Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten web jsem dnes objevil poprvé, člověk to musí nějak zviditelnit.
  • "Uplynulý týden jednoznačně patřil oznámení Fallout 4, takže není divu, že domácí neangličtináři často pokládali otázku, jak to bude s jeho překladem hry (rezervovat na Alza.cz)"

Znamená to že si mužů zarezervovat češtinu na Alze? Kdo ví...
  • jindra.veliky
    vzdycky me dostane, kdyz rozkliknu clanek o hre na EG a v nem je v textu zmineno, ze si ji muzu koupit na Alza :DD jeste k tomu treba uprostred vety... *1*
  • co to vubec je, strategie?
  • Objektivní recenze *15*
  • Lukass
    Ta recenze na toho Zaklinace neni vubec spatna, konecne nekdo kdo to napise na plnou hubu, a neprehlizi chyby hry. Par vytek k ni mam ale rekl bych ze celkem objektivni recenze.
  • Jsem myslel, že Combat Mission skončil Shock Forcem...Se divím, že pro tak úzký žánr pořád najdou publikum.
  • dále můžu zmínit Pillars. Naprosto béčkový(možná i céčkový) příběh, strašný combat, prvky jak z pravěku, naprosto žádný vývoj od BG a průmer 9/10...
  • tak ono je dobré najít recenzi s pět A4, kde nenajdeš ani jednu výtku k hratelnosti. Stejný připad jako u Dragon Age :I. Prostě se nechce kritizovat jasné chyby. To samé Bloodborne. 100 recenzi( kolik her to má?) a průměr 92% a přitom jen pár recenzí tu hru oprávněně kritizuje, dle mého tak o třídu možná dvě než původní Dark Souls. Takže herní recenze jsou vskutku jen na zasmáti. Hodnotí se stádově. Hodně se opisuje od větších magazínu. Prostě *11*
  • combat mission red thunder a black sea

znate tyto hry? pry je to dost dobre ale nikde jsem o tom nic nečetl
    http://www.battlefront.com/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=329&Itemid=569
  • Jack1947
    Nechceš někdy zahrát třeba si potrpíme spolu? *3*
    Já tam fakt zas toik netrpím nemám čas za těch 15minut nebo kolik trpět, hlavně já se snažím hrát svou roli, je mi líto že ostatní nehrají.
  • drasta
    Jj taky jsem to cetl a rikal jsem si jak by to asi chtel udelat s tema cekajicima NPC... hlavne ve chvili kdy narazis na nejakej quest a zjistis ooops on je pro level 24 a ja mam level 9 :D
  • Magister_Peditum
    Souhlas, ale některé názory v té recenzi mi přišly docela vtipné. Třeba to, když recenzentovy vadí, že NPC čekají na hráčův další krok v úkolech. To mají jako v nějaké hře vyřešené jinak? Nebo se tam ohání rozlišováním na knižní a CD projektem vymyšlené postavy, a mezi ně pak prdne Avallac’a. Přitom by stačilo napsat do googlu jeho jméno a věděl by, že to je taky knižní postava. Ostatně je to ve hře zmíněno. A Skellige vyčítá vikingskou tématiku. To je asi jako, kdyby Gondoru z Pána prstenů vyčítal rytíře. *15* S něčím jsem i souhlasil, třeba s tím přeplácáním monstry na každém kroku, nebo nadměrným používáním "eagle vision".
  • Chim

Veskoslave...

Smiř se s tím, že ne každý má názor jako máš ty. A ne každý, kdo se ve svých názorech liší od těch tvých, je automaticky blbec.

Až tohle pochopíš, možná se pak staneš konečně duševně dospělým jedincem.
  • drasta
    Thanks again, Caption Obvious...

Takze jsme opet u toho... V recenzi kterou jsi postnul si teda autor subjektivne mysli ze Zaklinac neni tak super hra protoze ma spoustu problemu o kterych se dokonce dokazal i rozepsat.
    Nerad bych se hadal ale podle me je tahle recenze lepsi nez to co se objevilo tady na games :D
  • Magister_Peditum
    Uma tam rozhodně ve stejné době, jako Ciri, není. Baron říká jasně, že ho vyhrál teprve nedávno v kartách.
  • Keyz
    *15* Dík. Tohle bude již 100% OK politicky korektní.
  • Veskoslav
    Objektivně by žádná hra asi nikdy nedostala 10/10. I první DS by minimálně za ošklivou grafiku dostal srážku, AoE II má také své mouchy, W3 také, i druhý Batman má své silní a slabé chvilky. Ale objektivní recenze prostě neexistuje. Vždycky se bude jednat o subjektivní dojmy člověka. A pokud by Z3 měl objektivně dostat 7/10, jak píšeš, tak se stupnice hodnocení posune hodně nízko. Ono stačí se dívat na různé CoD za 8/10 či stupidní poslední BF: Hardline s 8/10. Ono prostě v této současnosti a v této době je 7/10 urážkou pro takovou hru. Systém je prostě takový jaký je, 10/10 by podle toho měla být dokonalá hra. A to nikdy žádná nebyla. Ani HL2. A přesto bych těmto hrám, co jsem zmínil dal 9/10-10/10. Ale je to jenom můj subjektivní dojem, objektivita nikdy v recenzích nebude mít "místo". Vždycky v tom budou hrát roli emoce a jiné srandy.
  • drasta
    Nesrovnavam ctivost. Cetl jsem uz ctivejsi manualy k vysavaci nez je tahle recenze.
    O cem mluvim je to ze Dan nastavil zrcadlo vsem desitkovym recenzim ktere o Skyrimu vychazeli a neco podobneho dela i tahle recenze. Ty veci na ktere si pan Jilek stezuje opravdu nejsou jenom v jeho hlave jenom je spousta lidi prehlizi. U lidi je to asi normalni ale mam bohuzel pocit ze je prehlizi i spousta recenzentu.
    To o cem mluvim je ze objektivne by Zaklinac vic jak 7/10 dostat nemel. Pocitove je to pro me ale devitkova hra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit