *14* *14* *14* *14* )
I když to nemůžu prodat to je škoda vydělat na blbeččcích co to chtějí hrát by mně těšilo mnohem více. -
PayDay 2 bylo zničeno pay-to-win mikrotransakcemi
Jenom pro ty, kteří to ještě neví:
Před pár dny přidali Overkill, kteří se proslavili zbrojením proti p2w a mikrotransakcím, přidali do jejich nejznámějších hry PayDay 2 šílené pay-to-win(za reálné prachy si kupujete si krabice, ze kterých padají zbraně, které jsou lepší než všechny ostatní) mikrotransakce. Hra je sice teď(a ještě 6 dní) zadarmo, ale pak přejde zpět na cenu 20 doláčů, přičemž mikrotransakce ve hře samozřejmě zůstanou.
Hře se odteď vyhýbejte obloukem! -
Za přepokladu že by chtěl narážet opakovaně hlavou do zdi ano? takhle bych mu radši doporučil nějakou tu knihu.