-
kennyB
Ty jsi někdo, kdo se tu prezentuje jako něco co nejsi. Máš pomalé PC a k tomu konzoli, kterou zaujatě bráníš zuby nehty všude kde se toto téma vyskytne a nakonec vždycky řekneš, že hraješ na všem. -
mainstream (ti jsou nejhorší)
-
Teď nepasuješ LVmu do žádné skupiny, ten dneska neusne!
-
Nerikam ze to mu tak trochu neni, ale neni treba byt zase az tak paranoidni nebo dokonce prekvapeny. Urcite vetsina tu pouziva smartphony a ty delaji uplne to same uz leta. Navic velka cast toho, co ten win sbira je ciste pro potrebu cortany. Proste to jinak fungovat nemuze. Pokud to nevyuzivas, tak si muzes vypnout spoustu veci co si MS schromazduje.
-
Ruská propaganda už i na Games.cz ?? *11* *12* https://cs.wikipedia.org/wiki/Aeronet.cz
-
*15* +
-
A správce je lv/jeho kolega, který nemůže snést to, že si abc koupí konzoli a lol mu to poradil *15*
-
A taky LV426, Jack1947 a Veskoslav je podle IP jedna a táž osoba.
-
Co bys chtěl od konzolového nácka *1*
-
Podle IP je lol, qwer, levárna, abc jedna osoba.
-
dobře děláš *3*
-
Nakonec vzhledem k další investici do PC teda vezmu konzoli, nečekal jsem, že současný PC je na tom se smyslem upgradu až tak špatně (ještěže jsem za něj nedal původní cenu). Co jsem na netu koukal, tak upgrade PC by levně nevyšel a do nového PC se mi moc peníze dávat nechce, zvlášť, když současný vystačí v pohodě na zbytek, co na konzoli neudělám (práce, net, zbytek her, co na PS4 nebudou či pokud bude současné PC zvládat hru lépe, než PS4 atd.).
Díky moc všem za odpovědi. -
tak se připoj k davu, který to nehrál a pouze nadává. Zdejší casualové jsou na to experti...
-
Mám 4 roky starý poskládaný komp: gtx560ti, amd phenom 4x 3,2ghz, 8 gb ram. Z3 hraju na 45 fps / 1080p, medium-high detaily. Naprosto spokojený s touto sestavou. Je pravda, že poskládané rádoby herní kompy nemá cenu kupovat, jen tě okradou o prachy za zbytečnosti , které nepotřebuješ. Mimochodem ten komp poskládat mě stál 14 500,- a nové hry zvládá naprosto bravůrně.
-
Siritel lzi a ruske propagandy aeronet.cz se dal na analyzu softwaru?
Jinak pokud nekdo breci o "smirovani" a pak stejne pouziva Google a jakoukoliv jeho sluzby, Facebook apod. tak at si rovnou nafackuje. Microsoft chce taky kousek toho sveho datoveho kolace. -
Přesně jak píše kennyB, musíš se rozhodnout sám, maximálně bych přihlédl k financím - pokud si můžeš dovolit aspoň 20k, šel bych do PC v opačném případě do PS4.
-
Rozhodnout se budeš muset sám, jestli se ti lépe hraje na pc, nebo na konzoli. Tady ti jen zamotají hlavu *3*
-
Nevím no silně jsem uvažoval, že to zkusím ale pořád mi to přijde strašně prázdné a takové bezduché zabíjení bossů je taky o ničem.
-
Pár questů se tam najde, ale tohle je jinej druh hry. Určitě ale doporučuji vyzkoušet *3*
-
kupou hociakeho 4jadroveho hasswella (i5)a r9 380 /gtx 960 zahras vsetko na max na full hd(okrem sprasenych hier - na r9 380 budes mat problem s pcars, a na gtx 960 napodiv optimalizovany gta 5)
ked mas viac penazi, kup si gtx 970, ale len na fullhd, alebo ked mas viac penazi, o chvilu vyjde r9 Nano, ktora si vytrie podla vsetkeho kazdou kartou do 10tisic