-
Jen pro zajímavost, teď jsem koukal na mé "Win 10 Pro 64 bit" a zabírají mi přesně 12 GB a 86 967 souborů. :) Je to jen za ten týden co jsou k dispozici.
Každopádně jasně je lepší pečovat o PC. I free verze CCleaner umí mraky věcí, mimo různého čištění i třeba správu co se má spouštět/nespouštět při zapínání PC (vidí více věcí než třeba "Správce spouštění" ve "Správci úloh" v samotných Win). Ale používám ještě Advanced system Care, nebo REVO Uninstaler. Poslední 2 jmenované umí při odinstalaci čehokoliv ještě hloubkový scan systému a odmaže záznamy v registrech či prázdné adresáře, nebo ručně dodávané soubory, které k tomu programu/hře patřili. -
Jo ty máš Home edici tak proto to máš tak malé, vzhledem k jiné edici OS než já.
Jinak odkaz ti nějak nefunguje a na googlu nemohu najít jak ten link zprovoznit budeš mi muset poradit *15* -
Inquisitor
Hele já taky nejsem žádný expert na systémy, ale pokud člověk chce, tak si snad dokáže v dnešní době tyhle věci vygooglit ne? Zas tak těžky to není, pokud máš nějakou vůli něco pro to udělat (místo pindání v diskuzi jak to nejde a jak to neni možny a že ten kdo umí naťukat google.cz, tak lže :D)
http://www.photobox.co.uk/my/photo/full?photo_id=2545454415 - normálka a to jsem udělal fakt jen pár základních věcí jako vždy, Win 7 64bit Home premium. -
Stejne jako uvodni prispevek...
-
Já jsem s ním spokojený proto mě to překvapilo, jinak já ho považuji za nej prohlížeč taky TO lze najít na netu hledej *15* jo no 35 ale podle tvé logiky lze označit WIN95 za nejstabilnější OS všech dob, jen se musí dvakrát v měsíci přeinstalovat *15* ale co raději nic neřeš to.
-
Tak jednoduchý to zase není, když nevíš co můžeš smazat a co ne. Já jsem odinstaloval co jsem věděl, jako hry, IE apod. a jsem na dvaceti GB. Nechci se do toho víc vrtat když nevim co můžu bez následků smazat.
-
Draken: používáš Mrzáka, že se tak ptáš? Hledej šmudlo, je toho plný net :)
Počkej nepsal jsi tu náhodou nedávno, že tvoje Windows mají 34GB? :D Pro porovnání, moje stále krásných 13,7GB (necelých 66k souborů) a věř tomu, že nebobtnají když si umíš systém aspoň trochu vyladit. Po té debatě co tu pak smazali jsem se schválně díval u brátránka a ještě nějakých pařanů co znám a krom jednoho (18gb) to nikomu nepřesáhlo 15GB ten systém a to ho mají nainstalovaný roky. Na mém minulém pc jsem měl W7 5 let a pamatuju si, že to taky nešlo přes 15. Prostě je to rukama a než příště začneš nadávat a osočovat ze lži, tak se sám sebe zeptej, proč tvoje windows mají skoro 40 GB :D (že se k tomu teda vracím...).
Pro zloděje nicků níže, pochopitelně, že nikdo neví všechno, myslel jsem to tak, že na IE (krom BFU) kašle víc a víc lidí a v desítkách nastupuje Edge, což jsi myslím bude pro MS priorita do budoucna. Já třeba IE odebírám natvrdo ze systému pryč. -
Pro dětičky....Může se ti to nelíbit, můžeš všem nadávat do děcek, blbců, co hrají omalovánky. Přesto patří mezi nejhranější hry současnosti. Přesto je to událost, která se přímo týká hraní, pc her atd. Takže chápu tvou frustraci z "bezvýznamné hry", taky těm tvým hrám, co hraješ nebudu nic říkat, protože každý ať si hraje, co chce. Od Tetrisu, DOty až po New Order 1886.
-
Je to stejný sport jako šachy nepovažuji to za sport, ale je pro to takový název, tak to používám, nic víc. Nehodlám podporovat ani možnost MS v tomto a už vůbec ne, aby to bylo na Olympiádě. Mimochodem v čem se to liší od simulujícího fotbalisty, co leží 20 minut na zemi a válí se, jako by měl zlomených 50 kostí s platem vyšší než rozpočet některých měst v ČR?
-
Smutné je, že zde o tom vůbec informují. O takové blbosti. I kdyby to hrála celá amerika, tak to bude pořád blbost a kdo má čumět, na zkroucené lidi za počítačem a jejich zvuky? Namísto toho by mohli dohnat recenze které nemají.
Prej sport. Prej zápas, prej turnaj *15* -
Prosím, řekni mi, který turnaj letos bude největší? LoL? Stadion bude mít omezenou kapacitu na 17 000 míst včetně sponzorů a prizepool se odhaduje na 5 000 000. TI 5 sledovalo přes twitch 53 miliónů, přímo v Dotě pomocí hry to pak bylo 32 miliónů. K tomu si dopočítej další streamy a přenosy včetně českého, který sledovalo v průměru 20 000 lidí. Takže se zeptám. Který turnaj je největší tento rok? Rád se poučím.
-
Prý "největší turnaj". *1*
-
Tak jsem zjistil, že v současné chvíli je nejlepší prohlížeč IE ve Win 10. Nejenom že mi zobrazuje všechno správně, ale nežere tolik jako Chrome (cca 30% z toho, co si bere Chrome)či nepadá jako Mozzila (tam se tvůrci asi vykašlali na jakoukoliv novější podporu). Má jednoduchý design, je přehledný. Pro mě asi nejpříjemnější překvapení ve Win 10.
-
Nepodložený názor. Tohle piš pod články na FB, tady se diskutuje.
-
Ten Benq co postnul kolega je dobrý monitor, ale už je to rok starý model a nemá podporu Gsync/Freesync a je pouze 60Hz. Osobně bych šel dnes už do 144Hz IPS + F/Gsync.
Už jich je poměrně hodně na výběr a další budou přibývat http://www.144hzmonitors.com/monitors/7-new-g-sync-monitors-soon-to-be-released-144hz-ips-asus-monitor-is-one-of-them/
Mrkni na tyto dva: http://www.amazon.com/Acer-XB270HU-bprz-27-inch-Widescreen/dp/B00UPVXDA8/?tag=amazon0606-20 a http://www.amazon.com/ASUS-MG279Q-Screen-LED-Lit-Monitor/dp/B00ZOO348C/ref=zg_bsnr_1292115011_5?tag=amazon0606-20
obsáhlá recenze: http://pclab.pl/art62420.html -
obsidian > bioshite
-
Nebylo by lepší jít do nějakýho HW koutku ? Stejně jedinej kdo tady nejčastěji píše o HW je LVL.426. Ps. BenQ BL2710PT .