Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kozy
    Alespoň někdo to recenzoval bez růžových brýlí. Víceméně má pravdu.
  • Veskoslav
    Třeba v tom, jak tvrdí, že hru od Betha mají méně zabugovanosti a divili by se zabugovanosti Z3? Chlapec je tam v dost věcech naprosto mimo, snaží se najít s prominutím každou malichernost, každou blbost a rozpitvat to na atomy pomalu. Evidentně se snažil za naprosto každou cenu tu hru srazit. Stačí si přečíst odstavec o Gwentu a je vidět, že moc her neodehrál, když tvrdí, že je to formálnost. Formálnost to je, když máš v balíčku 6-7 hrdinů a AI rozhodně není tupá, jak se snaží namluvit. Celá ta recenze je koncipovaná jako rozpitvám to mrtva, najdu sebemenší kraviny a pak to rozpitvám do maximální hloubky a vše okolo budu ignorovat.
  • irelevantní jestli jsou v jedné cutscéně. Vysvětli mi jedno. Proč by se vracela ze Skellige do Vranohradu. Tam není ani jeden logický důvod. Samá řiká, že odjede a nebude ohrožovat vranohradské. Jak by se tam zpátky dostala apod. No a že s tím příjde zrovna Yen, která je vždy racionální je už fakt *15*
  • drasta
    Teda neni to uplne nejctivejsi recenze ale ma pravdu. Ty veci na ktere poukazuje tam opravdu jsou a hru casto kazi.
  • Veskoslav

Až si zase někdo bude stěžovat na kvalitu recenzí

http://gamifique.eurozpravy.cz/recenze-her/536-zaklinac-3-divoky-hon-recenze

haha nepsal jsi to ty? Odpovídalo by to tvému stylu...
  • jakubc
    Nemůžeš to začít sakra dávat do Spoiler tagů???
    Pokud je Uma na vranohradě v době, kdy je tam Ciri, tak to potom smysl nedává, ale je tam opravdu? Nepamatuju si to
  • Veskoslav
    Už ti někdo řekl, že čarodějky v Zaklínači se mohou proměnit prakticky v kohokoliv nebo cokoliv? Že v Zaklínači jsou draci, co vypadají v lidské podobě jako sličné válečnice? Viděl odjíždět Ciri, ale byla to Ciri? Ty to víš na 100%?
  • Ciri odjíždí a Uma tam pořád je! Baron jasně popisuje, že odjela. Geralt je u Barona a už tam vídí Umu. Proč by se jako vrátila na Vranohrad a kdo by ji tam jako zaklel?
  • jakubc
    Tak zaprvé, Avalach odplouvá úplně stejně s CIRI a UMA je na Vranohradě po stejnou dobu jako Ciri na Ostrovu Mlh Takže to smysl dává. Zadruhé, nelogičnosti jsou všude, tady jich je ale naštěstí minimum.

Jestli máš až takové problémy s chápáním hry a nelineárně vyprávěným příběhem, tak Zaklínač fakt není pro tebe.
  • jakubc
    Těch 50 hodin cutscén jim ale muselo dát práci... Mě fascinuje, když to někdo ani pořádně nehrál, a má takový drzý kecy. Dialogy (taktéž hratelnost, protože je na tobě, jakým způsobem dialog vedeš), boje, cestování po velmi dobře zpracovaném světě, to je drtivá většina hry.
    Sandbox to NIKDY neměl být, naštěstí. Zahraj si radši minecraft...
  • tak ovlivňování příběhu nemá moc co dělat s kvalitou hry. Mně se tam zdá být i hodně nelegočností. Teď jsem teda odčaroval Umu a ty postavy musejí být naprosto tupé, když si mysleli, že je to Ciri. Sami vidí v té nekromancii, že odplouvá, baron popisuje jak odjíždí, přitom Uma je pořád na Vranohradě. Jak by to Ciri všechno stihla. Naprostý WTF.
    K těm sanboxům, on Witcher je možná nejlepší, ale je to známka především obrovské nekvality v konkurenci.
  • Veskoslav
    Packman? Ale kdeže, tam máš složitý sociální problém kdy packam je systematicky pronásledován nočními můrami, které jsou způsobovány halucinogeny přidanými do kuliček, co sbírá, protože CIA potřebuje, aby byl sjetý kvůli jeho svědectví ve vraždě Kennedyho.
  • Order ani ne čoveče, ale mě to přijde úplně jako Pac-Man.
  • Veskoslav
    Třeba to, že ten příběh ovlivňuješ? A ano, v současné chvíli není RPG, co by se Z3 příběhem a rozsahem vyprávění Z3 vyrovnalo. Hlavně zase nezační psát Dark Souls série, protože to už bude maximální debilita. A sorry, ale u Order bylo od začátku jasné, jak to dopadne. Všechno k tomu směřovalo. Navíc to má tak useknutý a uspěchaný konec, že to srovnání je opravdu tragické....Mimochodem už se tě myslím nedávno KeyZ ptal na kvalitní Openworld RPG, když to není Z3 a ty jsi stále nic nenapsal.
  • tak že by Witcher měl nějaký příběh na úrovni to se říct nedá. Jen tak mi řekní o čem je hlavní linie. Je tam něco originálního???
  • Veskoslav
    Kýčovitá fantasy a horší jak céčkový příběh v Order, který je nalinkovaný od začátku do konce? Gratuluji, blbostí si dneska předčil i Jacka.
  • tak zrovna Order a jeho atmosféra Šestákového románu je daleko lepší než poněkud značně kýčovítá fantasy ve W3.
  • Veskoslav
    Jako Order? A ty se divíš, že tě nikdo nebere vážně....Mimochodem nevím o tom, že by z té 90+ hodinové hry tvořili cutscény 30+ jako v případě Order, kde z 6 hodin jsou 2,5 hodiny cutscény. Asi si pleteš rozhovor a nepřeskočitelnou cutscénu, ale u tebe mě to naprosto nepřekvapuje...
  • Order je hovadina a jeden z největších failů už tak slabé ps4 a její nabídky her. Z3 rozhodně není desítková hra, chyby má, ale pořád je to i hratelnostně uplně jinde, hlavně atmosférou a příběhem, souboje jsou tam třeba trošku slabší a cutscény mi tam nějak nevadí, moc jich tam není, jen ty mluvící týkající se příběhu, navíc jdou přeskočit když čteš rychleji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit