Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pokud máš dobrou TV, tak kup PS4. Pokud sedíš v dostatečné vzdálenosti, tak hraješ v dosti podobné kvalitě jako PC hrači na maximum. Pokud máš monitor a chceš hrát u monitoru, kupuj PC.
  • tam je taky občas nějaký quest. V jedničce si vybavuji, že necháš Lautreca žít a tím se vytvoří questová linie, která končí až v Anor Londo. Pak je tam questová linie okolo té mnišky. Je to silně nenucené a přesně to zapadá do konceptu hry.
  • Má cenu upgrade PC?

Zdravím,

již dva roky mám tento ( https://www.mironet.cz/hal3000-gold-ii-9218-herni-kupon-intel-i33220-33ghz-8gb-1tb-nvidia-gtx650-dvdrw-bez-os+dp191838/ ) počítač a pozoruji, že nároky se za ty dva roky zvedly celkem slušně a tudíž u ne všechno rozjedu na nějaký normální rozlišení a fps (např. Z3 mi jel na 720p/30fps lock). Tudíž se rozhoduji, jestli má cenu upgradovat anebo rovnou koupit konzoli (PS4), protože stejně na PC vychází naprosté minimum her, co nerozjedu na současném PC a nejsou na konzolích (kdoví, jestli vůbec nějaká teď existuje).

Co byste mi poradili, v HW se prakticky nevyznám a pokud by to znamenalo nějaký dražší upgrade (GK+proc.+základní deska), osobně se kloním spíš k PS4.

Díky moc.
  • MickeyMutant
    Chybami se člověk učí, n'est-ce pas?
  • Lukyz
    Netuším, pouze jsem zkopíroval link co mi poslal kamarád. La pardon *3*
  • Inquisitor
    Jo taky mě to napadlo :D JInak díky všem za rady :)
  • Počkej ale byla řeč o Dark Souls pokud vím.
  • ano, jsou. V Bloodborne můžeš pomoci questů získat i třetí konec hry :) Je to sice trošku depresivni quest s mrtvým ditětem na konci, ale to je prostě FS *3*
  • No jó a já na to čera koukal, v čem je háček, že je to zadara *1*
  • MickeyMutant
    Windows bezpochyby ždímou informace všeho druhu a vrtaj se v počítači mnohem víc, než by měly, ale uvědomuješ si, na jaký "kanál" jsi lidi svým odkazem nasměroval? Jestli ne, tak si o tom zdroji něco najdi, jestli ano, tak mi je smutno.
  • Vojta_Ilavsky
    Brytenwalda je dobrá. A nebo klasickej Florian no.
  • Vojta_Ilavsky
    Smartphones. Enough said.
  • Lukyz

Analýza Windows 10: Ve svém principu jde o pouhý terminál na sběr informací o uživateli, jeho prstech, očích a hlasu!

Hezký rozbor a analýza W10 resp. si přečtěte, co a kam Vám systém automaticky odesílá informace.
    Možná proto byl upgrade zdarma, náklady se ve finále pokryjí díky databázi informací, cílené reklamě atd. atd.

http://aeronet.cz/news/analyza-windows-10-ve-svem-principu-jde-o-pouhy-terminal-na-sber-informaci-o-uzivateli-jeho-prstech-ocich-a-hlasu/
  • Jsou tam nějaké questy, nebo jde jen o to prolézt level a na konci zabít bosse?
  • Z módy? Co má stím móda společného? *1*
  • Anno domini 1257 nebo gekokujo se mi taky libilo. Brytenwalda vypada taky hodne pekne ale nejak jsem se do toho uplne nedostal.
  • já čekal inteface právě podobný z Bloodborne. Ten mi vyhovuje, čekal jsem i odskok z Bloodborne, který je daleko lepší než kotoul. Ano, stejně budou hrát za heavy tanka, ale i tak pro nějakého assassina by tam byl odskok vhodný. Jak píšeš interface z DS je přehnaně velký a mně kazí zážitek. Zmenšít to šlo pomocí DSfixu na PC, jenže to bylo celé rozbité pak...
  • Inquisitor

Mount and Blade: Warband

Chtěl bych znovu rozehrát, ale tentokrát z módy. Který by jste doporučili?
  • Vogon
    9/10 bossů v Dark Souls 2 je velký chlápek s velkou zbraní, který má attack pattern typu - útok zleva, zprava, pomalý útok přes hlavu, po kterém se boss na chvíli zastaví. Nebo ještě hůře byli odbytá kopie bosse z Dark Souls a Demon's Souls.
    Herně to vypadá dobře, ale doufám, že neodbydou příběh, lore a postavy, jako tomu bylo v Dark Souls 2.
  • Vogon
    Pár jich znám, ale nevím jestli jsou ve slevě nebo v nějakém bundlu.
    D4 Dark Dream Don's Die - Adventura, silně inspirovaná Davidem Lynchem, nástupce Deadly Premonition.Je naprosto boží. Ale pozor epizodický obsah, další epizody v nedohlednu.
    Crimzon Clover - Luxusní shmup založená na high score, takže ji projedeš zachvilku, ale abys měl dobré skore, tak musíš hodně trénovat.
    Recettear - simulátor obchodníka v RPG.
    Ys Origin - Akční RPG dungeon crawler.
    Valkyria Chronicles(není indie, ale je boží) - XCOM ve 2. světové válce, dobrý příběh.
    Cave Story - Metroidvania, jedna z prvních populárních japonských indie her.
    Phantom Breaker: Battle Grounds - Beat'em ups s hlubokým systémem komb.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit