Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Order je vizuálně nadherná hra, kde rád sleduješ custcény, ale hratelnost je nulová, tak nějak to mám i u Witchera, kde rád sleduji custcény a hrát mě to zrovna dvakrát nebaví. Takže pro mě je to srovnání dost přesné
  • Lukass
    Zaklinac ma chyb jak maku, ale srovnavat to s bordelem 1866 to uz chce slusne matros :-DDD
  • drasta
    Jj. Taky mi dost vadi ze Witcher je spatnej leteckej simulator... totalni Order 1866 jak se patri.
  • tak tak. Witcher 3 je takový masivní Order 1866 šlehnutý trochou RPG,hodně adventůrou(hledaní stop, vyšetřovaní), hack and slashem a pak nějakým tým turistickým simulátorem... Jako komplexní sandbox RPG si pořád představuji trochu jinak. Tam by měl být prim prostě v hratelnosti.
  • drasta
    Ja bych rad ale obavam se ze me nic chytrejsiho nenapada. Uplne jsi me vyargumentoval :D
  • zkus oponovat na úrovni prosím. Půlku hry čumíš na custcény a další třetitinu pak hledáš červené stopy na zemi. Nic proti, ale jestli se tomu v této době říká dobrá hratelnost, tak to je fakt vtip roku.
  • drasta
    LOL tohle je fakt hlaska mesice :D
  • tu jednohubku myslím tu hratelnost. Je takový Order 1866 ve větší míře. Dobře se divá na custcény, dobře se poslouchá soundtrack. Půlku hry stravíš custcénami. Ta hratelnost je trochu přebita
  • drasta
    SP hru co ma pres 100 hodin si jako jednohubku uplne nepredstavuju :D
  • přitom je to víceméně hra s naprosto průměrnou hratelností. Právě hratelnost je největší kámen úrazu této hry. Trochu škoda, že je to takový lehoučký mainstreamek. Takový navoněná jednohubka. Ještě mám k výtku ke grafice. Všechno mě připadá takové umělé, plastické, jako z vosku. Nevím. Pořád nevím, jestli tu hru mám rád nebo ne.
  • Vadi mi to proto, ze nektery mody stoji za starou backoru a muzes je prohrat hend v prvnich 2 min a pak se jen trapit do konce. To same je se setupem, obcas to dava uplne spatne setupy a nic s tim neudelas. Vsechno tohle jsem ale psal uz vyse.
  • Tilwaen
    Trošku jsem Ti to vylepšila; troufám si říct, že s tím už by Polygon neměl mít problém.
  • Keyz

Witcher 3 podle "webu" Polygon

http://i.imgur.com/sVPMkZ1.png *15*
  • Jack1947
    Oba, už i tam mu řekl nějaký Johnny že by si měl najít normální práci a ne pořád hrát a řezník z toho fakt nebyl moc nadšený... to jako vážně těm hostům schválně vybírají takové dementní hry lol.
  • Jack1947
    Jo takhle, tjn no mohli by ale proč ti to tak vadí? jinak co se týče SMITE po přestávce jsem k němu zas usedl a byl jsem znovu zklamaný...
  • Snad kazda moba co jsem hral ma nejake lobby, kde vidim jake postavy si voli spoluhraci a i kdyz je to nejaky random, tak se da udelat setup. Vyber modu je uplne vsude, dokonce v tom tebou zminovanem smite.
  • naposledy snad u Skyrimu *15*
  • Jack1947
    Ono, víš když se vyjadřuje někdo kdo hrál naposled jen The Crew byl z toho nevím jakej a pak zjistil že to je vlastně hackfest. Onlinovou hru pomalu neviděl z rychlíku je to těžké... jinak AW mi příjde přehnané to zas vyžaduje nějaké to hraní delší dobu co mne překvapilo jak se v tom může proboha hrát turnaj - jak cs o peníze CS.GO no vomment tam se běžně hackuje i na sponzorskejch turnajích... Predátore doporučil bych ti zahrát si nějakou tu mobu, protože ještě neznáš slovo tixicita jinak tixicitu jsem před SMITE neznal ani já... hlavně ranked to je intoxikace panečku. HOTS nebude o moc větší...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit