Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je fajn že maji zničitelne prostredí, ale animace porad vypadaji jako levitace v nulove gravitaci:

00:49
    http://games.tiscali.cz/tv/crackdown-3-first-look-20721
  • deathfish
    No, myslím, že více mu byl podobný ten první herec. Nevadil mi. Ale herní Agent 47 má prostě takový přísný výraz a takové ty čáry od nosu směrem k puse (nevím jak to popsat a nazvat, snad víte co myslím) a to Bruce Willis má. Proto mi příjde podobný.
    Třeba tady: Bruce Willis
  • Jack1947
    Myslím že tohle stačí, díky nechci o hru jsem ztratil zájem beztak to nebyla žádná světoničitelská série která něco dokázala, prostě jen příživa na lepších a úspěšnějších tot vše. *4*
  • Vojta_Ilavsky
    Nenapsali všechno, o tomhle měl být článek, nebo vetší bleskovka, navíc to je novinka jako moje 2 dny starý ponožky.
  • Jack1947

Zcela zničitelné prostředí si užijeme ve hře Crackdown 3 pouze v multiplayeru, jenž bude dostupný v hratelné formě již v létě 2016.

Only Mp? s tím at jdou k šípku... více zábavy bude vždy v SP... at si říká kdo chce co chce ale u otevřených her tomu tak vždy bylo. *4*
  • Jack1947
    Klasika kdo je s náma ten je ok, kdo ne tak ten má Ban. *3*
  • Keyz
    Tak někdo musí zmáčknout ten čudlík "generovat další TES" to je prostě práce *15*
  • Keyz

Developers and any affiliated members of FiveM get banned for "violating the Rockstar Games Terms of Service"

https://www.reddit.com/r/GrandTheftAutoV_PC/comments/3g9xnu/developers_and_any_affiliated_members_of_fivem/
  • jasne, maju generator a preto vyjde na sucasnu generaciu konzol az jedno pokracovanie tejto znacky, najskor niekedy v 2018...
  • Veskoslav
    To není AMD kartou, dělá mi to i u Nvidie. Poslední dobou je prostě Chrome naprosto mizerný prohlížeč....Včera se například neustále restartovával, při otevření nového okna spadnul a následně otevřel 20 oken atd. Přijde mi, že Chrome si vybudoval dobrou pověst a pak se na to vývojáři vykašlali.
  • O novém The Elder Scrolls titulu uslyšíme až za hodně dlouho, Bethesda se nyní plně věnuje Fallout 4.

zas tak horky to nebude, logicky ted nebudou oznamovat TES když mají Fallout, alepak to vydaji rychle. Moc práce s tim není jen lehčí reskin Skyrimu, na tvorbu sveta maji generator takže to bude hotovo cobydub.
  • Tilwaen
    Pokud máš verzi na Steam a máš Steam v češtině, automaticky by Ti to mělo češtinu nabídnout jako defaultní jazyk.
  • mela by byt cz, alespon na steamu byla
  • MaB Warband

Prosim vas mam origu verzy MaB Warband ale neni zde cestina on neni warband preloženej vim že kalsickej je ale warband ne ?
  • podla helpu to nieje ani tak amd kartou, vidim tam vsetky mozne hardwarove specifikacie, je to chromom
  • ja pouzivam firefox, nikdy som sa s takym problemom nestretol... odporucam ten firefox a otestovat, ci mas ten isty problem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit