Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kennyB
    V DS2 je taky dost zajímavejch bossů, např Executioner's Chariot. Nevím proč, ale herně mi trojka přijde jako jednička, což je paráda...
  • Vogon
    Je to klasické souls interface, sice vypadá zastarale, ale je více než funkční, i když mohli ho trochu zmenšit. Jakkoliv hloupě o zní, tak na interface(a všechno ostatní) z Bloodborne má pravděpodobně "práva" sony. Je to asi podobná situace, jako když se v Bloodborne nesměla objevit přímá narážka na Sunbros, protože by s tím mělo Bamco problém.
  • Vogon
    Doufejme, že nehodlají následovat ve šlépějích Dark Souls 2 s fetišem na chlápky v brnění. I když ten boss je vynalézavější než všichni bossové z Dark Souls 2.
  • líbí se mi level-design a architekura. Nelíbí se mi interface.
  • kennyB

Dark Souls 3

16 minut hraní DS3 - Gamescom 2015
    https://www.youtube.com/watch?v=Ha8eRiP0DmI
    DS3 boss battle - Gamescom 2015
    https://www.youtube.com/watch?v=XJ2ahQU2WN0
  • Japan indie všude v akci ...

Jen taková malá věcná ... Proč se nyní ve všech slevových bundlech a teď už i na Steamu objevují právě Japaňárny ? Nějaký tip co z té Steam nabídky skutečně stojí za zahrání ?
  • Lukyz

Capcom oznámil vývoj remaku Resident Evil 2!

Tak tohle jsem opravdu nečekal, budou muset začít pěkně od píky a ne "jen" vyleštit stávající práci.

Hlavně si nezapomeňte zapnout titulky, protože video je jak jinak než v japonštině *3*

https://www.youtube.com/watch?v=ZcW6W-xVl-8
  • VaZqeZ_EU

Kingdom Come: Deliverance - Sword Combat Presentation

https://www.youtube.com/watch?v=n0sK7Xqfvpc
  • Pravda je tam venku *5*
  • je to tak a neni potřeba ani roční hype a lživá kampaň jako právě u Witchera 3, která je samozřejmě dobrá hra, ale dobra hra ve stylu Volkswagen Pasat, prostě kvalita ale tak trochu sériová. Není tam přesah. Nejsou tam lokace, kde čumíš. Je to prostě strojově vyrobené.
  • kennyB
    Některé hry si hodnocení prostě vyslouží bez toho, aby někdo tahal prachy z kapes...
  • to má být jako vtipné? Hraješ si na trolla diskuzního??? Nejde ti to... Z přívěvku jde vidět, že jsi to nehrál ani tu hodinu, jelikož v prních hodinách s klasickým Warriorem neuděláš ani kotoul trapko.
  • jakubc
    Je to stará budova se silnými zdmi, v přízemí, svítí tam jen pár hodin dopoledne. Navíc jsou tam kolem sklepy, které to po zbytek dne chladí. :-)
    (Brno)
  • To bude tim, ze je to nataceny na telefon co ma automatickou expozici nejspis nekde uprostred obrazu a pulka ho zabira neci hlavy. Protoze je v mistnosti tma tak to proste preexponuje a ta prezentace je presvicena.
  • Jestli jsem se dotkl tvé oblíbené hračky, tak to se teda moc neomlouvám, protože tě mám u prd€le *5* , nicméně jsem hrál víc než hodinu a už z toho jsem si dokázal udělat obrázek, že je to jen, jak se říká, 'přehajpovaná sračka', jejíž největší devízou je to, že je hra nekompromisní a že si příběh poskládáváš sám (ó jak originální, poserme se z toho všichni a začněme to na tři vychvalovat + uděláme mexickou vlnu).

Přitom je to jinak jen kotoulovačka, kde stačí mačkat dokola tři tlačítka, atmosféru to má asi tak temnou jako prošlej cottage sýr, design levelů někdo splácával při pauze na oběd a graficky je to asi tak hezký, jako nejkrásnější cikánka ČR, což znamená stále hnus.

Ale jo, jinak je to geniální hra a ta vysoká hodnocení od všech ,hráčů' a ehm... samozřejmě nepodplacených... ehm recenzentů naprosto chápu. *6*
  • Video: Z Gamescom unikla sedmiminutová prezentace Fallout 4, která probíhala za zavřenými dveřmi.

?????????????????????? to se odehrava novy Fallout po nejakem vybuchu slunce ze je ta hra tak hrozne prepalena a cela v nejakem oblaku smogu, no hruza....
  • Qwer
    Vojto co ten AvP?

Napiš mi na mail - Qwer@tiscali.cz a domluvíme se.
  • To se dá snadno nastavit v BIOSu.
  • Jack1947
    U nás ne, tam je teplo stále asi tak nejteplější místnost nezávisle na počasí a období. *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit