-
Ne, ale našel jsem referenci na Pulp Fiction = Zed is dead! *3* -
Dá se někde ve hře zjistit kolik hodin mám odehráno? Jo a taky cpu body do axie a ještě do quenu. Quen mi už několikrát zachránil život, hlavně to alternativní použití, které ti vytvoří aktivní štít. Axie je co se týče těch dialogů k nezaplacení.
-
Zkoušel jsem to z různejch úhlů a nic, pořádně se to tam hodit nedá protože i od těch koster je to dost vysoko, ale něco tam rozhodně žije...
-
Vyzkoušet to nemůžu, protože jsem v práci, ale zkoušel jsi tam hodit petardu?
-
Zaklínač 3
Našel jsem takovou zvláštnost a zajímá mě zda to tam máte taky. Na sever od stromu oběšenců, u řeky, je pevnůstka s věží jménem Hindhold (českej název jsem zapomněl, dodám jak to zapnu) je tam hnízdo harpyjí. Když od toho hnízda vylezete vlevo, na nejvyšší možnej bod kam se dá dostat, budete na plošině se čtyřmi kostrami. Nic jiného tam není ale když jsem se u těch koster rozhlédl pomocí smyslů, všiml jsem si že úplně na vrcholu té věže ještě něco žije (vychází odtud takové ty zvukové vlny) harpyje jsou všechny mrtvé a co tam žije se mi nepodařilo zjistit. Taky to tam máte nebo je to jen buglá harpyje? zkuste to někdo omrknout. -
Kepler
BTW včera večer vyšli nové ovladače, které by měli opravovat problémy u Kepler karet.
Sám jsem to zatím nestihl otestovat... -
Keyz: Taky jsi nikde nepsal, že bereš jen AAA hry. Ale neboj, mám pocit, že to dělá víc hráčů.
-
No to jo. Ale prostě jsem zvyklí z jiných karetních her, že prostě když jedu jako druhý a neodehrávám, že neodehrávám v tom daném kole. Ne že nebudu odehrávat ve dvou kolech po sobě. To mi přijde nesmyslné. Jinak nejlepší je narvat do balíčku hrdiny a mít jich co nejvíce:-D
-
Čekání je právě ten nejdůležitější prvek. Říkáš jím, že v tom kole už prostě nebudeš hrát. Za temerii se vyplatí většinou v prvním kole naházet špióny a nahrabat karty - soupeř něco málo taky vyloží a v dalších hrách můžeš mít hodně navrch. Taky jdou dobré karty, které při zahrání vrátí jednu kartu z již hraných do hry - takhle na tebe někdo třeba použije špióna a ty mu ho další kolo vrátíš. :-) Nebo rovnou přes Návnadu - když vyloží špióna, tak ho vyměníš za návnadu a rovnou vyneseš... Málokdy se mi podařilo vyhrát jiným stylem, než že jsem obětoval první kolo pro takovouhle přípravu.
-
Jaká je definice AAA hry? Že to vydá velké studio nebo že je to velká hra? Myslím si, že označení AAA her už dávno neplatí tak, jak bylo dřív viz právě Pilares, Project Cars atd.
-
No mě u toho Gwentu štve ten systém čekání. Když dojíždím kolo a dám čekat, tak nejenom že čekám v tom jednom kole, ale zároveň i v druhém. A počítáč je docela bourák a v 85% případech vyhraje nějakou zázračnou kartou, co vytasí.
-
W3
Tak já jsem se v Zaklínači dostal zatím na 60 hodin. Mám sice "3. část" hlavní příběhové linie, tedy 3. hlavní úkol už splněný, ale ten zbytek. No polovina mapy svítí otazníčky, druhá polovina je pro mě nepřístupná, protože valit do gryfa s levelem 21 a on má 35 je stejně skvělé jako se snažit příborovým nožem přeseknout ocelové lano o tloušťce dva metry.
Svět je fakt parádní a rozlehlý. Věci, co jsem zatím vytvořil a splnil docela změnili ráz nejenom, co se týče postav a okolí, jak Vás vnímá, ale i pár staveb se tak trochu změnilo díky mému přičinění. Už teď mám dilema minimálně u 5 podle mě dost důležitých rozhodnutí a fakt mě zajímá, jak se to celé vůbec vyvine. Všem co začínají úplně od začátku, tak doporučuji to narvat prvně do 1. fáze znamení Axie a mít to na 3/3. Usnadní Vám to spoustu rozhovorů a usnadní spoustu situací. Za mě asi nejlepší RPG, co jsem kdy hrál. Málokdy se mi u hry stalo, že jsem musel hodně přemýšlet, co vybrat, jak se zachovat a jaký to bude mít pozdější vliv na moji postavu a svět okolo.
Edit: Přeji hezký večer můj osobní klikači:) -
Na levelu 17. bych se už díval po zbroji ze školy Gryfa.
-
Witcher 3 Easter Egg
Našli jste už odkaz na DRM a GOG? *4* -
Řeknu ti novinku. Hry jsou od toho aby člověka bavili. To je ale překvápko co? :-D
Jinak ve hře je plno vtipu, ale tento vybírám:
http://666kb.com/i/cz3xjbrl5ro51g7mo.jpg
A dále pak screen jaký jsem šetřílek a kolik mám našušníno v 17 levelu
http://666kb.com/i/cz3xjmh37jochl28w.jpg -
Jak málo stačí některým lidem k radosti.
-
W3 - 17 level a stále bez Novihradu...
Nejedu honem přímo k cíli jako níže jakubc, ale pěkně postupně. A tak ještě stále jsem vůbec nevkročil do Novihradu, jsem jen ve Velenu (po prvním malém Bělosadu) a jedu 17 level... A ještě nekončím. Pěkně plením všechno co se dá okolo, a že toho je... Jen mi zbudou vždy tak 2 3 velké příšery s velkým levelem na později. *4* Tipuju tak level 19 že už budu muset do toho Novihradu vkročit... :o) ooo) -
To nejsou AAA hry.
-
Ehm, Shadowrun? Pillars?
-
Loot je navíc komický.
Chudák co nemá na jídlo má doma v bedně prach za 500 a další věci. Tohle od dob Witcher 1 neřešili. Logiku toho co kdo má doma....
Jinak jsou opět super ty rozhodnutí a nejasné questy. Z počátku nejasné. Třeba ten "mluvící strom". Podle toho co kecá to vypadá nějak, jinde lze zjisti zase jiná fakta atd... Někdy je lepší se nerozhodovat ihned.
Je smutné, že tohle je jediné RPG které to takto dnes má. Takto věrohodně a zajímavě. Americká produkce v čele s akčním RPG Mass Effect a "RPG" Dragon age:I se může jít zahrabat. Zdaleka nedosahuje takových kvalit. Když jen srovnáš ty questy, tak vidíš jak u Witchera někdo myslel aby to dávalo smysl a bylo to uvěřitelné. U Těch her co jsem psal? Tam se na to v klidu vy*rali a udělali epicko komický pocit, že jsi borec..... To jaksi někomu stačí. *15*