Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jakubc
    Na jednu stranu je to blbý, na druhou po tobě aspoň střílej a můžou ti způsobit dost velký potíže, když se naráz trefí hned několik střelců, takže je to podle mě taková menší daň za jinak povedený prvek soubojového systému.
  • Tak máš asi něco s očima.
  • Jack1947
    Moc drahé.

Tady dávají HW do soutěže spíš bych to viděl (bez urážky) na sponzorskou soutěž než sami třeba ve FC.
  • Kozy
    Tak v boji na blízko by mi to až tak nevadilo, ale ona byla vzadu a jednoho po druhym je postřílela :) , už jsem doufal že mám spojence a ono ne.
  • Lukyz

Witcher 3 - DLC

V průběhu týdne vyjde další DLC pro třetího zaklínače

1) Nilfgaardská zbroj
    2) elitní sada kuší

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/11329852_10153021874879331_4438717742004999124_n.png?oh=0f409e3ee8025df3bfc5d800da61339b&oe=560AE950
  • Veskoslav

LUNK=MATO

http://i.imgur.com/OsMeNgY.png

Já jen kdyby zase tvrdil, že to není on.
  • Veskoslav
    No já mnohdy využívám toho, že se zabíjí navzájem. Ve skupině třeba uskočím a ten místo toho, aby zasáhl mě, zasáhne protivníka. Spíše to prolétání texturou mi vadí, ale ten skupinový boj ne.
  • Kozy
    No super, větší velikost písma byla třeba.

Na Witcherovi je toho hodně k opravování, technická stránka hry je fakt bída. Zrovna dneska jsem bojoval proti elfům a jejich velitelka si zabila tři vlastní a to že projektily lítaj skrz objekty taky zrovna nepotěší.
  • drasta
    "Nema komercni uspech" rekl herni novinar 8 hodin predtim nez byla vydana na Steamu :D
  • Veskoslav
    Máš pravdu, ono mělo to být dneska, ale není, takže špatný nadpis. Děkuji za upozornění.
  • Lukyz
    No já tam čtu úterý / středa *3*
  • Veskoslav

Dnes patch 1.05 Zaklínač 3

The Witcher 3’s PC Patch 1.05 and PS4/Xbox One Patch 1.04: Release Estimates and Details Revealed

The saga of the patching of The Witcher 3: Wild Hunt continues, and today we get more information about the upcoming patch 1.05 for PC and 1.04 for consoles.

Yesterday Community Coordinator Marcin Momot mentioned that a hotfix on Monday would have solved the issue that causes XP not to be assigned for certain quests, but today he disclosed in the official forums that the fix might actually come in the full patch 1.05 for PC, which will be released on Tuesday or Wednesday.

“That’s correct. It’s getting fixed next week. We were trying to release a hotfix on Monday but since the 1.05 on PC is coming right after that, we might just release 1.05 and include the XP fix in there as well. That will happen most likely Tuesday/Wednesday.

We do not stop working. We are trying to fix everything. Thank you for your understanding.”
  • Veskoslav
    Jo myslím:) No mě to docvaklo hned, ale spíše díky tomu, že se představil jako nájemný lovec *1*
  • Hatred na CT1

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1096902795-studio-6/215411010100601/obsah/404212-pocitacove-hry-pro-dospele
  • Myslíš Django Fretta? Já věděl, že to bude na něco odkazovat, ale dobrou půlhodinu mi trvalo, než mi to došlo :D. Nejdřív jsem sázel na nějaký western.
  • Tilwaen
    'Tis but a scratch!
  • Keyz
    To tedy. Pořád o dost levnější jak ten Titan a lepší jak 980.

To by měli dát někdy do soutěže :)
  • Johnny
    Ted sem koukal na stary gameplay zaklínače, a nepřijde mi to jiný než to co mi běží doma v PC
  • Lukyz
    Ještě aby ne za 20k *1* Ale karta jinak slušná, super poměr cena / výkon.
  • Veskoslav
    V jednom příběhu, co si vesničané vyprávěli bylo to, že Harpyje unesli nějakou dívku a už ji nikdo neviděl. Ale jestli je to ona nebo ne, to netuším.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit