-
Myslim serii Dark Souls, urcite to i vis jenom ze sebe zase delas hlupaka. -
Ano jedinou která ještě ani nevyšla *15* vymaž si to Luk z nicku *3*
-
Jedina hra kterou v zivote hrals co??? *1*
-
Nejlepší je vůbec to, že nemáš seznam změn u každé aktualizace. Zajímavé, že tahle povinnost není.
Vždy tam je obecný kec pod který se dá schovat vše, včetně této hovadiny. -
Kdyby jste vice cetl pane chytrolin, tak uz mate celkove aktualizace davno vypnute : )
-
Windows 10
Předevčírem se mi tu nějaký lambády smály, že není možný, že se Windows 10 nainstalují samy o sobě během aktualizací. Tak čtěte bedlivě vy chytrolíni jak MS dal upgrade omylem do volitelných aktualizací a omylem ho automaticky zaškrtl k instalaci :D
http://www.zive.cz/bleskovky/microsoft-donutil-uzivatele-k-upgradu-na-windows-10-i-kdyz-nechteli/sc-4-a-180082/default.aspx -
Nolifer *6*
-
Vzal sem si oba, mnohokrat dekuji! *5*
-
volné klíče
Třeba se někomu budou hodit..
Ultra Street Fighter® IV
RYV7N-TVVKD-HWDAT
Strider™
4TXWF-DLPEJ-FIH0V -
Prdlajz starý báby z nosu leda, ale třeba ti někdo napíše jak je to s tím... Network stresstestem... ( jak ta hra jede, jestli padá atp...)
To mi řiká troll co včera somroval pozvánky do bety Crew -Wildrun, s tím že je chce prodat. Dobrá sranda. *12* ( POkud nějakou dostanu, tak si to asi rozmyslím jestli ti pošlu, protože to je přesně ten případ možná horší kterému jsem chtěl předejít). -
Update Lowriders dorazí do GTA Online 20. října. (thx DeaSunCZ)
Není zač :D :D -
Bohužel když ty si něco myslíš vůbec, ale vůbec nic to neznamená. Takže když k tomu nic nemáš ... ale to by jsi nebyl ty viď to pokušení tu zas ejakulovat nějakou hovadinu.
-
Víš co to je stress test vůbec? myslím že tam moc z té hry teda nebude.To máš něco jako sem nedávno dostal na nějaký stability stresstest poznámku do Battleborn.
-
Dark Souls 3 Network Stress Test
Nedávno tu někdo psal že dostal přístup tak nějaký dojmy se kterými by se tu podělil? -
To je přehnané.Vřdyt SR je čistá arkáda GTA je maximálně hra s prvky arkády a s troškou realismu. Ovšem pokud se někomu nelíbilo jeho problém za mně akorát mohlo mít více rozvětvené mise a být jich více a to že to má přes 30hodin nic moc neznamená. Naopak GTAIV. byl jen takový pokus se vším (engínem především) který se jakžtakž nevydařil.
-
Čtyřka OK , pětka .... chudobinec bez pořádného obsahu
Čtyřka kvůli Euphorii ... redukováním reálné fyyziky v GTA5 u mně Rocstar klesl na úrověn rádoby líbivé arkády ve stylu Saints Row -
500 *15* neříkal jsi tu něco o životě *15*
-
Z vaší hlouposti pláče celej den *15*
-
No Man´s Sky pravděpodobně vyjde až se startem PS VR
http://www.kpopstarz.com/articles/247045/20151017/no-mans-sky-release-date-update.htm