Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • frantisek_nejezchleba
    díky. Aspoň že dokážeš respektovat cizí názor. Upgraduju tě na level 427. Hodně zdaru a FPS ve světě progamingu!
  • frantisek_nejezchleba
    ...úplně normálně. Quake 3 Arena je v 30 FPS nehratelný. The Last of Us je nad 30 FPS subjektivně ošklivější. Jsou hry, které vyžadují jiný přístup. Jsou dokonce i hry, které si hrajou na širokoúhlé filmy (za všechny Beyond). A zde je naopak nutné nepřekročit určitou hranici FPS!
  • Vždyť má pravdu, nejspíš si nikdy nepocítil rozdíl mezi 30 a 60fps. Ve 30 se to hrát dá, ale jak.......
  • alladjex
    Může mi někdo objasnit, proč má příspěvek s regulérní otázkou nakliknuto "nesouhlasí"? Diskuze na Games jsou pro mně někdy mystériem ...
  • frantisek_nejezchleba
    masochisty. :D 30 FPS lze přitom vnímat jako as designed... Sorry, u AC to tak možná není (já tu sérii nehrál od prvního dílu), budiž, ty ale mluvíš obecně. A to není žádná obecná pravda, proboha!!!
  • frantisek_nejezchleba
    proboha! To přirovnání k autu uprav, je to totálně mimo mísu. Jinak se s tebou vážně nemám o čem bavit.
  • alladjex

Rozdávačku kódů do bety Might & Magic Heroes VII jsme stáhli, protože Ubisoft dodal špatné kódy. Fakt se omlouváme, brzy to s nimi vyřešíme a přístup do bety vám umožníme. Ale je to trapas, o tom žádná. Chjo... :(

Sem zmatený. Na steamu jsem včera četl http://steamcommunity.com/games/321960/announcements/detail/203007488879328825, že Beta je ukončená. Popravdě jsem nevěděl, že beta byla otevřená ;] Což mě mrzelo, protože bych si je rád vyzkoušel. A tady se rozdávali klíče - byť nefunkční - do bety? No jsem úplně zmaten ;] za objasnění budu vděčný.
  • dokonca tam ani zeny nemaju kramy(mesicky), bude to explozivna hra
  • To nejsou minimální, ale doporučené, to ať si strčí víš kam, na doporučené sestavě to musí lítat 60fps, 30fps to má lítat na minimální, protože to je naprosté minimum pro masochisty, normální člověk stejně bude cílit na 60fps minimálně, aby mohl pohodlně hrát. Tahle hra bude další fail, už to vidím to dopadne jak minule, takové trhané paskvily ať si nechají pro LCP na konzole.
  • Jj a minimální rychlost našeho auta je 1kmh, že bych všude jezdil jedničkou? To ještě navíc platí pro CRT zobrazování, což ti jaksi nedochází, 30fps dřív na CRT bylo plynulejší než dnes na LCD, navíc to slovíčko minimální mluví za vše. Pokud nechápeš a hlavně nevidíš rozdíl mezi 30,60 a třeba 120fps tak se s tebou nemám opravdu o čem bavit a jsi jen troll, možná jsi jen troll co žije ve své nevědomosti, což tě ale neomlouvá, sorry.
  • Novou hrou od Clifforda Bleszinského je free to play multiplayer (5vs5) střílečka s názvem LawBreakers, která se bude odehrávat ve futuristickém světe, v němž neexistuje měsíc. (+ trailer)

To znamená, že v té hře nebude odliv a příliv? Má vůbec cenu takovou hru hrát?
  • jsou to minimální nároky, spíš se divím tomu že chtěj aby na minimální nároky běželo 1080p.
  • frantisek_nejezchleba
    kdybys byl vývojář, tak bys především své nápady nepsal do lidové diskuze na games.cz, ale předával v podobě rozpracovaného plánu svému jistě mnohačlennému týmu špičkových programátorů.
  • frantisek_nejezchleba
    Tak jestli si myslíš, že to tak vnímám jen já, přidám citát z Wiki:
    „Jako minimální hodnota pro plynulou grafiku (při které lidské oko nerozezná jednotlivé obrazy) se bere 30 fps.“
  • Lukyz

MGS: Phantom Pain companion app

Stejně jako u Ground Zeores, vyjde zároveň se hrou i doprovodná aplikace pro Android / iOS, kde si budete moci pouštět kazety, ale hlavně druhá obrazovka poslouží jako online mapa vašeho iDroidu ve hře. Více funkcí zatím ohlášeno nebylo.

Každopádně stejně jako u GZ, aplikace bude funkční pouze s PS3/4 a XO
  • Skvela nova lokace? Na prt sem to tam prosel jen kvuli cube questu a pak nucene jako soucast bounty abych zistal aktovy materialy? Lokace je to normalni az debilni a monstra to samy. Na farmeni to neni a spada to spis do bidy jako 5. akt vseobecne. Jedina zajimavost a uplne k ničemu sou ty pasti tam
  • Jack1947
    Nu a já jsem tu kolik od podzimu nebo tak nějak 2012? heh a taky to nikoho nezvedá ze židle... jo vlastně zvedá. Ty jsi byl troll... to jsem si prve myslel ...
  • 2 roky s vámi

Inu už to jsou dnes dva roky, co jsem si tu založil účet. 100% lidí zde to absolutně nezajímá, no každopádně já to slavím. No a také jsem to tu napsal již minulý rok u prvního výročí, i když s potížemi, protože někteří si mysleli, že jsme sjetý, alespoň jeden to tvrdil... Nakonec celou diskuzi smazal správce.
  • Jack1947
    Mně jo, nemám (ještě) konzoli takže at vydává ale sakra funkčně...
  • Jack1947
    Ještě že tak no... měli by se nadsebou trochu zamyslet no protože to nijak nejde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit