Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jakubc
    Sennheiser za litra hraje třikrát hůř než tyhle Sony za 300, opravdu se povedly. Ovšem k PC, respektive ke hraní, se prostě nehodí. Na poslech hudby k přehrávači nebo třeba do práce k PC super, skvěle utluměj okolí a ani ty tím poslechem nikoho neotravuješ. Ale k PC bych si představoval něco většího, s lepším podáním prostoru a taky méně intenzivního - zvuky u her nejsou tak vyladěné a špunty mohou tahat za uši.
  • jakubc
    No... já to teda čekal ihned, jak se začala cukat... Teda o vlkodlakovi až o chvilku později, ale ji jsem podezříval od začátku. :-)
  • C-BEAM
    to si hrál nějakou ultragore edici ne? :) Já si na žádné starce ani děti nevzpomínám, vybavuji si akorát to, že na konci se ocitneš před nějakou školou nebo školkou, vše je připraveno k masakru jenže tehdy hra končí. Zabíjet děti v Postal 1 podle mě nešlo. To v čem byl podle mě Postal 1 lepší bylo více rozličných nepřátel, zbraní a hlavně zajímavé a živé prostředí, od zasněženého městečka po zoo nebo vojenskou základnu.
  • Tak máte slabé PC.
  • V Postalu 1 zabijis vsechno a v Hatred zabijis vsechno. Nepamatuju si ze by v Postalu 1 byli deti a starci a zadne jsem nezaznamenal ani v gameplay videich ale mozna se pletu....Je ale zabijeni deti neco co ti tak moc chybi Vekoslave? :D
    Co se propadu fps tyce tak jsem trochu poladil detaily a od te doby se nic takoveho nekona. Rozhodne nevylucuju ze se to nemuze stat.
    Na extremni obtiznost to navic neni jenom o tom vzit automat a jit... Policajti te obchazej ze vsech stran jak je to jenom mozny a dokazou ti odriznout nejednu unikovou cestu. Navic se ani nezasekavaj o plot (coz nemuzu tvrdit o sobe). Vic jsem od AI necekal.
    Na nejvissi obtiznost mam zatim odehrano 3 hodiny a porad me to bavi. Mam rad jednoduche hry a jednoduche herni mechaniky ale je mi lito ze tam neni vic map. Zatim jsem ale stale v te prvni takze to takova katastrofa nebude (chci ji dohrat bez respawnu).
    To ze hudbu v te hre nazyvas fetackou opet svedci jenom o tve zabednenosti... Ja industrial docela muzu a fetak rozhodne nejsem. Tvrde drogy si nepicham vic jak 4x do tydne (na vic mi z prodavani autoradii nezbyde).
    Od zacatku to prezentujou jako tupou stilecku a tupa strilecka je presne co dostanes kdyz si to koupis. Vycitat takove hre ze naplno nevyuzije potencialu enginu na kterym bezi je takovy trochu legracni :D
    Je mi moc lito ze to neni simulator masoveho vraha s vyvrazdovanim deti, starcu a tehotnych zen a mnohem realistictejsim masovym vrazdenim jak jsi ocekaval. Dokonce nemuzes vykopat ani jeden masovej hrob a vykraftit jedinou zbran... upgrady taky zadny...
  • Jack1947
    Už si skončil ty negativisto prvně ti vadil obsah.ted už i hraješ (piráta) to je hoodně patetické nemyslíš? navíc si stěžuješ u hry u které faktn nikdo nic velkého nečekal ano optimilizace je na přes držku a nepřehlednost kolenwem do kulí.
  • Veskoslav
    Pokud vím, tak v Postalu 1 zabíjíš všechno. Od dětí až po staré a nemohoucí. To se tady nekoná. Hra má docela mizernou optimalizaci a člověk to pocítí u více objektů a lidí+výbuchy, kdy hra sletí i na 15 fps. A ohledně hudby. Myslím, že takový death metal klidně udělá slušný podklad pro psychopata. Ta elektronika, co tam je, tak maximálně dokresluje, že je to feťácká hudba až na humny. A nudná hra je. Čekal jsem různé výzvy v zabíjení atd. Ale je to prostě jenom o tom vzít si automat a jít. Po chvíli nuda. Proto nejdelší herní doba ve Steam recenzích je 3,2 hodiny a průměrná okolo 40 minut. Protože při delším hraní zjistíš, že to vlastně nic není. Není to ani simulátor masového vraha, ani vyšinutého zabijáka. Nemůže to mít ani humor jako mělo GTA či Postal 2. Defacto to zapneš, nabiješ a jdeš. Inteligence nepřátel je na úrovni brambor a je vidět, že autoři viděli takové vraždění maximálně ve filmech. Ta hra nikterak nevybočuje z té šedi, co si zvolila za barevnou paletu. Jak říkám, na 30-40 minut hraní ideální na odpočinek a vybití frustrace. Ale nic jiného. Mohli to zpracovat mnohem lépe než tupou střílečku.
  • Keyz
    Ta byla dobrá. Opět to nebylo ihned jasné co a jak....Prostě znova někdo myslel, když to dělal. A ten souboj je lehký.
  • ucho
    hm, a já četl elfí sada uší...
  • WhySoSad
    Protože na něj není čas
  • Jack1947
    Přesně tak, milý Drasťo!

Nechápu jak od toho může kdokoli čekat cokoli jiného než co jim bylo řečeno. Předtím.
  • proč nedelas LP?
  • Bla bla bla... gameplay videa vypadaji lepe, neco jako postal necekejte bla bla bla....

Neco jako postal 2 a 3 necekejte. Tohle je cistokrevnej postal 1 presne tak jak tvurci celou dobu tvrdi.
    Hra vypada, hraje se a funguje presne tak jak bylo videt ve videu (dokonce i v tom prvnim videu... tentokrat se zadnej "downgrade" nekona").
    Destrukce paradne destruuje, vybuchy vybuchujou, lidi umiraj a popravy popravujou, Cely je to stylizovany presne jak jste videli v traileru.
    Sediva ta hra je diky stylizaci ale to vsichni vime. Co se nudy tyce tak tady bude dost zalezet na tom co vas bavi. Vic nez jednoduchej top down shooter se spoustou umirajicich lidi co ma hezky efekty od toho ale fakt necekejte.
    Co se kecu hlavniho hrdiny tyce tak opet sedi k tomu co nam celou dobu ukazujou.
    A co se metalu tyce tak se k tomu tvurci vyjadrili tak ze puvodne metal mit chteli ale pusobilo by to pak mnohem veseleji takze nakonec sahly po hrubem elektro-industrialu ktery mnohem lepe navozuje pocit toho ze clovek hraje za psychopata a ze se na obrazovce deje neco opravdu zleho coz se myslim povedlo.
  • Prostě nuda, to bylo jasný už z videí.
  • Jack1947
    Opět se stydím že reaguji na trolla. Nemyystikuji ale opravdu se mi to přímo trhá!!! *16*
  • Problémy s optimalizací?Žádné trhání jsem nezaznamenal.Hlavní postava se nikde nezasekává,takže nemystifikujte.
  • Lukyz
    Sluchátka jsou dost individuální zboží, já třeba vyzkoušel troje než jsem našel takový, který vydržím mít na hlavě déle než hodinu aniž by mě bolely uši. A jelikož tady každý doporučuje to co má doma tak taky přihodím *3*

http://www.czc.cz/genius-gx-gaming-hs-g700v/101171/produkt

Vibrace v podstatě nevyužiješ, ale líbí se mi ovládání hlasitosti přímo na mušli a neodnímatelný mikrofon, který se vypne při sklopení nahoru a přitom vůbec neruší. Menší výtku bych měl jen ke kabelu, který je klasicky "gumovej" namísto textilního, který je samozřejmě příjemnější.
  • Jack1947
    Pro mne je to až moc nepřehledné navíc to má problémy s optimilizací ( jak očividné) po pár minutách když to všude bouchá, střílí se a mlátí to začne být docela trhaná. Ty respawn pointy, jsou celkem brutální a smert člověk schytá ani neví jak noo a hrajete za blbečka co se všude možně zasekává a pak ho Swat zabije... achjo proč se musí člověk u her tolik rozčilovat *10* *16*
  • C-BEAM
    nehrál jsem to zatím, chystám se na to zítra ale z prvního Postale to má evidentně dost, ta inspirace je zjevná. Bohužel možná i díky té černobílé stylizaci to na mě působí nějak nudně, navíc keci hlavního hrdiny se nedají poslouchat. Možná si nejprve zahraju první Postal, ten mě i přes katastrofální technické zpracování táhne více.
  • WhySoSad
    Wild At Heart

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit