-
Už jsem to četl několikrát a tedy to pošlu dál.
Stačilo by vzít klasickou heist movie předlohu, toužený objekt vyměnit za vraždu osoby a byl by to tisíckrát lepší film jako tohle. *1* -
blbosti.....Obsidian to neumí je to prostě nuda ty hry...vemte si začátek z Kotor 2, když jsem to hral poprvé tak jsem se přemáhal...KOTOR2 jsme dohrál pak jen dvakrát...ale jedničku mám dohranou cca 5x. Asi mám radši hry, kde je příběh lepší jako v Kotor 1
-
Kvantita nic neznamená. Web o gastronomii taky nebude psát o McDonalds, i když tam chodí nejvíc lidí.
-
Nejlepší film se zabijákem byl stejně Leon s Jean Renem, myslim že i částečně inspiroval i posledního Hitmana
-
Sheltered
trochu jsem brouzdal steamem a tady je tip na další zajimavou hru -
s timhle hercem jsem spokojenej jak už jsem psal, vypada podobne jako 47, je drsnej atd. treba stathama mam uz zarazenyho jako herce pro odlehcene akční bečka, neumim si ho predstavit pro vaznou roli a willis ma uz tuším pres 60
-
Přece jeho dabér... jako by mu z oka vypadl. *3*
-
bral jsem to spiš podle vzhledu, ale nemyslím, že jsou to špatní herci. Napadá tě někdo lepší, kdo by vypadal Agentovi 47 podobně?
-
Nový trailer na film Hitman: Agent 47 naznačuje, že na stealth postup se tady moc hrát nebude...
Přesně, prostě jen další ždýmačka peněz. *3* -
lol willic nebo statham určite ne. statham navic ani neni dobrej herec, spíš takovej prdola.
-
Mě by se stealth film líbil, nehledě na to jakou by měl předlohu, a pokud by byl uvěřitelný.
-
Tak on je zřejmě docela problém udělat film podle hry a naopak. To se povedlo jen pár kouskům. Ale udělat film jen o stealthu, který by se líbil těm, kteří hráli herní předlohu je zase na propadák u ostatních, kteří nemají o hře ani ponětí. Uvidíme, co z toho vznikne a moc se film těším.
-
je podlozenej hrama, kotory mam rad oba, ale jednicka je klasika bioware, snaha o epickej pribeh a malo mechanik, kotor2 je lepsi rpg i bez epiky a pribeh je zamotanejsi
posledni vynikajici hra bioware byl baldurs gate, kotor jeste dobrej pak uz to slo prudce dolu
v dobe kdy zacal ten upadek se na scene vyloupl obsidian, krome kotor2 jeste napriklad fallout novy vegas a southpark: tycka pravdy nebo pillars of eternity
bioware za poslednich 10 let vyprodukoval dve trilogie s vyrazne kolisajici kvalitou jednotlivych dilu, kdy predevsim dvojky jsou nestastna cisla (me1>me3>me2, da1>da3>da2) a pochybnou mmo tor
bioware chrli bez ohledu na kvalitu, obsidiani se s tim vic mazli -
Nový trailer na film Hitman: Agent 47 naznačuje, že na stealth postup se tady moc hrát nebude...
Bylo to jasné hned prvním trailerem, který ukázali, že s hrou to bude mít společné akorát černý oblek, červenou kravatu a pleš. Nic víc.
I ten herec, kterého tam vybrali se na tu roli svým vzhledem nehodí (herec to je možná dobrý, to nevím). Z herců, které znám je svým vzhledem hitmanovi nejblíž asi Bruce Willis a nebo Jason Statham, aspoň podle mě. O to ale zas tak asi nejde.
Hlavní je, že nectí hru jako takovou a využívají zase jen název aby vydělali... -
mne na tom naopak zaujala graficka stylizace
-
Jo já na to koukal. Vygooglil jsme si obrázky a pak si pustil video. Ale neoslovilo mě to. Je to nepřehledné ty UFOuňácké stroje. Je to nějaké RTS či co. Větší stroj "plive" menší stroje, když jich je víc je z něj zase větší stroj. Uznávám, že jsme viděl málo a nehrál jsem to, ale ani to nezkusím :)
-
Nightside
znate to nekdo? nahodou jsem na to narazil na steamu -
Také je dobré přes tyhle programy věci instalovat. Pak si to pamatuje všechny zápisy do registrů apod.
Poté to odinstaluješ kompletně.