Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pethulla
    No tak teď už jednoho znáš. Já třeba supra- nebo cirkumaurály dlouhodobě nesnesu, příjdou mi ergonomicky příšerné, zvláště když nosíš brýle.
    K těm MH1, popřípadě MH1C - podívej na recky na head-fi nebo avmanii, tohle jsou zkrátka sluchadla, která se zvukově povedla.
  • Já bych si dovolil doporučit Sennheiser HD 205-II. Pokud je budeš používat u počítače, tak nejspíš oceníš i dlouhý kabel.
  • Ehm, která?
    edit: Ok, už vím. Co je na ní tak strašného? *4*
  • Pravda. Co se hudební složky týče, mohli se autořin inspirovat u Zombie Grinder 60 000
    http://hemmendorff.com/work/zombiegrinder/zombiegrinder.html *15*
  • WhySoSad

Witcher

Ta mise s vlkodlakem... TA MISE S VLKODLAKEM !!!!! *16* *16*
  • Veskoslav
    Hlavně jsem čekal nějakou brutální hudbu. Už jenom to, že to stylizovali tak hlavního hrdinu, tak jsem čekal nějaký pořádný a brutální metal. Ale taky nic.
  • Veskoslav
    To není aragance proboha, jenom konstatování. Neznám nikoho, kdo by používal špuntovky jako hlavní "platformu" na poslech. Vždycky jako nouzovky. Navíc už z principu nemohou být takové MH1 něco kvalitnějšího. Za ty peníze rozhodně ne.
  • Tak ten pocit jsem měl už z trailerů. Nic proti Postalům a podobně, ale už ta šedivá stylizace a hlavní hrdina ala Nathan Explosion (viz Metalocalypse), mě zrovna nechytili za srdce. Chybí mi tam nějaká nadsázka, ve smyslu Postalovských úchyláren.
  • Pethulla
    a to je někde psáno, že k PC se nesmí používat intraaurální sluchátka? Někomu zkrátka supraaurály sedět nemusí a tazatel nezmiňoval, že chce headset. Ptal se na sluchátka a já mu poradil MH1 (kdyby si chtěl připlatit, tak MH1C), toť vše. Netřeba být hned arogantní.
  • Veskoslav

Hatred

Tak mám za sebou hodinu hraní. No a žádná sláva. Ta hra je ideální na 20 minutové vraždění ke kávě, ale jako hra? Strašně málo lokací, lidé se chovají jako totální ovce. Čekal jsem něco jako Postal, ale nic takového nečekejte. Trailery a gameplay videa vypadají lépe než samotná hra. A ani není plně využitý potenciál enginu. Ta hra sází prostě na to, že média atd. o ní psala šokující zprávy. Jinak co se týče hratelnosti je to nudná, šedivá hra, co hodně rychle zapadne. Pro akce na Steamu jako dělaná, protože na "vyblnutí" postačí, ale rozhodně to není Postal jak se někteří v čtenářských recenzích na Steamu snaží naznačit.
  • Veskoslav
    Špunty k pc? Myslím, že autor nahoře se ptal na herní sluchátka k pc:)
  • Keyz
    Jestli to chceš bez mikrofonu a chceš vyrovnaný zvuk tak Akg K 512 MKII. Ty jsem si kupoval a ten zvuk je skutečně jak popisují "Natural sound stereo headphones with superb audio balance."

Na první poslech to je něco jiného, když jsi měl nějaké herní přebasované sluchátka, anebo vůbec většina sluchátek je udělána, tak aby ten zvuk účelově zkreslovala. Více toho, méně toho...Více se to lidem líbí apod. Za mě tyhle.
  • Pethulla
    K těm kterým je vhodné se vyhnout si přidej klidně Kossy, a pak ty různé značky, které dělají všechno, jako Philips, Sony, Panasonic apod.

Pokud chceš fakt nějaké levné, tak asi bez debat bych šel do Sony MH1. Teď to vypadá, že si odporuju, ale tyhle špunty nemají nic společného se Sony z Japonska, tohle je produkt SonyEriksson a za tuhle cenu asi lepší neseženeš.
  • jindra.veliky
    třeba?
  • Veskoslav
    V té vyšší cenové kategorii (1500 a výš) je to skoro jedno. Jenom bych se vyhnul Beats sluchátkům. Nejsou příliš kvalitní a hlavně jsou předražené.
  • Pethulla
    viz reakce na Veska
  • drasta
    Kup si nejaky takovy od takovy ty sluchatkovy znacky jako Sennheiser a nic nepokazis...
  • Sluchatka

Je to asi blby misto na tenhle dotaz, ale chtel bych poradit podle ceho vybrat sluchatka k PC, mel jsem obyc Superluxy za 600, takze nejsem narocny :D nejlepe neco za priblizne stejnou cenu
  • Rozdíl je že tady má prostor v systému jednotlivec k sebevyjádření (které je ale stále podmíněno kulturně), zatímco v SA, jako monarchii ne. Náboženství je pak už jen nástroj, kterej určuje formu.
  • Hovořím konkrétně o přístupu k nahotě ve videohrách. Toto mělo sloužit pouze jako ilustrační případ paralele, kterou jsem použil. Slovy klasika: "vše souvisí se vším". Chtěl jsem ti skromně ukázat, že přestože jsi pravděpodobně ateista, tak žiješ v rámci kultury, která byla na křesťanské víře vystavěna co víc, byla ji především formovaná. Přesahy jsou patrné do dnes, viz nahota ve veřejném prostoru. Ve zkratce, celá naše společnost je determinovaná křesťanskou tradicí.

Edit: jo a jsem také ateista, ačkoliv poslední léta spíš agnostik.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit