Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Jestli tam nebudou 4 malé spouštěcí soubory, tak to asi tolik nevadí. Jestli tam bude prd, tak to bude vtipné.
  • DVD verze Fallout 4 neobsahuje celou hru, část bude nutné stáhnout ze STEAMu.

To je pravděpodobně jen špatně pochopeno a na redditu apod. už lidi šílí, že to dopadne jako s MGSV TPP. Pokud vím, tak snad žádná hra vyžadující Steam aktivaci neobsahuje všechny soubory na DVD. Vždy je potřeba stáhnout alespoň EXE a nějaké další soubory pro spuštění. Kvůli pirátství. Ostatně on potom odpověděl, že důvodem skutečně je pirátství.
  • Chim
    OK *1* . Beru to tak, že trpaslík není Terminator a nejde na to vždy tou nekratší a nejlepší cestou. Mě to přišlo hratelné a neprudilo mě to. Nějaké patche tam proběhli, tak třeba už to aspoň trochu vyladili a ten borec (tu recenzi jsem četl) klidně mohl hodnotit nějakou EA nebo 1.0v verzi.
  • drasta
    Ja zazil presne to co ten clovek ktery napsal negativni recenzi na Steamu ktera zacina "Those dwarves are so stupid, I wouldn't even send them on a suicide mission against a dragon" - Gandalf

Chvili jsem se snazil na to zvyknout ale nakonec jsem prohodil monitor oknem klavesnici jsem rozmlatil o stul a pocitac skoncil tak ze jsem do nej kopal tak dlouho dokud z nej nezbyla zmuchlana kovova kulicka ze ktery trci draty.
  • Chim
    Mě AI přišla relativně ok. Samozřejmě by mohli chodit líp ale dalo se to.
  • To uz opravili AI trpasliku nebo jsi si na to proste zvykl?
  • drasta
    Takovej prispevek uz tu byl a ted uz to neni...
  • Chim

Pro Jacka

Jak jsi zmiňoval to herní sucho... Zkus tohle: http://store.steampowered.com/app/248390/?l=czech
    Já se u toho včera uvrtal asi do dvou do rána. Pěkná grafika ale žádný pixelart, myslím že by tě to mohlo bavit.
  • Lukyz

Kiswahili

Zajímalo by mě, kdy končeně zakročí náš hrdinný cenzor a tuhle "diskusi" trochu promaže, nepředpokládám, že tady moc lidí umí svahilsky, takže si z toho stejně nikdo moc nevezme.

Jinak vám pánové velice gratuluji, potkat takhle ideální páreček, to se jen tak nevidí *3*
  • pokud to budeš kupovat přes Steam, tak si to zkus a pak to můžeš do dvou hodin vrátit, uvidíš jestli tě to chytne
  • tak zkus homam 5 nebo kings bounty. nebo bych ti mohl doporučit mount and blade warband, chivlary medieval warfare (multiplayer) nebo zkus wowko
  • Jack1947
    H7 má bugy, Civilzaci nemusím co tam máš dál? *7*
  • vyšlo novy might and magic a civilizace to je tak na pul roku
  • Jack1947
    Přesně tak, nemáš rád konzole a to je ten problém. Jinak GTA souhlas umí překvapit po nevýrazné V. přinesli zas něco nového... neokoukaného. Latku si sami sobě nastavují vysoko.
  • Stejná hovádka i na PC??

Nevím na čem hraješ ty....ale je rozdíl mezi mým nakupováním a nakupování na Konzole....Oni dostanou pěknou nabídku na hry na Plusku 50% berem je jedno co berem vše!! Pak se sejdeme u kámoše na turnaji v NHL...řeknu ukaž co máš za hry....no hrozný hry přes to PLUSKO z 10 her jedna dobrá...Já musím mít hru v Češtině...musím znát předchozí díly her..hraní víc jak na 30 hodin a pak až kupuju...poslední bylo Dishonored (takový příběh sem neviděl od Mafie 1) a Alien Isolation z důvodů toho kdo tu hru udělal....a to Aliena moc nemusím sem fanda Predátora...dále co bych koupil GTA V z důvodů toho že každý díl je jiný a to se dnes cenní!!! dneska nevíte jaký díl hry hrajete :-D GTA začátky pohled z vrchu...pak jste měli panáčka před sebou...voda vás už nezabíjela...z 1 města se staly 3 města vesnice,hory lesy, a končíto že pohled je z první osoby a hrajete tam za 3 osoby...Potlesk hra kterou zná každý na světě umí překvapit :-)
  • Jack1947
    Možná zkusím no, dobré rally už ani nepamatuji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit