-
Už je na Steamu docela dlouho, je to víceméně jako EHM 2007, ale snaží se, pořád vydávají updaty, což je fajn. Za 10 éček můžu jedině doporučit.
-
Proč ne když tam byl i demment Orion?
-
ne nahodou se mezi detma popularni hudebni styl hip hop inspiroval nazvem v televizni hre pro deti hip hap hop, stacilo vypustit hap a hned to detem pripada cool a in, tohle je jen dalsi dil do skladacky dukazu, ze showbyz je jedna velka rodina
-
Na redditu toho napíšou, ale pravda je jen co napíšeš ty, viď?
Ta hra je jednoduchá i na nejtěžší obtížnost, akorát všechny ty boje trvají déle, protože mají nepřátelé strašně moc hp. Prej brutální... -
*7* "Dá někdo HOTS?"
Dotu ne, tu jsem nikdy nehrál a nemíním začít leda SMITE ale od něj si dávám pauzu, moc se změnilo matchmaking mně hoodně mrzí... -
Dneska v Hrajem s Alim bude Řezník
jak mohl tak klesnout, že šel do takový ho**diny pro děti? -
již testuji a zatím spokojenost, potěšily mě ruční granáty, navíc je hází rychle a jsou předvídatelné, co se ve většině her říct nedá. A přibyla další obtížnost takže se hodí, i když Doom2 na této obtížnosti bude už docela masakr.
-
Pokud by si to někdo koupil, tak tady jsou aktuální rostery (14/15).
http://www.ehmtheblueline.com/forums/viewtopic.php?t=13590
Import lehoučkej. -
Eastside hockey manager is back
Pro fanoušky hokeje a simulátorů, včera jsem náhodou zjistil, že Eastside hockey manager je zpět na steamu jako early access. Myslím, že zrovna v našich luzích a hájích by to mohlo mít úspěch.
http://store.steampowered.com/app/301120
PS: Na Humble Bundle ve slevě za 10 euro https://www.humblebundle.com/store/p/eastsidehockeymanager_strorefront -
Novej Brutal Doom je na svete!
http://www.moddb.com/mods/brutal-doom/downloads/brutal-doom-version-20 -
Co takhle Dotu?
-
Dá někdo HOTS ?
No, začal jsem zase po delší době hrát... kdybysi někdo chtěl zahrát bez keců i bez mluvení nějakou tu hru... jako dá se to uhrát ale je to takové 50 na 50 třeba mám hry kde se spolupracuje, atp a jindy zase... neví co dělat a feedují. ( pak mi nezbývá než taky protože nemám šanci dosáhnout levelu)
Kruger#2279 Kdyby někdo chtěl jen tak pro srandu... zahrát pár kol. Jsem jen lvl16.
Prosím kdo nemá zájem at nekomentuje, děkuji moc. -
hm
Tak ten armoring ve Witcherovi je vyloženě slabý, mám všechny sety a ani jeden se mi nelíbí. Armory, co najdeš v lese jsou pak barevné jak pro šašky. Oproti dvojce, kde to bylo propracované do detailu velký ústupek. Co mě ještě mrzí, že zrušili ten kožený pás ze dvojky, na kterém byly připevněné pochvy meče. Je to sice detail, ale W2 byla snad jediná hra z poslední doby, kde meče nedrželi na zádech pomocí záhadných a nevysvětlitelných sil. Jenže ve trojce pochvy drží záhandě ve stylu Dragon Age... -
jo alchymie je úplně odsunuta na druhou kolej, Nikdo tam nebude rvát perky, jelikož není ani potřeba. Měli ji dát nějaký vedlejší strom nezávislý na cestě meče a znamení a hráč by body ziskávat nějakou alternativní cestou a hlavně ji měli udělat tak, aby byla potřebná. Mám pocit, že nejvíce byla potřeba v jedničce.
-
Tohle by se dalo využít jako simulace reálných následků Geraltových lektvarů po boji.
-
No vidíš já to mám ani jsem nepustil protože jsem slyšel o tom jaké to je špatné... jednoduše jsem předtím chtěl napsat že bez urážky žádná taková hra asi není.
-
Hra je poměrně lehká. Dnes dohráno, třetí obtížnost, po 93 hodinách, 62% splněných achievementů, level kolem 35 (od cca 30. levelu jsem stejně neměl do čeho dávat, protoźe jsem měl namaxovaných 12 schopností a víc jich mít aktivních nejde). Výbava - meče gryfí a zbytek kočičí.
Od 20. levelu už jsem neměl problém zabít cokoliv, jen poslední série 3 bossfightů (hlavně ten první "na kopečku", abych nespoiloval, mi dal zabrat). Oleje jsem nepoužíval vůbec, petardy taky moc ne, z lektvarů se mi nejvíce osvědčila okrová sova, co zrychluje doplňování výdrže, což společně s alternativními módy Igni a Quenu...no, není to moc fér, když si můžete skoro nepřetržitě držet štít, co vás healuje a ještě zraňuje útočníky. :-) -
Nová forma mučení, nasadit Oculus na hlavu a nechat sledovat let's play Zaklínače 2 *1*
-
nevidím zlo, neslyším zlo.
-
Nechtěl bys... Poblil by ses tolikrát, že by to rovnou mohli testovat jako přetížení v nasa *1* .