-
Vyjádřil no, spíše jen trochu... to chce se naučit číst mezi řádky... vyloženě článek o zaklínači to nebyl spíš pochvala jak vznikají takovéhle hry. Jak moc je to dobře atp... -
Dan Vavra
Dan Vavra v poslednim Fight Clubu rekl, ze se k Zaklinaci 3 vyjadril v Levelu. Ja mam Level 253 i 254 a zadnej jeho clanek o Zaklinacovi jsem tam nenanasel. Tak co to ma byt? -
Steroidy mu byly málo omg... *7*
-
že by byl tak chytrý? To bych se divil. I tak se to zdá zjistit, zejména v USA.
Kdyby požíval Tor a i ten mobil jak píšeš z různých míst, tak by to trvalo o dost déle než ho vystopují. -
Jo, svalouš je dobrej. Nechápu ale, že propaguje svalnatou hruď na ne ty vyducané svaly za krkem - s takovou pak člověk ani nepotřebuje polštář za krk do auta *1*
-
Řeč je o Zaklínači 3? Pokud ano, tak jsem hrál od vydání a v pohodě po 90 hodinách čistého času hru dohrál a necítím se jako hlupák, který hrál rozbitou hru...
-
20 fps v každé hře? Ale jděte kecky.
Mít nějaký HW neznamená omezit se jen na něj, ale rozšířit o něj stávající výbavu. A konkrétní věc se může spustit na zařízení, kde je to nejvýhodnější. -
Zkoušet cokoli vytvářet nebo upravovat je super záležitost a člověk díky tomu získá jinej úhel pohledu na vytváření herního obsahu.
Sám jsem před deseti (?!?) lety strávil snad stovky hodin vytvářením misí pro původní Operaci Flashpoint *1* Člověk by řekl, že to je hrozně jednoduchý, vždyť to má vlastní editor, takže tam plácneš pár jednotek k nim waypointy, pár triggerů a máš hotovo, ale ono prd *1* Pokud člověk nechtěl zapadnout v mase tak se musel naučit tuny scriptů,proměnné aby mise byla vždy lehce jiná, udělat intro /outro a být aspoň trochu originální.
A je to pár měsíců zpátky, kdy oznámili UDK zdarma, tak jsem se ho hned jal vyzkoušet, trochu se seznámil s ovládáním, projel několik tutoriálů a dokázal jsem si od nuly vytvořit menší FPS level a pak přišel kámen úrazu - co bych vlastně chtěl vytvořit? Myšlenka absolutně žádná a najednou mi do playlistu skočila skladba UNATCO z DeusEx, takže volba byla jasná. Trochu jsme se s tím ze začátku pral, ale ve finále jsem si stáhl ještě starou verzi UDK, otevřel si mapu UNATCO - Headquarters na druhém monitoru a za chvíli jsem měl strukturu levelu 1:1. Co mi došlo až o dost později je, že takhle to bohužel fungovat nebude. To co bylo před 15 lety bomba a dnes se stále dobře hraje i díky pomrkávání nostalgie, tak na moderním enginu vypadá jak špatný vtip. Zkoušel jsem to několikrát předělat, přearanžoval to podle sebe a pořád to vypadalo neuvěřitelně uměle a nevábně.
Už jsem dopadl jak ty, taky už ani nevím proč jsem to začal psát *1* Každopádně jsem na vlastní kůži zjistil, že nějakej technickej skill je člověku na prd, pokud nemá aspoň kousek představivosti nebo kreativity. Aneb jak jsem zanevřel na modování *1* -
A co kdyz volal anonymne s predplacenou SIM kartou a pouzival VPN?
-
Nebo posla smrti 1,2,3.Dobrý příběh a 1 má skvělý dabing
-
Typicky MMO :D
-
This is REALLY EvE (Něco pro pobavení)
https://www.youtube.com/watch?v=LmS9vcVNr5A -
Hmm akorát je pešek že si z toho ten novej příběh nevymodeluješ nebo jo? *12*
Na druhou stranu, stavě+ní vlastního města hmm to zní podobně jako kdybysi stavěl v Simcity... tak možná držet palce a at se zadaří pak se nezpomen pochlubit finálním výtvorem... což jistě sám uděláš...
NO aaáá... k tomu majnkraftu a teráriií asi no comment no, stavění kostek a bůhvíčeho se přece... pořádného stavění nevyrovná... nebo ano... -
Jak trávíte léto? Já vletěl na stavbu mého vlastního města v jedničkové Mafii pomocí editoru, scriptů a změně textur. Radši bych s tím neotravoval, ale už to píšu. *15*
http://mafiascene.com/forum/viewtopic.php?t=9752
Víte, když už to tak dělám, tak si musím přitom říkat, že je to vlastně mnohem kreativnější než např. Minecraft nebo Terraria. Pokud si připadáte kreativní a vyhledáváte kreativní zábavu, tak už nehledejte! Tohle je nejlepší. A není to jen o skládání baráčku za sebe, můžete i nascriptovat rozhovor třeba s Ralphem dle dostupných hlášek ve hře, přičemž z toho vznikne celkem vtipná blbost, blbost, ale vtipná a třeba klidně i nějaká mise. O takových editorů k vyblbnutí by mohl být občas třeba článeček v Levelu, nebo na Games.cz. Jak jsem poznal, dokáže to člověka zabavit klidně i na delší dobu, než samotná hra. -
Divný, že to tak trvalo než toho šílence dostali. Jestli poslat policii několikrát blbě, tak museli ihned zjistit z jakého čísla a místa volal, natož pak když psal z IP ty kecy...
-
Chtěl smočit no... co jiného...když to nešlo jinak...
Tak využil téhle zoufalé... ehm praktiky... nebo jen šprýmař když se i sám přiznal plehčující okolnosti he?
*12*http://bonusweb.idnes.cz/swatting-kanada-lizard-squad-zakonceni-pripadu-fr5-/Novinky.aspx?c=A150717_154227_bw-novinky_anb -
Nevím zato tady byly celkem agresivní reklamy, jednou mi taky vylezli když se nenačetl Adblock, nebo vypadl... a málem jsem z toho měl noční můry. *13* Takhle tedy ne + zvuk v reklamě fuj aniž bys na ní klikl... to není normální... radši se kouknu na tlustého nebo namakaného chlapa než tam budou vyřvávat něco...otravného...
Spíš to těžko když o tom redakce ani nikdo z ní nerozhoduje, je to reklamní oddělení Tiscali a bohužel mají větší slovo protože, oni sou přeci jakoby v podnájmu, to by museli zvážit oni sami a to pochybuji, když si vezmeme více otravných reklam = více pěněz. Je to špína no ale to je holt bisnis no... tam e až pak s každým vyjebává ... po různu. *3* -
asi bych mel priste lip cist... diky ''!!
-
Toho druhu co ty hledáš ne, ale můžu jenom doporučit The Last Door, už jen kvůli soundtracku, adventurám 2x neholduji, proto ti už nic jinýho ani doporučit nemůžu. :D A teďka mi Ronox připomenul ještě Cypher, taky doporučuji. :D