-
Ono to na te ps4 neni o moc plynulejsi.
-
Taky. Počasí mělo vliv, nepřátelé měli dovednosti jako hráč. To byly takové základní prvky a jak to změnilo hru.
Držím palce. -
Koupil jsem to brachovi ,tak jdem parit *1*
-
To asi ne a zaklínač jede v pohodě, jen ty bažiny jsou něco jako Blighttown.
-
Diablo 3 patch 2.3.0
Patch už lze stáhnout a hrát. Nová lokace je skvělá, po dlouhé době zajímavé prostředí. Sezóna pak začíná 28. -
To jsou špatné informace! Kdybys lépe četl tak bys věděl že Diablo(permanentně) dostanou ti co mají Diablo3 takže ostatní smolík.
-
Divinity: Original Sin II na Kickstarteru
Kampaň už je v plném proudu a částky naskakují jako zběsilé: https://www.kickstarter.com/projects/larianstudios/divinity-original-sin-2 Těším se jako prase! -
15 fps stejne jako Zaklinac a hromada dalsich her.
-
ona to toiž neni ps4 ani xbox ovladač
http://www.sector.sk/novinka/104221/cinska-konzola-kradne-design-ps4-konzoly-xbox-one-gamepadu-a-vykon-kopiruje-z-ouya.htm -
Dnes v 19:00 startuje služba YouTube Gaming, která se zaměří na herní videa.
diky za tip -
Dnes v 19:00 startuje služba YouTube Gaming, která se zaměří na herní videa.
to měli spustit s nějaký ESL, nebo tak s něčím kde by byli live přenosy -
Tak tady to máš:
私は意味のある解決策について書きました。そのことについて、私は楽しみを持っていると思った純粋な遊び(サイコロやデジタルアバターのいずれか)のポイントは何ですか。 ( - PC結局私に参加し、どのようなマルチプラットフォームのゲームは、ドライバ上に構築されていることを地獄!)マウスとキーボードのおかげでPCゲームを可能な限り最高のプラットフォームとして:しかし、私は、あなたが参照しているものだろうと思います。はい、あなたは正しいです。一方、あなたはジャーニーや豪雨の同類にキーボードとマウスで遊びますか?とにかく、通常の著者繊維の問題に比較的機能性溶液のためにここに私をいじめる来ますか? -
samozřejmě kdyby hned začal s testováním hry na konzoli, mohl by jít rovnou reklamovat (i když otázkou je, jestli by ho konzole náhodou neukojila – psal původně totiž, že je nespokojen s průměrem 15 FPS... když jsi tak znalý, jaký průměr má PS4?). Takhle chudák autor vlákna – stejně jako já – nevěděl, jestli je problém s hrou, nebo s jeho strojem. Tak teď už je nám všem jasné, kde je zakopaný pes.
A když už jsi tak znalý: co to tedy znamená, to škube? Kolik FPS dělá největší propad? -
Hard West - Bank Robbery Gameplay
CreativeForge dne vydali nové gameplay video jejich připravované tahové strategie z divokého západu s nádechem nadpřirozena Hard West.
Koncept a zpracování vypadají zatím dobře, ačkoli bych dokázal vyjmenovat několik věcí na kterých by podle mého názoru mohli zapracovat, ale uvidíme s čím přijdou až bude hra hotová.
Hard West má vyjít na podzim tohoto roku. -
"PS4 a Xbox ovladač"
http://oyster.ignimgs.com/wordpress/stg.ign.com/2015/08/ouye.jpg
Aneb Čína se opět ukázala. Nejspíš jim Jack dělá ředitele. -
Takže ty tu radíš kvůli ACU koupit totální nesmysl zvaný PS4 aniž by jsi tušil, že se na tom hra škube jako prase? :D Bravo, konzolový troling na novém levelu.
-
Až mi to někdo přeloží, možná odpovím.
-
no, vida. Díky za info. :) Snad si to přečte i autor vlákna a hru zajde reklamovat. To teď ať zároveň bere jako mé poupravené řešení problému.
-
já psal o smysluplném řešení. O tom, jaký má smysl čiré hraní (ať už s kostkama, nebo s digitálním avatarem) jsem se bavit nechtěl. Ale asi tuším, na co narážíš: PC hraní coby nejkvalitnější možná platforma zejména díky myši a klávesnici (a vem to čert, že multiplatformní hry jsou stavěné na ovladač – k PC koneckonců připojíš i ten!). Ano, to máš pravdu. Na druhou stranu, zahraješ si na klávesnici a myši třeba takový Journey nebo Heavy Rain? A vůbec, přijde ti normální si mě tady dobírat za relativně funkční řešení problému autora vlákna?
-
A která hra tam nemá ? Unity tam padá do nehratelného stavu, na to, že ta hra byla dělaná primárně na konzole, je to otřes. Slušné PC to aspoň drží nad 30, byť je to taktéž bída.