Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechce se Ubicrap spakovat a táhnout s těma svýma 30fps paskvilama na konzole? Myslím, že nikomu by na PC jejich hry nechyběly.
  • kdybych ja mel penize a byl vyvojar tak bych jednou vytrolil konzole tak že bych vydal nejakou paradni hru na pc, a na konzole bych to portnul že by jim to beželo 10 - 20 fps a vyžadovalo by to k ovladani klavesnici a myš (i v napovede bych dal zmačkni W A S D), v hre bych dal na čtení maly font ktery by na TV z vetší vzdalenosti nebyl videt a pod. *15*
  • Na 30fps je špatné vše, je to málo, ale to je konzolovému trolovy jako jsi ty jedno, takže vlastně ve svém vesmíru máš pravdu, je to ok :D
  • fps alespoň nebude uzamčený
  • frantisek_nejezchleba
    na 30 FPS samozřejmě není nic špatného, ale v kontextu diskuze na předchozím listě o AC Unity je asi každému jasné, že peníze do téhle hry rozhodně není radno vkládat.
  • Pání 30FPS? To je zázrak techniky.
  • No jestli ubi takhle prizna, ze to pujde az tak spatne, tak to behem toho mesice snad zacnou akorat portovat.
  • Lukyz

Assassin's Creed: Syndicate vyjde na PC o měsíc později.

Ubisoft dnes oznámil, že nový AC vyjde na PC s měsíčním zpožděním oproti konzolovým verzím, aby PC hráči dostali stabilní a dobře optimalizovanou hru hned v den vydání.

Doporučená konfigurace zatím není finálně známá, ale UBI chce, aby na doporučené sestavě hra běžela stabilně 30FPS při 1080p.

Já osobně to ponechám raději bez komentáře...
  • Vsak je to jen .exe soubor, nemusis nic instalovat. Proste to spustis, vyberes si hru, vyberes si kde je nainstalovana, nastavis rozliseni a clicknes Patch. To je vse.
  • Bojový systém Final Fantasy VII Remake je zatím v plenkách, vývojáři na něm pracují metodou pokus-omyl.

WTF ???
    Ved materie a JRPG tahovy system je to naj po tom uzasnom pribehu.
    Neviem si predstavit ako to poje..menia, uf
  • backed :)
  • Rozdávačku kódů do bety Might & Magic Heroes VII jsme stáhli, protože Ubisoft dodal špatné kódy. Fakt se omlouváme, brzy to s nimi vyřešíme a přístup do bety vám umožníme. Ale je to trapas, o tom žádná. Chjo... :(

*4* ubisoft
  • Lukass
    Jj skvela hra tenkrat se vezla na popularite tuningu a filmu Rychle a Zbesile. Dohral sem 2krat ,Nissan Skyline, OLE *5*
  • cumpi3
    me to pro zmenu zase uz nebavilo, nic jineho nez novodobe nfs pro mou generaci, resp. spise uz nastavaci generaci...me nonstop bavi NFS3-NFS:PU *4*
  • braveman
    Rádo se stalo *3*
  • Radkaa
    Děkuji, ale asi bych to nezvládla nainstalovat - počítačům moc nerozumím a nerada bych si ho rozbila. Asi to budu hrát s pruhy. *15*
  • Představ si, že já jsem tu hru ještě nikdy v životě nehrál. Nu k rozlišení zkus nějaký fix, prohledej google. Vím, že na NFS MW byl takový nějaký fix a na Underground 2 taky určitě něco bude.
  • Jazz
    http://nfsu2.gamebanana.com/tools/5376
  • Supr možná první konzole kde cena odpovídá výkonu.
  • Radkaa

Need for Speed: Underground 2

Tak jsem si nainstalovala Need for Speed: Underground 2 a překvapilo mne jak se na tu hru dá stále koukat. Bohužel nepodporuje větší rozlišení a musím hrát s pruhy na bocích, ale stejně mě to baví. Jezdí to někdo ? *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit