Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    To psali tuším v sekci pro Xbox na fóru.

Podělal to ten patch 1.07 a ještě jen někomu a jen někde. Poté měl těch 20FPS. Což je fakt na ho*no. Pod těch 30 to je již strašně znát. Pro někoho snad pod 25. Tedy asi si to moc neužil. Když byl zvyklí navíc na těch 30.

Každopádně to po*rali asi v CD projektu a budou to muset nějak vyřešit. S*alo by mě to stejně jako, kdybych měl hru na PC a ty by měla to samé anebo FPS lock. Zbytečný se vysmívat konzolím za tohle. Za to nemohou. Dělat si srandu z toho, že tam mají třeba horší rozlišení apod...To je oprávněné (i když také to podle toho stojí), stejně jako si dělají p*del s ceny PC (ale zase to podle toho jede) apod. Ale je mimo konzole...
  • Alucard
    já souhlasím. Měli dva odklady prý kvůli optimalizaci a bugům a dva měsíce po vydaní je tu sedmý patch. Já už to mám taky dávno dohrané(prozíravě PC verzi) a na rozdíl od jedničky, kterou jsem hrál okamžitě od znova, nemám chuť si dávat NG+
  • Lukyz píšu to sem nějak mi to tu blbne, nechápeš pointu co. Nejde o to jaké jsou patche, ale že vůbec nějaké musí vycházet a že jich je tolik. Každý jeden další a další patch říká: "Cha cha, vy hlupáci co jste to koupili za plnou cenu a máte dohráno, zaplatili jste nám za rozbitou nehotovou hru plnou částku". Se podívej jaké číslo tvoří prodeje v prvním týdnu od vydání, troufám si tvrdit, že většina má dohráno, ty pozdější prodeje rozhodně nebudou větší.
  • kennyB
    Já hraju jak na pc, tak na konzoli, ale co tu z pusy vypouštěj čistokrevní pcčkáři je blivajz...
  • Lukass
    I kdyz su cistokrevne PCckar a konzole rad proste nemam takl soucitim s lidma kteri za hru daji prachy a hra se jim seka, pada atd. Je to proste podvod a je jedno jestli se to tyka PC nebo konzoli.

A taky fakt ze PS4 a Xone sou zastaraly, to nikdo nemuze poprit
    Na druhou stranu ja jako PC hrac musim snaset v Zaklinaci konzolove inventar trapny UI, sileny FOV v interierech atd. Takze taky zadna vyhra.
  • Alucard
    Já bych se spíš smál těm polským kopytům, že nejsou schopni svůj produkt optimalizovat na konzole, když většině to jde. Stačí se podívat jak parádně vypadá Batman na PS4, poslední Pán Prstenů a další. Jinak každý patch to zhoršuje. To není záležitost tohoto patche ale všech patchů!!! To jednoznačně napovídá, že ani žádná optimalizace na konzole neproběhla a je to +- osekaný čistý port z PC, proto se jim to absolutně nehýbe. Nejhorší je na tom to, že týden před vydáním slibovali skvělou optimalizaci. U Batmana aspoň PC hráčům nic neslibovali...
  • Lukass
    Ja ju treba dohratou nemam ani zdaleka
  • Lukass
    Tak to je mazec ten lock Zaklinace, ty krasko ja se tem krabickarum fakt uz jemom smeju, pred casem 30FPS ok, ted uz dvacet a za rok dva 10FPS jako standard. Ha ha ha to fakt pobavilo
  • kennyB
    Co je to za otázku??? Víš kolik lidí to ještě ani hrát nezačalo??? Geralte, proč proboha nadáváš na svoji hru??? *15*
  • Lukyz
    Stěžovat si na vydávání patchů, tak to už je úplně novel level *7* Poslední update zřejmě nebyl žádné terno, vzhledem k problémům s frameratem na konzolích, ale určitě brzy vydají nějaký hotfix.
  • Vojta_Ilavsky
    Pořád lepší než W2, kterej zase nešel na PCčku a content patche byly snad ještě rok po vydání.
  • jak se jim povedlo spojit Renfri a Ciri když to bylo možná i o 10 let dříve
  • Tuto hru má už většina dohrátou a ještě vychází patche :D Proč to nebylo už plné hře? Ahaaaa, to nebyla plná hra, ale rozdrbaná nedodělaná hra nejspíš, když už vyšel sedmý patch. A 20 fps na konzoli nebudu komentovat, bych se musel hodně smát.
  • neuvěřitelně komickej seriál *15*
  • tohle neni flame ani hejt ale uprimne lituji konzolisty že hrají na 20 fps a divím se jim že si takovy slaby hw vubec mužou koupit.
  • Vojta_Ilavsky
    https://youtu.be/-oNdvGcJ-vc?t=30s ...
  • Seznam změn, jenž s sebou přináší obrovský patch (v1.07) do hry Zaklínač 3. Pro navlečení některých brnění je nyní potřeba mít hlavní postavu na vyšší úrovni.

patch 1.07 na W3 je spatnej joke... ale konzlolisty potesi lock na 20FPS pri narocnejsich scénáchm Xbox ma nove double Vsync misto triple, takze downgrade na PS4 level, stejne tak co se týče FPS, až -8FPS oproti 1.05... takže gl pri cekání na 1.08 a mínusování zdar
  • Jack1947
    Modely, na poličku fakt ne to možná před lety když jsem byl malý *1* , spíš jen ovládám, mechanika mi dělá táta, já jsem na manuální práci docela levý (úplně) takže bych to moc nezmáknul i když on létá víc jak já sa mně to už trochu omrzelo... jinak to je nákladný koníček no ale ... když to nškoho baví že, ostatně to je pc taky a tohle je navíc venku.
  • dávaj jenom dvoj film
  • Inquisitor
    To už tam běží celkem dlouho, asi to začali dávat znovu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit