-
Saint Row sem nehral ale GTA jo.
Jak uz sem psal laka me prostredi a ktery je fakt origo.
Co sem videl videa tak souboje vypadaji dobre a efektne.
Koupim to a uvidim, dik za nazor. -
Tak pokud jsi hrál nějaký díl Saints Row nebo GTA do San Andreas, tak máš asi představu jak jízda vypadá, akorát se jezdí vlevo. Souboje na blízko jsou fajn, jenom na tebe útočí po jednom, abys měl šanci to stíhat. Na to je pak naroubovaný vážný příběh - ale nic co by aspirovalo na Oskara to fakt není, navíc pokud bys jel jen hlavní linii, tak je i docela krátký. Ale jak je v těchhle hrách zvykem, tak je tam dost vedlejších úkolů, které tu herní dobu dost zvedají. Nejlepší ale na tom je to město samotné. Není sice tak velké jak u konkurence, ale je to prozatím jediná hra tohodle typu, kde mě bavilo se s paňácem jen tak procházet - zvláště jestli máš hustotu chodců na maximu.
-
Sleeping Dogs je skvělá hra, dohrál jsem to chvíli po vydání na PC, normálně na klávesnici a super. Ze začátku jsem si trošku na tu hru zvykal, ale pak se to rozjelo a byla to jízda.
-
Hele ty ASS co je jako konzolová hratelnost to mi prosím vysvětli.
-
lol
-
No laka me to prostredi a prave ty souboje. Nadruhou stranu me desi konzolova hratelnost a vubec ovladani hry, nemam ted moc co hrat tak do toho asi pudu.
-
A co chceš slyšet? Vcelku logicky se SD hrajou líp pokud máš gamepad, ale na klávesnici a myši se to dá taky. Šíleně arkádové ježdění, dobré souboje na blízko, slušné na dálku a hlavně přepálený DoF, který nejde vypnout. Ve výsledku to je ale překvapivě dobrý.
-
Na to nemam cas.
-
Tohle je zrovna jedna z mála her, kde si můžeš stáhnout demo.
Edit: Mluvil jsem o Sleeping Dogs. -
Smůla *15*
-
Dneska bych chtel koupit Sleeping Dogs Definitive Edition, ma nekdo zkusenost stim jak se hra hraje na PC?
A jeste bych mel zajem o Armu 3 nevi nekdo jaka je ve hre kampan a jak hra funguje? -
The Crew-Wildrun
Má vše co mně na Dirt2/3 nebavilo nějaké soutěže skákání monstertrucků přes rampy, dělání s nimi salta ( tedy jde ještě dál) ale jo no i v minulé hře se člověk projel po státech a auta nemají fyziku. Nebo mají ale divnou... nějaké hry na získávání a udržení koruny mně moc neba myslel jsem že tam bude i demoliční derby... bohužel. Taky nechápu kdo tohle hraje ale asi to lidi baví... i když jich třeba není moc. Příjde mi to jak spatlanina NFS/Dirt. -
Uff, díky bohu že to opravily mně se to naětěstí netýká ale bylo to možná i o fous, každopádně díky za info. Nutit mi nikdo nic nebude, nikdy!
-
Draken žádá BANíček. *6*
-
Jo, vědí o mně všechno! Včera mi zrovna volal Gates, že čím si hnojím přirození, že mi to tak vyrostlo!
-
A proč ty hlavo dutá reaguješ na ASSe? *15*
-
A proc se Drakene ptas na DS3 ? Stejne tu nekdo bude rozdavat klice az tak za 2 roky, takze driv si to nezahrajes. :D
PS: vlastne ty hry nehrajes, jenom sbiras, tak je to jedno, moje chyba :) -
Poradit tomu kdo si necha o sobe vse odesilat MS a zdarma musim : )
-
Pane larvo, řeč byla o běžných uživatelých, kteří nemají o funkčnosti nějakých aktualizací nejmenší ponětí a většina jich nějaké volitelné aktualizace nebude kontrolovat. Pokud jde o mě, tak jsem spokojený uživatel Win 10 již několik měsíců a radit mi opravdu nemusíte. :)