Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zkus Homefront...
  • Veskoslav

AngryJoe Witcher 3

https://www.youtube.com/watch?v=H6QoEUqadW4

Tak takhle spokojeného jsem ho snad ještě nezažil. A ten papírový Gwent snad bude brzo i u nás.
  • Čekalo? Kdo čekal 8? Lidi, co nemají tušení o konkurenci?
  • Ronox
    BF4 má podle mě momentálně větší základnu hráčů oproti AW, protože najít tam hru skoro v jakémkoliv režimu není problém, ale u AW to už problém je. AW bylo po dlouhé době COD, které mě fakt bavilo v mulťáku, ale teď to začne hrát pár lidí, když vyjde nové DLC a pak to zase opadne. Taky dost záleží na stylu hraní, který preferuješ, protože i když BF4 nabízí close quarters menší mapy a módy, tak přece jen COD je mnohem víc frenetický a rychlejší. AW u mě taky bodovalo vývojem "operátora" a jeho úprav zbroje i když to bylo jen kosmetického rázu hlavně. Když bych se na to měl podívat střízlivě, tak šáhnu po BF4, protože nabízí většinu věcí co má COD + přidává vozidla a máš tam možnost hrát na fakt velkých mapách s velkým počtem hráčů.
  • drasta
    Kdo klesnul? Reznik nebo Ali?
  • doporučuji Destiny. Nic lepšího není, když se jedná o nějaké to střílení...
  • Jack1947
    Ovšem takhle nefungují MOBA hry to bys věděl kdybys je býval hrál, vlastně už takhle nefunguje nic no... stále ale mám více zábavy než ve SMITE kde to zprznily tím že máš nějaké hidden elo odvijené od roho jak moc máš looserate, takže bud kamarády/clan nebo sám budeš jen s nooby, idioty e.llitisty a jinak zlými lidmi tady mi nikdo nic neřiká a kdyby chtěl urážet prostě mu blocknu konevrzaci vyhrávám tak 50:50 mám zábavu i když prohraju, občas si tukám na čelo jak může mít někdo level40 a nevedět co dělat jindy je mi líto soupeře. Který jen bezhlavě skáče a feeduje... ale nejlepší je že cítím radost a bavi mně to možná i kvůli těm magickým 15minutám max 30 když se fakt přetahuje, např u SMITE to může být i opřes hodinu, a když je to team fakt zatvrzelý odmítajicí se vzdát je to bolest. Doufám že otevřená beta to nezkazí, vím že jak jednou přičuchnu k lize bude mé nadšení menší doté doby si užívám vyzkouším si v rotaci hrdiny nikdy nehraju jen s jedním + kvůli daily questům.
  • jakubc
    Hloupost, ve trojce je násobně víc armorů a vybrat si musí každý... Něco najdeš, něco si můžeš vytvořit, ale já jel čistě zaklínačský sady a na třetím stupni paráda, funkčně i vizuálně.
  • Ma pravdu, presne stejne vytky k te hre mam i ja. Vysledek nekterych map vzasade zalezi na vysledku jednoho team fightu a muze to byt i hned ten prvni na lvl 2. Navic to sklada samo team podle toho kdo si vybral jakeho championa, coz obcas dava dohromady dost spatne kombinace proti dost povedenym.

Myslim si, ze by tomu hrozne prospela lobby, kde by se dalo vybrat mapu a vytvorit pro ni setup.
  • Na BF4 rozhodně nejsou prázdný servery. Občas jsem to zapl a vždy se to hraje, ale raději bych doporučil BF3 s premium než BF4. BF4 mi přijde osobně moc oranžový a šikmooký. BF3 je krásná hra v krásné modři se skvělým soundtrackem, i když má neduhy, které se nevyhnout žádnému Battlefieldu.
  • Jack1947
    Hackers simulation. *3*
  • Jack1947
    Ani ne, ne nato že se čekalo podstatně více... aspon 8.
  • Reálnou simulaci, ehm, ehm?
  • Nízké? 6,5 je ještě dobrý.
  • Veskoslav
    Čtvrtý díl se pořád hraje, Hardline se pomalu vylidňuje. CoD AW je zběsilá MP hra plná šílených děcek. Pokud chceš trochu větší mapy, variabilitu jednotek, vozidla, tak doporučuji sáhnout po Premium Bf4, ta by teď měla vycházet na nějakých cca 900 Kč. Je tam základní hra a všechna DLC, co vyšla.
  • Jack1947
    SAejde na tom co preferuješ víc otevřené prostory nebo poskakování na jeptacích s exoskeletonem... Možná Hardline?

Nebo Titanfall ten je taky supr, rychle se do něj dostaneš. *4*
  • Jde mi o zábavu, bojím se, že když koupím BF 4 tak aby nebyly prázdné servry ... Když už je venku BF Hardline.
  • pokud ti jde víc o paradni grafiku tak CoD, pokud o realnou simulaci tak BF
  • Call of duty nebo Battlefield

Hoši, po dvou letech jsme si zase pořídil nový hrení stroj, a chtěl bych si zahrát nějakou online střílečku. Naposledy jsem hrál Battlefield bad company 2. Přemýšlím o koupi digitální verze buď Call of Duty: Advanced Warfare nebo raději Battlefieldu 4. Chci se zeptat, jestli ještě lidi tu 4řku hrají, když nejnovější díl je Hardline (ten mě moc nezaujal).
  • Jack1947

HOTS

Vím že to mnozí moc nemusí ale tohle se OVerwatchovy líbit nebude aa ani já bych tomu nedal tak nízké hodnocení

http://www.ign.com/articles/2015/06/02/heroes-of-the-storm-review

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit