-
http://www.level.cz/hry/ -
Ty Sherloci jsou super, teď nová a netradiční Her Story taky bomba a pokud chceš jistotu, tak doporučuju Deponii, Dreamfall, textovku Cypher, Gemini Rue případně Technobabylon.
-
No ale stejně děkuju za tip. A nějaké jiné dobré adventury neznáš?
-
Souhlasí-nesouhlasí u mého doporučení dokazují opak.
EDIT: Zrovna jsem koukal na do diskuze pod recenzí na Sherlocka a převládají tam dojmy spíše kladné. -
Jo, hreje te zes vyhodil 10 tisic za 20 framový hw. *15*
-
V diskuzi pod recenzí píší že je to blbost.
-
Seznam změn, jenž s sebou přináší obrovský patch (v1.07) do hry Zaklínač 3. Pro navlečení některých brnění je nyní potřeba mít hlavní postavu na vyšší úrovni.
na konzoli je mimo jine dobre to, ze kdyz vam neco jede blbe, tak vas aspon zahreje u srdicka pocit, ze to stejne nahouno jede dalsim par desitkam milionu lidi *5* -
nefunkcni steam kody
cau,
zkusil jsem tri steam kody z dejme tomu pul roku starych levelu a u vsech mi to hlasi ze jsou neplatny... to snad ty kody maji nejaky casovy omezeni ?
kam nahlasit nefunkcni kody ? -
Spíš bych zvážil zařazování lživých, nebezpečných a zlodějských reklam nebo jsou na tom tak špatně že u nich nechce nikdo inzerovat krom těmto podobným?
-
Ty jsi hlavne nejvetsi butthurt a brecis pokazde, kdyz nekdo napise pravdu o konzoli. *3*
-
A vsiml sis, ze serverovy winy vysly ve verzich 2008, ktera stala totalne za prd a nic tam nejelo a pak R2 ktera byla pouzitelna a necekane se historie opakovala s 2012, kde zase vsechno v kasi, updaty co rozbijely cluster a pak vysla R2, ktera se da pouzivat? Tomu rikas fungoval?
-
Sherlock Holmes: Crimes & Punishments.
-
Ahoj. Poradte prosím nějakou fajn adventuru s logickými hádankami, nejlépe detektivní ale nemusí být. Něco jako L.A. Noir napr.
-
Ms server fungoval.
Windows nevím ale osobně mi šel jak tak měl. Tam to mají o dost horší. Jsou pod neustálím napadáním a tedy záplaty atd jsou namístě. -
"Prominte, kluci vím že musíte žrát a chlastat ale nervy a zdraví mám je jedny"
Asi tak no... ještě abych se otravoval s reklamami. Vypínám jen na stránkách které opravdu nemají moc reklam a žijí víceméně z reklam, prosí o zvážení vypnutí adblocku... tam většinou nic velkého nehrozí. *4* -
Já si ho pro tyhle stránky vypnul. Jediné reklamy, které mě tu fakt štvou jsou ty, na které najedeš korzorem a okamžitě začnou řvát *4*
-
Permanentní Adblock mně tohoto balastu, zbavuje a nejsem tomu naštěstí vystaven... *4*
-
Reklama
Reklama na toho svalouše je celkem zábavná. Hned jak jsem ho viděl, vzpoměl jsem si na ty želváky v DS 2 *15* -
Ten příklad s tím MS *15* pobavil těm opravdu všechno funguje hned na poprvé bez patchu a už vůbec nevydávají nehotové verze pro lidi aby jim to testovali.
-
Navíc ta hra bylo dlouho V "Gold verzi" a čekali nevím na co....
Jako třeba ty knihy. Opravu byl problém udělat ihned aby to co jsi přečetl jsi nějak viděl?
Možná fakt nestíhali (jejich první mega projekt) ale pak to měli znovu posunout. Jako vydávat věci a pak to vyloženě dodělávat a mít hodně patchů je blbě všude. Třeba nějaký velký SW (jako velké herní studio) pro firmy. Tam tohle není možný. Musí to ihned fungovat a většinou funguje.
Jako kdyby MS dodal x licenci MS server a nějak by se to s*alo anebo by tam poté něco dodělával...To by si to poté nikdo nekoupil. Zde to bohužel lidé stále kupují v předprodeji a herní weby tomu napomáhají. Nepíší o těch problémech a ani třeba neudělají nějaký článek "hra pro roce, kde by popsali ten proces. Kolik to mělo patchů, jaký byly problémy atd...Pak by lidé viděli, že mělo smysl čekat a že ten start byl moc uspěchaný.
Jinde by zase viděli, že se na patchování vykašlali anebo, že to to opravili ihned a ještě s omluvou atd. Prostě by jsi měl nějaké kvalitní info jaká byla podpora hry do jejího "konce". Takto to musíme řešit a pamatovat si to. Dost lidí to určitě zapomene a znovu koupí hru v předprodeji a podpoří tento styl.
Nutno říci, že Witcher na tom je ještě dobře. Opravují celkem rychle, řada věci je zdarma a i po vydání se to vyloženě většina ne*eblo. Sice mě tam pořád chybí 16:10 hud (který je také otázka 1 sekundy ale neudělali to) atd..
Zcela opačný přístup jako u Rage. Kde se to s*ralo a bore řekl "špatné ovladače" a s*alo se to i po nových ovladačích *15*