Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže necháme Lukyze jako alternativní bleskařský kanál být, ať sem klidně přidá zprávu o mobilní hře, která by mohla zajímat třeba přes mobily gramotné. Myslet si ty můžeš co chceš, no problemo.
  • Mě neštve vůbec nic, jen si myslím, že ptákovinky jako nějaké mobilní "hry" patří někam na mobilmanii. O Hw se můžu bavit na jiných stránkách (což zrovna dělám), no problemo, tady je stejně spousta lidí hw negramotných a ti co nejsou se zapojí jen vyjímečně, takže tak.
  • PreidaQ
    V Empireu a Napoleonovi byly námořní bitvy super (ačkoliv potřebovaly o dost víc mikromanagementu a korigování než pozemní bitvy). V Shogunovi a Romu už jsem jejich smysl nějak neviděl.
  • Veskoslav

Total War: Warhammer Dwarfen Axe and Hammer Units

https://www.youtube.com/watch?v=x7sBlvrZvd0
  • Štve tě, že tu nemáš sám ustláno pro ty tvoje eseje o čísilkách a porovnávacích HW piňdíkách?

Nejdřív Lukyzu jdi dělat bleskaře, nech si to odměňovat a my rádi budeme za tvé příspěvky. A za týden se mu už vtíráš do snu?
  • Za mobilní hru bych nedal ani 5 kč protože jsou to všecko neskutečné hovadiny.
  • Zas každou vyloženě blbost sem psát nemusíš :)
  • Lukyz

Lara Croft GO

Dnes vyšla na mobilní zařízení logická hříčka Lara Croft GO.

Hra jako taková vypadá zajímavě, ale otázka je, zda jí neuškodí cena, protože přes 180Kč za mobilní hru nedá úplně každý.
  • Morraw
    Tak bitvy s lodičkama v TW jsou nic proti kolosálním bitvám v BFG. Raming tam určitě bude, minimálně zmiňovali Orky. Jestli to bude mít každá loď nevím. Když bych to měl k něčemu přirovnat, tak k vesmírné části SW:Empire at War.
  • pekne, ale nebude toho malo? koho bavili bitky na mori pri Total War?(hociktorom, odkedy tam su)
    nepozrel som si cele video, ale bolo tam taranovanie?
  • z toho by byla pekna tradice, neco jako slaveni narozenin, kazdej den by se tu hlasili vsichni, co se kdysi zaregistrovali, a pak by to sli nekam oslavit, samozrejme ucastnit by se mohl kdokoliv a nekdo by tak mohl prozivat non-stop party *5*
  • PCčkáři maj moc pomalý plečky, když i takovej guru jako je LV si koupí jen gtx 960 tak je to pak těžký, brutální výkon našich next-gen konzolí se pak těžko dá na takovej střep převést
  • tvl ty jseš snad sjetej nebo co
  • hehe se převtělil do Františka nebo to je zcela nový troll ?
  • Morraw
    lol, nedal jsem refresh *15*
    Každopádně už jsem backnul a čekám na stretch goals a doporučuju se podívat na uservoice a hlasovat pro nové nápady, které by jste chtěli mít ve hře nebo rovnou sami nějaké navrhnout!

https://larian.uservoice.com/forums/314766-divinity-original-sin-2-game-ideas
  • Morraw

AngryJoe BFG: Armada

Tak něco jiného.Nevím jestli jste to zaregistrovali, ale zde je vidět pár záběrů přímo ze hry a vypadá to skvěle!
    https://www.youtube.com/watch?v=DspNXEY1esc
  • Jsou 2 bety - ta první obsahovala jenom 2 rasy a už skončila, teď začala beta druhá, do níž se tady budou rozdávat klíče (a na jiných webech se již rozdávají) a bude obsahovat už rasy 4 a samozřejmě aktuální build *3*
  • VaZqeZ_EU

Divinity: Original Sin 2 (Pre-Alpha Build) (51:19)

Preview hry, z kanálu AngryJoeShow. Host, je samotný Swen Vincke!
    https://www.youtube.com/watch?v=63-ws3_jhx0
  • frantisek_nejezchleba
    proboha, nemažte to! *8* Taková krásná, veselá diskuze. Dokonce se mě i snažil urazit, za což bych mu moc rád zaplatil.
  • frantisek_nejezchleba
    ještě jednou díky. Zrovna jsem snědl tři špaldové chlebíčky. A zapomněl sis změnit nick. Teď už jsi level 427. *3*

Však tebe ta honba za rychlejšími obrázky nakonec zavede až na úroveň pro-hráče! Já ti to přeju. Tuším, že to bude někdy kolem levelu 500, takže pilně trénuj. To, že teď máš pouhých 60 FPS, si nevyčítej. Um roste z hnoje, tedy čím horší podmínky, tím větší potenciál!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit