-
To bude srágora co si pustím zase před spaním, snad si nikdo nemyslí že to bude mít něco společného se hrou krom jména a pár hrdinů...
Ani ty zombíci tam už nehráli takovou roli, jako takovíé to béčko se to ještě dá /(echm cééčko)... ale jinak *6*
Jinak pro fandy - Milly bych doporučil docela dobrou oddechovku Survivor. *4* -
Mě by se to taky líbilo, protože víme, že o tom Hitman je. Ale z pohledu někoho, kdo herní sérii nezná by to mohlo propadnout. Uvidíme, co z toho bude.
-
Ahoj,
mám dotaz, nechal jsem se zlákat R9 380 (poprvé AMD místo Nvidie, protože konkurenční 960ka je lehce slabší) a mám jeden drobný problém. V internetovém prohlížeči mi laguje zadávání textu (Chrome) - řešením je prý vypnout hardwarovou akceleraci, ale to mi samozřejmě totálně znemožní koukat třeba na kvalitní videa na Youtube, takže to nepřipadá v úvahu. Vím, že AMD tu hodně prosazuješ, a že je to u nich běžný problém, nevíš, co s tím? -
Samozřejmě nepočítám za ty roky kolik jsem toho nahrál. Pro mě Inquisition není RPG jelikož jsem se nikdy nesžil s hlavní postavou a děj byl tak nudný, že jsem po chvíli veškeré dialogy přeskakoval. To se mi nikdy u Wiedzmina nestalo a dokonce jsem vyhledával dialogy, které jsem ještě neslyšel. Chlapci z CD projektu dokázali vytvořit krásný a uvěřitelný svět protkaný nádhernou faunou a florou, plný zajímavých postav a jejich vlastních příběhů. Samozřejmě jsem si celý ten požitek vychutnal v originálním polském dabingu a ten je nepřekonatelný. Hrál jsem hodně RPG abych si z toho vytvořil nějaký standard který vyhledávám. Dragon Age Origins byla jedna z mých nejoblíbenějších, následně šla kvalita rapidně dolů. Wiedzmin prostě natrhl zadek všem velkým RPG a to se dlouho nezmění. amen
-
Witcher nemá konkurenci (a dlouho mít nebude). To je prostě holý fakt ;-).
-
z toho co pises mi vychadza len graficka nadradenost Witchera, nad Inquisitorom
kolko rpg si hral, ze porovnavas? -
South park
-
Zrovna jsem dojel Zaklínače, lidi co tvrdí, že příběh je o ničem asi mají pomalejší mozečky. Žádné RPG mě takhle nechytilo za srdce jako Wiedzmin. Příběh skvělý, hratelnost skvělá, ta hra má prostě kouzlo, které chytí a nepustí. Když mohl vyhrát Inquisition RPG roku tak Wiedzmin musí vyhrát ve všech kategoriích aspoň na deset let dopředu. To je samozřejmě subjektivní názor a chápu, že se najdou lidi kteří to tak necítí. CD projekt odvedl opravdu skvělou práci a nekazí to ani občasné bugy, protože koho ta hra opravdu baví tak ty maličkosti přehlédne. Za mě je to 9,9 / 10, děkuju moc chlapcům z polska. Hlavně tento národní klenot neprodat americkým tupcům.
-
Lidi nevíte web stránku kde by se zadala adresa/ulice kde člověk bydlí, a vyskočily by možní poskytovatelé internetu v té lokalitě? Stačila by mi jen Praha. Díky moc.
-
Popravdě se mi vcelku jako malýmu líbily jenom ty animáky.
-
Však pohoda. Osobně dávám palce právě i tomu Extinction. Po dvojce nikdo nevěřil, ale už při uvedení se z toho vyklubala zajímavá béčková postapo alternativa k dosavadnímu univerzu. A je škoda, že tenhle potenciál se posledníma "dílkama" zazdil ve prospěch zbytečnýho zavádění herních charakterů a amatérské zálibě ve zpomalených a směšných sekvencích.
-
Sto lidí, sto chutí... První díl byl podle mě pecka, mělo to fakt atmosféru. Dvojka byla už lehce ujetá, ale tak nějak na hraně a zbytek byl zábavnej asi jako Škola zlomených srdcí *1*
-
Naopak, spíš třetí v pořadí. První tři filmy zvládaly látku velmi obstojně. Ovšem s Afterlife Anderson svým fantasmagoriím povolil uzdu už zbytečně moc.
-
Druhej díl byl super nudnej! Obsidian příbehový hry neumí
-
V pořadí již šestý film na motivy Resident Evil vyjde na konci ledna 2017.
Nadpis by mal znieť:
"V pořadí již šestá parodie na motivy Resident Evil vyjde na konci ledna 2017." -
Spekulace: Připravuje se oznámení remaku Star Wars: Knights of the Old Republic.
hm, a naco? prvy aj druhy diel su spustitelne aj na W7/8.1, a po nastaveni rozlisenia aj pekne(relativne)
zbytocna robota
radsej dajte poriadny budget (a cas!) Obsidianu nech urobi poriadny 3ti diel
(lebo Bioware by z toho urobilo vztahovu telenovelu, bohuzial)
capcha - RUM *1*