-
Našel. A našel jsi na Hvězdné války? *1* -
Jak psal kolega, Galaxy ti ukáže odehraný čas hry, když si najedeš ve své knihovně na W3 a rozklikneš ji.
-
Stále dokola jak postižený kolovrátek.....A jestli podle tebe hra v základu vypadá hrozně, tak máš asi hodně špatný zrak a doporučuji navštívit očaře.
-
Kingdom Come: Deliverance Video Update #11
https://www.youtube.com/watch?v=CAyc_mBkjXA -
Podle nálady.
-
Navíc vyšla GTX 980 Ti. Ta "opraví" FPS určitě.
-
To jo, no *15* Dobrej by byl i ten černej rytíř *15*
-
Tak to jsi vážně smutňák... Vážně ti jde jen o grafiku? Já bych to hrál i s grafikou Z2... Příběh a to vše okolo za to stojí.
-
Mohl by tam být zabíjáckej králíček jako boss. *15*
-
ve hře ne, ale loguje to Galaxy... (wink)
-
Vysvětlí někdo logiku mazání příspěvků? Od rána sleduju tak dvacet normálních, žádné ot vše o pc/hrách.
-
120 je málo, já mám podobnou sestavu akorát i7 4790k ale SSD 240 GB míň bych nešel, nebo nenainstaluješ víc jak 2 hry, a rychlost načítání je znát, zvlášť u GTA5
-
Hra je nádherná už v základu, zdaleka nejhezčí RPG, co kdy vyšlo.
-
Ale prd, ja mam pocit ze lidi obcas vubec nevi.
Nikdo neresil trailer z E3 ale gameplay stare pul roku, kde hra vypadala uplne jinak. Dal samotne CDP rekl ze se srovnani z traileru neboji a ze hra vypada tak jak v trailerech.
Takze nevim co se furt resi, proste lhali a opravnene za to dostali cocku.
Kdyby nebyli mody hru bych nehral, protoze puvodne vypada hrozne, to me nikdo nevymluvi. -
Nesouhlasím, protože hrdinové nejdou boostovat. Nějakej šlechtic pořádající turnaj na mě vytáhnul 2 obléhací stroje po 8 v základu - když jsi je vynesl vedle sebe, tak měli 16 každej, když dal kartu +1 pro tak měly najednou už 18 a pak to ještě zdvojnásobil a měl dvě karty po 36. A takových šíleností se tam dá udělat víc a ani dva hrdinové po 15 a třeba čtyři po 10 ti pak nejsou k ničemu. :-)
-
To je doupě Jacka1947, raději bych ho tam neprovokoval!
-
kdyby v dobe vydani prezentovali neco, co pak nedostanes, byl by to problem
pokud prezentujou hru, ktera se ti nelibi, je to tvuj ciste subjektivni problem (ze se ti kdysi libila na nejaky prezentaci) -
n
Nepojedu nic, když tomu věříš, že jsou v CDP tak blbí a najednou (kdy měli defakto funční hru v pozdním stádiu) je tak strašně moc překvapila náročnost, že hru začali tolik osekávat, tak si tomu věř, tvoje věc. Dnes si lidi nechají nakecat větší blbosti :) Už to nech být. -
Já našel na Monty Pythona - Svatý Grál