-
Jestli bereš takhle že to je vina jen konzolistů, tak ty stejné hovádka jsou i na pc to jen pro pořádek. *3* -
jo, už jsem se to naučil :-) Jinak hraju úplně bez asistentů a z pohledu očí řidiče.
-
vlastně není :) jenom nastavení asistentů. já to hrál taky na gamepadu a jakmile si zvykneš, jak to auto klouže a naučíš se tratě, tak je to v pohodě
-
Hloupější
:-D Dobře ty tvůj názor se mi libí je i celkem vostrej......:-D ale to mám rád taky si o nich myslím že jsou hloupý ale co asi ty KONZOLE PROSTĚ MILUJÍ..... -
ona je tam obtížnost? Tak mi to třeba prostě nejde/nešlo :-) Jinak hraju jen na gamepadu, s jedním monitorem a jenom občas
-
jééé chyba vidíš ty 2 slova někdo? Já hlupák.....má tam být někde....Přeložím :-)
-
......výmluvy,Nerozumíš hrám kdyby si jím rozuměl,naslouchal tak na můj Koment neodpovíš tak trapně...Nerozumím řeči tvého kmene-Ale rozumíš to že mám někdo měkké i místo tvrdého a někdo chybí tečka háček čárka....Slováci to také zvládají...jinak dobrý celkem si mě pomastil :-)
-
to hraješ na jakou obtížnost? mně to zas tak těžký nepřišlo
-
Právě jsem odehrál svůj tah v šachové partii, pěšec z F2 na F3. Teď si jdu zahrát Dirt Rally, kde jsem vyhrál minulej tejden s Mini Cooperem konečně šampionát 60's aut, tak pojedu další. Dirt Rally mimochodem doporujču, i když dneska asi už bude dražší, já ho tenkrát kupoval asi za 20€. Jenom než se naučíš dojet trať aspoň nerozbitý chvilku trvá. Tenhle první šampionát jsem vyhrál po 55 hodinách hraní. Jinak čekám na vylepšení Divinity a taky Fallout 4. A to je asi všechno, přeju pěknej večer, já jdu na noční do práce.
-
Když to nekoupíš ty tak spiusta hloupějších lidí to udělá za tebe, to je koloběh.
-
Nerozumím řeči tvého kmene.
-
mňau
Pf...Prej kup :-D :-D Co když si jí koupim a zjistím že je to trapárna jako třeba 3 díl Bioschocku...1,2 díl luxusní příběh,prostředí,akce atd....a 3 díl pro trapáky který nehráli 1 a 2 jelikož to na ně bylo starý....:-) a nebo Watch Dogs hraju a píše mi to at zmačknu X nebo 0 jako prej PC verze......GTA V dělali o rok déle na PC tak vypadá PC verze....ne WATCH DOGS a pochcanej UBISOFT co chce honem prachy :-) -
Projednou se pobav s děvčetem.
-
Jediná hra která mně zas tak netrápí je MGS V. ( tady sem ochotný i pár měsíců počkat než to opraví)
Tedy argument naprd. -
Tak si nějakou hru kup a hned budeš mít co hrát.
-
Ten kdo tvrdí, že není co hrát je nemocnej a doslova blbej a trapnej člověk a mluvit s člověkem s takovým názorem ním je ztráta času...
-
Pamatuji si na herní otázky jak tu někdo dával...
Tak co si jen tak beztrestně o něčem zatlachat, (herním) nejhorší je nemít cvo hrát a bejt nemocnej. Prostě zrovna není žádná pořádná hra Falolout až v listopadu venku pomalu mrzne.
Staré hry které už jsem hrál hrát se mi nechce a ty opravdu staré - ty radši zkouknu v retru jak je hrají naši borci, s komentářem atp...
To je hrůza takže letos se opravdu "těším" na BO3, Fallout4 a Just cause3 hehe. Snad bude ason ty dvě zminované dlouhé a přikovají mne k monitoru na delší dobu. -
To není pravda že by ti tam někdo nezatopil, náhlým útokem navíc ty komba je třeba řetězit a naučit se je a potom je to sranda. Mám to zwe SCORE a třeba i tzahraju protože jsem nehrál DLC ale netuším zdali tam jsou takž pokud máš rád mlátičky a sérii True crime tak není nač čekat. Nic lepšího nebude... (Triad wars F2p fakt lepší není).
Bavily mně zde honičky s policiií které končily přerušením husté dopravy v hongkongu a nějakým výbuchem a co na tom že si to nezmákl.
Doporučuji Gamepad u takovéhle hry se to vyplatí na klávesnici to musí být prstolam... Navíc to ubere na zábavě. -
Hra funguje bez problemu a kampan je ve hre dobra, nb co chce slyset ? : )
-
Sleeping Dogs ti nedoporučuji. Já jsem se nechal nachytat obecně dobrým přijetím té hry, koupil jsem ji s tím, že je to slušná open world akce, bohužel po 3 hodinách jsem ji musel smazat. Jediná náplň té hry jsou bitky s postupně rostoucím počtem nepřátel, nedovedl jsem si představit, že bych to měl hrát ještě třeba dalších 20 hodin. Velmi nudná a stereotypní hra.
Jinak na klávesnici s myší se to dalo hrát celkem dobře, bohužel stále stejně, postupně se učíš komba, která stejně zapomínáš a používáš 3 základní, které si zapamatuješ hned na začátku.