-
to je naprosto stupidní příměr. Hry jsou hry, knihy jsou knihy a filmy jsou filmy. Nevidím důvod, proč číst brakové tvorby ve hrách, když máš možnost si vzít daleko lepší díla v literatuře. Za další ani v knihách se většinou neobjevuje tolik nepotřebné vaty, která ti nic nedá k historii světa či k přiběhu jako v právě v izometrických hrách, kde se popisuje každé prd.
-
Hysterický výkřik fanboye *7* Jenom proto, že s tebou nesouhlasí???
-
Třeba ten svět kde nepřátelé a quety mají různý levely je dobrý. Tedy mě to se líbí.
Takto je to více uvěřitelné a prostě vedle vesničky kde máš lvl 6 questy se usídlili bandité kteří mají level 10. To je uvěřitelné. Poté třeba děláš questy a máš level 12 a na konci mapy najdeš vesničku kde jsou questy level 5. Tedy nedostaneš za to XP.... Ale odměnu ano.
Je to takové různé a to je dobrý. -
Witcher 3 - Debug Console Enabler
Mód:
http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/28/?
Příkazy:
https://github.com/gamebooster/witcher3-booster/blob/master/global_functions_log.txt
Jestli někdo chce zkoušet různé věci, má zde možnost. -
napr. pillars, ked ten magoo napise, ze je to preslapovanie na mieste, alebo nostalgia, kde v inej hre bol podobne rieseny quest ako s Master of below? popripade rozuzlenie questu s Raedricom? a suboje boli riesene skvelo, ziaden autoaim a friendly fire, potrebne vyuzivanie pauzy..
-
A jak funguje to Igni? Nějak to z toho popisu to nechápu česky ani anglicky. To vypadá, že musím mít i ten druhý skill aby to mělo smysl.
-
"...jsme v době, kdy nepotřebujeme...tohle vše už se dá rozanimovat."
To co rikas je jako srovnavat film s knizkou. Proc bys cetl knizku kdyz se na to muzes podivat v televizi, ze ? Tak zkus nejakou precist a treba te to trkne. -
Jo tak sem to myslel akorat blbe napsal.
Tech veci co me vadi je vic a vic.
A umistneni nepratel do sveta podle levelu je me taky zahadou.
Mam 40 hodin a par veci uz me pekne frustruje. -
To máš popletené. To není stranká technická ale herní. Inventář, vylepšovaní schopností, combat, leveling, A.I - vše patří do hratelnosti a Zaklínač má vskutku s tím někdy obrovské problémy. Hlavně to zasekávaní nepřátel a jejich ignorace bije do očí. Chtělo to tak rok ještě a pak to mohlo být opravdu 10/10. Celý level systém je šit horkou jehlou a jde vidět že to dělali na poslední chvíli...
-
Vubec cele system vylepsovani je hruza.
Zaklinac je po strance samotne hratelnosti skvela hra, ale jak dojde na technickou stranku, inventar, schopnosti atd. hra se propada nekam k prumeru.
Je to skoda. -
mě by docela zajímalo, jak poznáš, že nějaká věc je tak dobrá, až je nejlepší, pokud ji nezkusíš udělat jinak.
tady to smrdí noetickým důchodem *15* -
tak tady tápu... můžeš to pro mě přepsat?
Resp. jak vnímáš brand new game? Jako novou hru, nebo jako starou hru, má-li old gen mechaniky? -
dobrý článek. Moc se mi líbí to srovnání Ouji s VR, to je velice trefné.
-
jj, diagnoza zrejma, konzolista, nepritel aktivniho hrani, pritel pasivniho konzumu
-
Čekám, kdy lidi pochopí, že když je stará věc dobrá a je tak dobrá že je nejlepší, není potřeba jí měnit!
To je divná logika, vymejšlet za každou cenu něco novýho. Něco novýho ocením, když to má smysl a opravdu je to pokrok dál. Ano, technologie animací, grafiky a fyziky pokročila o moc dál, ale v tom případě bych všechny ty moderní hry označil za jakási technologické demoverze. A pořád čekám, kdy se tyto technologie objeví v opravdové hře. A vsadil bych se, že ta hra bude oldschool, akorát v ní budou použity tyto nové hi-end věci... -
Proti křiklounovi kuš+petardy *5*
-
Jo, Ard taky nepoužívám ale proti křiklounovi byl k nezaplacení. Axii taky ne, přijde mi to jako laciný řešení konfliktů.
-
Jak funguje to vylepšování první linie aby to ničilo brnění.
Píše se" Effect scales with Sign intensity up to a maximum of 15%" Tedy aby to mělo smysl musím navíc vylepšovat Igni Intensity? Tahle dovednost Melt Armor sama o sobě je na nic? Nějak nechápu jak to tedy % ničí brnění bez toho druhého skillu Igni Intensity.
Jinak Ard, zatím celkem na prd. Jen některé potvory lze povolit a ostatní to odsune o 2 metry. Dal jsem si lehké brnění abych využíval některá znamení a nejlepší vypadá to Igni. Axii je také dost nepraktické jak se pomalu čaruje (ten druhý mód) a poté ta potvora někdy neví co má dělat. -
to je jen hysterický výkřik fanboye. Ten člověk v glose používá úplně racionální argumenty. Já jsem Pillars taky hrál a ten combat je to nejnudnější, co jsem za poslední pár let vyzkoušel. A k těm mrakům textů, zase pravda. Už to tady psal jednou flash, jsme v době, kdy nepotřebujeme, aby jsme četli, že Slunce zapadá na západě nebo že zloděj ukazuje pravou rukou do leva, tohle vše už se dá rozanimovat. Takže ano, tohle je zpáky na stromy.
-
O té knize jsem četl ale nenašel jsem ji. Tohle je také super.
Prostě info navíc, lze to najít jen tak někde a klidně to najít nemusíš. Tahle kniha přitom rozhodne to tvoje váhání protože to dost vyjasní.