Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Co to je za hovadinu?

Herní PC v těchto vedrech...Herní PC přece netopí. Dnes CPU a GPU topí prd. Jako konzole.
    Pouze ty OC herní PC topí hodně.

Dokonce i konzole bude topit více, protože tam nejde měnit lehce chlazení za nějaké o hodně lepší...
  • + *15*
  • hrál jsi aspoň hodinu? Ta hra není hypovaná, prostě je tak dobrá, že si našla cestu do srdcí hráčů sama a hype ani nepotřebovala narozdíl od Witchera 3 např... Demon Souls a Dark Souls měly hypy nulový. Trochu hypovaná byla dvojka a to zapomocí škaredých videií, i tak se nedá skoro mluvit o hypu. Bloodborne hype měl, ale dobře dělaný viz. darovaní krve apod. Takže si trolíku srovnej fakta.
  • Lukyz
    Tak na tohle jim s velkou radostí přispěju, ještě ať někdo udělá nástupce Wip3outu a budu slintat blahem *4*
  • ucho
    Já PC nevypínám. Aspoň doma nemusím topit.
  • Rockstar Games banuje hráče, kteří mají do GTA V nainstalován multiplayerový mód FiveM.

Rockstar sliboval kdysi dávno, že se bude snažit vyjít vstříc moderům a usnadní přístup k téhle tvorbě do jeho hry. Výsledkem je GTA, které je vůbec ze všech nejhůře modifikovatelné.

Mně se náhodou dost líbí FiveM, jelikož se září na zlaté časy SA:MP, které bylo o 1000x lepší než nějaké ONLINE, kde jsou jen tupé závody, nemluvě o tom, že je to spíš GTA LOADING IN ONLINE než ONLINE.
  • *Sheldonův smích{
  • kennyB
    To bylo dobrý, rozhodně to musím vyzkoušet *15*
  • Erien
    ve sklepě *1*
  • Haha, aspoň v něčem mě tahle přehajpovaná série pobavila.
  • já se nebojím o PC, ale pokoj. PC ohřívá pokoj dosti nechutně, už tak je to na hraně žití...
  • Radkaa

Video: Z Gamescom unikla sedmiminutová prezentace Fallout 4, která probíhala za zavřenými dveřmi.

A jak unikla když byla zavřená dveřmi ? *8*
  • Jack1947
    Pokud nemají pojistku která jim to celé shodí při přehřívání tak asi ano...
  • cumpi3
    na jednu stranu jo...ale zablokovat SP obsah a dalsi hry je docela prehnany
  • Blue.Shark
    Zdravím. Pokud se tu najdou fanoušci Rollcage, mohlo by je zajímat, že odstartovala kampaň na GRIP, hru, která chce představit Rollcage dnešní generaci. https://www.kickstarter.com/projects/169002413/grip-an-intense-futuristic-combat-racer
  • pohotově *2*
  • Každý den, a většinou ho mám zapnutý od rána až do večera. Ono to asi nebude zas takový problém. To vedro je sice pocitově nepříjemné, ale máš to jen nějakých 10-15°C nad běžnou pokojovou teplotou, takže pokud nemáš běžně problémy s chlazením, není se moc čeho bát. I když vím, že jsou i tací, kterým stačí chladit na 85°C a začnou se starat až když skříň začne doutnat.
  • Systém blokování, flagování a ochrany copyrightu na YT je prostě na h**no. Společnosti ho neustále zneužívají aby šikanovali tvůrce videí, často i když na zablokování nemají žádné právo.
  • Se nekdy pri vidani vyjadrili ze jim nevadej SP mody ale MP budou vadit tak je to demence tech co si to nainstalovali
  • cumpi3

Rockstar Games banuje hráče, kteří mají do GTA V nainstalován multiplayerový mód FiveM.

to je pomaly na cely clanek...na zakladade multi modifikace zabanovat cely ucet s x-hrama na veky veku a to vcetne single obsahu...to je docela prasarna

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit